Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

As cia su tokiu klausimu. Ar iki dvyliktos savaitės nėra pavojinga leistis apžiūrimai gydytojos ant "lektuvo". kiekesu girdėjusi iki 12 savaites buti kuo ramiau? Ar čia tik gandai?
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 01 11, 14:35)
As cia su tokiu klausimu. Ar iki dvyliktos savaitės nėra pavojinga leistis apžiūrimai gydytojos ant "lektuvo". kiekesu girdėjusi iki 12 savaites  buti kuo ramiau? Ar čia tik gandai?

Mane ant kedes apziurinejo kai buvo 7sav.ir nieko del to nenutiko.
Atsakyti
Kai eisiu pirmakart pas gine, man baigsis 6-ta savaite. Ar ne per anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 13, 09:56)

Ne, nemanau, kad per anksti. O kur taip skubi? Būtina pasirodyti per pirmus 2 mėnesius ... Nors, gal ir suprantu, juk įdomu zinoti ar viskas gerai, ir t.t. Pvz kai mane patikrino, jau buvo antro mėnesio pabaiga ... Pati to net nesitikėjau blink.gif Nors, gal ir gerai nueiti anksčiau, jei kas negerai gimdoje tai geriau anksčiau sužinot g.gif Tikėkimės, kad pas tave viskas bus gerai, SĖKMĖS 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 01 11, 15:35)
As cia su tokiu klausimu. Ar iki dvyliktos savaitės nėra pavojinga leistis apžiūrimai gydytojos ant "lektuvo". kiekesu girdėjusi iki 12 savaites  buti kuo ramiau? Ar čia tik gandai?

Mane, kaip jau minėjau apžiūrėjo 2 mėn pabaigoje (nepasakė kuri savaitė, tai spėju, kad 8 sav pabaiga, nes sakė, kad 2 cm), pirmą dieną ant lėktuvo sodino (ko labai nesitikėjau), o kitą dieną su echoskopu žiūrėjo. Sakau, gal jie žino ką daro, irgi bijojau, kad per daug nemaigytų smile.gif
Atsakyti
man atrodo, kad daktarai tikrai žino, kiek, kaip ir kada reikia tikrinti smile.gif aš tikrai jais pasitikiu, bent jau dabar su pirmu nėštumu, smile.gif kai bus antras arba trečias gal manysiu, kad išmanau daugiau už gydytojus biggrin.gif bet kolkas darau ką man pataria, bet jug domėtis ar susirašinėti su kitomis nėštukėmis niekas nedraudžia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kai pirma kart nuejau pas gine, tai iskart echoskopu paziurejo ar tikrai nescia smile.gif Ir visokiu tyrimu liepe atlikt (kraujo, pas dantiste nusiunte) Buvo kazkur 5 sav.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 13, 09:56)

man buvo problemu, tai panasiu laiku lankiausi, padare echoskopija, net sirdutes plakima girdejau wub.gif
Atsakyti
Na, o as kai pasidariau testa ir suzinojau kad TAIP !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai kita diena nuskuodziau pas gydytoja ( Cia ne LT ). Pirma paskyre pas seimos daktara..o ji nei slapimo neeme nei ka..As pati pasakiau , kad laukiuosi..tai ji iskart irase i kompa , paskaluse tik kada buvo paskutines menesines..kad data nustatytu. Ir viskas doh.gif doh.gif ir paskyre susitikima su ginekole kai bus 12 sav. , bet ne anksciau g.gif Pirma echo turejau 12 sav. ir keliu dienu , o antra ( paskutini) 20 sav. Gauvau ir nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visa puikiai matosi... Viskas liux!!! Tik dabar reikia sulaukti tos svarbiosios dienos..kada ji pasirodys wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai kai pas privacia gydytoja ejau pirma karta pasirodyti - ir ant "lektuvo sodino", ir echoskopu ziurejo;

Poliklinikoj - tik "ant lektuvo"... Tai speju cia priklauso nuo to, pas kokia gydytoja ir i kokia istaiga nueisi 4u.gif
Atsakyti
tik nepykit, kad su tokiu durnu klausimu. Tam, kad tiksliau nustatyti ar vaisius vystosi vietoje, ar nera negimdinio, su kokiu echoskopu daro, vaginaliniu ar tuo kur per pilva vedzioja?
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2009 02 02, 18:52)
tik nepykit, kad su tokiu durnu klausimu. Tam, kad tiksliau nustatyti ar vaisius vystosi vietoje, ar nera negimdinio, su kokiu echoskopu daro, vaginaliniu ar tuo kur per pilva vedzioja?

na mane tikrino vaginaliniu echoskopu
Atsakyti
tai vat merginos manau kad daktarai zino ka daro, snd pirma kart apsilankiau pas gine, o man vos pora savaiciu, sodino ir ant lektuvo, ir ekoskopija dare. o patarimu kruva dave dar folio rugsties israse. Ir sake jei tik vemsiu ar siaip kazkas neiprasto tai is karto atlekti 4u.gif , tik man idomu kas kiek laiko sodina ant lektuvo, ir kada jau nesodina ax.gif
Atsakyti