Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(brilly @ 2007 08 30, 17:19)
O kai daro echo tai viska rodo per tv. O negalima gaut kaip nors poto foto? As labai noreciau, bet turbut neimanoma... g.gif

Man jau 2 k. dare echoskopija, bet nuotraukos nepadare. Pirma karta sake, jog vaikutis juda ir nieko nesigaus, o antra karta siaip kazkodel jai nejo bendro vaizdo padaryti. Susitaikiau su tuo, kad nuotraukeles neturesiu, nes gal gydytoja nelabai moka ar nelabai kazkodel nori daryti.
Atsakyti
o mano žiniomis nėštukėms nederėtų pirmus mėnesius imti tepinlėlių ar kaip kitaip iš vidaus apžiūrinėti g.gif
atseit gali sukelti persileidimą
ar manot yra pagrindo tokioms kalboms?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 12 17, 15:42)
Pirma karteli ejau privaciai, jau buvo prasidejusi 7 savaite... (nes poliklinikoj eile, tai buciau priejusi pas daktara, kai mums jau butu 13 savaiciu  doh.gif ).
Echo dare, pasiziurejom kiek leliui laiko, kokio jis dydzio... padare ir nuotraukyte  thumbup.gif
Aisku daktare, sake kad dziaugtis dar per anksti - nes iki 12 savaites rizika didziausia....  unsure.gif siek tiek del to neramu

Man ir ta pats buvo. Testas rode teigaima rezultata. Poliklinikoj uzrase tik po men. Tai nuejau privaciai. Tai daktare isbare. Sake ne i registratura reikia eit o tiesiai i kabineta, nereiketu pinigu uz konsultacija moket. Ai...
Uz tat ramiai laukiau menesi kol prieme poliklinikoj.
Atsakyti
Jei visom daro,tai gal daktarai zino ka daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2007 12 17, 17:18)
o mano žiniomis nėštukėms nederėtų pirmus mėnesius imti tepinlėlių ar kaip kitaip iš vidaus apžiūrinėti  g.gif

mano gine irgi uz tai, kad kuo maziau ten kistis, ypac pirmus tris menesius. suzinojau, kad nescia, kai buvo 6sav., pasidariau testa ir nulekiau i arciausia klinika pasitikrinti. padare echo, paprasiau foto, bet daktare tokia prietaringa buvo, sako, nuotraukos nereikia ir jei paskui pasidarysi, kuo maziau kam rodyk, kad bloga akim nenuziuretu biggrin.gif nieko nesakiau, paskui pas saviske nuejau tai ji normaliai suregavo i foto daryma.
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2007 12 17, 16:18)
o mano žiniomis nėštukėms nederėtų pirmus mėnesius imti tepinlėlių ar kaip kitaip iš vidaus apžiūrinėti  g.gif

Net nezinau,bet man echo(vidini) dare 8sav,3d.Turbut tik sutapimas,bet lygiai nuo tada ir nustojo vystytis mano zirniukas verysad.gif .Nesakau,kad nuo echoskopijos,bet vistiek kitasyk bijociau tu echo.
Atsakyti
vakar antrą kartą darė echo 4u.gif Pirmą kartą buvo 7 savaitės..Mažučiukas taškeliukas tik matėsi, bet dabar bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif uj uj uuj ...labai aiškai mačiau kunelį..galvytę..virkštelę... thumbup.gif
Ir kas tikrai idomu jokiu tepinėlių ėmimų nebuvo..jokios ginekologinės apžiūros g.gif
Atsakyti
Dėl ginekologinės apžiūros nėštumo metu, lankantis pirmą kartą, manęs gydytojas paklausė, ar šiandien ar sekantį kartą. O klausė vien dėl to, kad mamytė būtų psichologiškai tam nusiteikusi iš anksto. Manyčiau, kad dažniausiai taip turėtų elgtis kiekvienas gydytojas.
Atsakyti
as siandien buvau pas gine, tai ta tik smagiai papokstavo lotuliukas.gif kad tokias ankstyvas nestukes mes tik vejam lauk, nes 5ta savaite nera ko tam maziuliukui trikdyt ramybe biggrin.gif, lai jis isitvirtina smile.gif ...liepe gert folio rugsti, priziuret save ir ateit tik tais po geru 2-3ju savaiciu ax.gif
Atsakyti
su pirmuoju nestumu pas akusere apsilankiau budama 28 sav. nestuke.gif aisku, prasikeikiau kam tiek anksti atejau, geriau buciau pries gimdyma, dabar esu su antruoju nestuke.gif ir grisim trumpam i LT ir bus 10sav.nestumas, apsilankysiu pas ginekologe ir bepasirodysiu 34 sav.vel grizusi LT gimdymui. Nebent jausciausi blogai, tada bilietus uzsisakysi pagal savijauta
Atsakyti
sveikutes, nu man pirmos apziuros metu tai tik echo padare ir nustate kelinta savaite jau as nescia, o buvo 6 sav. ir dar tuo paciu pasake kad nestumas vietoje ir viskas gerai. dauųgiau jokiu tyrimu nedare... blink.gif smile.gif
Atsakyti
o ka daryt, jei labai ilgai reikia laukti vizito pas ginekologe? Testas teigiamas, dar mazai laiko (4-ta savaite), bet pas gydytoja papulsiu tik po geru 2 savaiciu. Noreciau greiciau isitikinti kad viskas gerai...
Atsakyti