Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(metaxa @ 2008 12 06, 22:29)
Net pati stebiuos, kad aplinkiniai labiau sureagavo, nei as pati. Gal todel, kad nedaug laiko, nespejau isijaust  unsure.gif

stiprybes !
Atsakyti
Pirma karta apsilankius pas gydytoja ir pasakius, kad pastojau po priverstinio persileidimo, ji visa konsultacijos laika pasakojo apie persileidima. Is jos kalbos supratau, kad ir dabar tai ivykti turi. Nei jokiu tyrimu, nei echo, nei nieko man nedare. Tai isvada pasidariau tokia, kad geriau pas jas is vis neiti arba susirast uztikrintos ir geros reputacijos gydytoja ( nors nezinau ar tai imanoma), kuri dar neprarado zmoniskumo, erdves ir laiko suvokimo.Nesnekant net apie tai, kad net nesciosios korteles neuzvede....tai gal as visai 6-a savaite nesilaukiu....supratau, kad nieko nesupratau....
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2008 12 18, 12:42)
Pirma karta apsilankius pas gydytoja ir pasakius, kad pastojau po priverstinio persileidimo, ji visa konsultacijos laika pasakojo apie persileidima. Is jos kalbos supratau, kad ir dabar tai ivykti turi. Nei jokiu tyrimu, nei echo, nei nieko man nedare. Tai isvada pasidariau tokia, kad geriau pas jas is vis neiti arba susirast uztikrintos ir geros reputacijos gydytoja ( nors nezinau ar tai imanoma), kuri dar neprarado zmoniskumo, erdves ir laiko suvokimo.Nesnekant net apie tai, kad net nesciosios korteles neuzvede....tai gal as visai 6-a savaite nesilaukiu....supratau, kad nieko nesupratau....

Kiek zinau i iskaita itraukia tik nuo 12-tos savaites, nebent ne tai turejai omeny. Iki tol paliekama likimui. Bet as tavo atveju keisciau gine. Kam tau tokia gine, kuri tik sunervina, o ne padeda.
Atsakyti
QUOTE(metaxa @ 2008 12 20, 21:54)
Kiek  zinau i iskaita itraukia tik nuo 12-tos savaites, nebent ne tai turejai omeny. Iki tol paliekama likimui.

gal kortelė ir nevedama, bet man visus 3 kartus, kiek jau buvau pas ginių parodė kaip mano mažius atrodo 4u.gif
Atsakyti
taip ir reiks padaryti, nes jau antra karta "uzsiraunu" ant pagyvenusios motereles gydytojos, tai matyt jau nubukusios per savo amzeli, tai jokio zmoniskumo ar silumos. taip, gal jos turi patirties, bet ju pasenes poziuris ir nuomone, kad vaikiukai stampuojami komvejeriu varo i nevilti...
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2008 12 20, 22:26)
gal kortelė ir nevedama, bet man visus 3 kartus, kiek jau buvau pas ginių parodė kaip mano mažius atrodo  4u.gif

Tai echoskopa ir man buvo padare, bet todel, kad labai neaisku buvo kada as cia pastot galejau, bet neregistravo ir korteles neuzvedinejo, nes iki 12 savaites, kaip daktaras sake, paliekama spresti gamtai. Man sis nestumas baigesi nesekmingai. O del to dazno echoskopo kazi ar verta dziaugtis, ypac iki 12-os savaites is vis nerekomenduojama. Ta pasake ir gydytoja priimamajame ir mano ginekologas, pas kuri lankausi privaciai. bet cia aisku kiekviena turim savo nuomone apie tai. Tik as zinau viena, kad si karta neleksiu pas daktara be kokios 8-tos savaites.

QUOTE(bubuke @ 2008 12 21, 10:17)
taip ir reiks padaryti, nes jau antra karta "uzsiraunu" ant pagyvenusios motereles gydytojos, tai matyt jau nubukusios per savo amzeli, tai jokio zmoniskumo ar silumos. taip, gal jos turi patirties, bet ju pasenes poziuris ir nuomone, kad vaikiukai stampuojami komvejeriu varo i nevilti...

Kai as suzinojau, kad laukiuos ir rinkausi ginekologa, tai cia su keliom mamom perkalbejau, dar su kai kuriom pazistamom pasitariau ir susidariau nuomone, kad bus geriau, jei nestuma priziures ginekologas-vyriskis (nors anksciau galvojau, kad pas vyriski niekada neiciau, o ir MB biski nervinas, labai jis pavydus doh.gif ), bent jau buvau tikra, kad nepataikysiu ant pms'ines arba ant tokios nukvakusios, kaip nutiko tau, kuri postringauja nesamones arba laikosi nuomones, kad mazdaug as kentejau, kentek ir tu, nesi cia niekuo ypatinga. Nesakau, kad visos mot. lyt. gydytojos yra blogos (priimamajame pataikiau ant labai nuostabios ginekologes), bet tai buvo mano pasirinkimas ir kol kas manau, kad teisingas. Kai pastosiu antra syki, taip pat lankysiuos pas ta pati gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 21 gruodžio 2008 - 17:33
Sveikos mielosios smile.gif esu naujoke, tik pradedanti gilintis i jusu temas ir pokalbius, bet jau turiu pirma klausima-prasyma, gal kuri nors galite rekomenduoti malonia/u ginekologe-a Vilniaus Seskines 10toje poliklinikoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GS500: 21 gruodžio 2008 - 21:47
o tokiam kaip alytus ar is vis yra ginekologo privatus kabinetas ar gydytojas pas ka galima kreiptis ir sulaukti profesionalios pagalbos?
Atsakyti
Sunku su tom gydytojom, ypac kai pirma karta laukiesi ir patirties neturi doh.gif Kai laukiausi dukrytes, neisivaizdavau kur eit. Su SM dar nebuvau "susidraugavus", taigi ir patarimu nebuvo kur gaut doh.gif Nuejau i Mazyli Kaune (mat puske ten gimde). Nuejau uzsiregistruot ir iskart pasiule nueit pas gydytoja ir kad uztaikiau doh.gif Pamate, kad studente, tai taip pasaipiai - tikiuosi vyras ne studentas?! O tai gimdysi? Na ne jos reikalas mano finansine padetis. Apziurejo, bet man ji labai nepatiko schmoll.gif Po savaites padare echo, dave nuotraukele ir pareiske, jei daugiau echo noresiu teks susimoket, o jei dar ir nuotraukeles noresiu tai papildomai 10Lt. Po poros menesiu atradau SM pasiskaiciau apie gydytojus ir issirinkau sau geriausia, persirasiau ir likau patenkinta. Net nustebo po echo, kai paklausiau kiek skolinga. Pasake, kad nieko. smile.gif

Taigi pirma karta besilaukianciom patarciau prie einant pas gydytoja pasiskaityti kitu atsiliepimus ir issirinkti geriausia 4u.gif

Dabar laukiuosi antrojo vaikelio, mano gydytoja augina savo leliuka ir nedirba, teks ieskotis kitos ir velgi ieskosiu patarimu supermamoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2008 12 22, 17:07)
o tokiam kaip alytus ar is vis yra ginekologo privatus kabinetas ar gydytojas pas ka galima kreiptis ir sulaukti profesionalios pagalbos?

Uzsukit i sia temele mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=271084
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2008 12 26, 19:27)

DIDELIS ACIU smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Perskaiciau temele, ir supratau kad nereik skubet pas gydytoja pirma kart, taip kad ir as palauksiu smile.gif
Atsakyti