o sakykit ar echoskopu nustato pastojimo diena ar nelabai? beja ir ar kraujo tyrimas nustato tikslia diena? gal kas zinot?

QUOTE(Laukine25 @ 2007 12 05, 13:46)
o sakykit ar echoskopu nustato pastojimo diena ar nelabai? beja ir ar kraujo tyrimas nustato tikslia diena? gal kas zinot? 

nenustato echoskopu tikrai, tik echo parodo kiek laiko mažyliui yra, o dėl kraujo tiksliai nežinau, bet man atrodo pastojimo dienos irgi negali nustatyti, numato gimdymo datą ir tiek

mane pirmą kartą apžiūrėjo, kai žirniukui buvo 4 savaitės, ėjau todėl, kad pasidariau nėštumo testą, jis buvo teigiamas, bet buvo rusvų išskyrų, kitą rytą iškart nulėkiau pas gydytoją, ji patvirtino mano nėštumą, ir išrašė Duphaston, dabar mums jau 14 sav.

man irgi per pirmaja apziura dare echo,Kanagi nestumas buvo tik 6 sav. tai matesi mazas taskelis 2,3 mm kaip sake gydytoja
o nuotraukeles ko gero paprasysiu sausio menesi,kai eisiu su vaikucio teveliu vel i apziura

o nuotraukeles ko gero paprasysiu sausio menesi,kai eisiu su vaikucio teveliu vel i apziura

Kai kreipiausi del nestumo pirma vizita gyd pamatavo ugi ir svori, israse lapeliu tyrimams atlikti, sodino ant kedes ir paeme tepineli, po to nusivede i echoskopija- patvirtino kad nestumas gimdoje ir kiek jam savaiciu.. Siaip tai zinau kad kai anksti atlieka echo tai po to galima tiksliau nustatyti gimdymo data - o kai velai echoskopuojama tai gali buti neatitikimu su data pg menesines.
6 sav. nuo testo prabego atrodo 2 sav laukimo, nes norejau LT pasitiukrint
man pagal pask. menesiniu diena jau 6 savaite, bet kolkas neeinu pas gydytoja. chia Airijoj ishvis neverta iki 3 men. eiti, nes nieko jie nedaro.
vat i Lt nuvazhiuosiu ir pasitikrinsiu normalei...tikiuosi viskas yra ir bus gerai

Mum pirma karta buvo apie 4savaiteles,tai ziurejo echo per pilva,bet nieko nemate,o pries pora dienu tik priliete su echo ir iskart pasake,kad mato 7savaiciu nestuma
bet man net neatsuko parodyt ir daugiau nieko nepakomentavo. po to paeme tepineli ir kazka patikrino(viena ranka maksty,kita spaudinejo pilva). liepe pasidaryt kraujo ir slapimo tyrimus,uzvede ta nesciosios kortele ir liepe po savaites ateiti.man neramu kad nei sirdutes klause,nei pasake kada numatomas gmdymas ar atostogos ir pan.beto po tos apziuros pora dienu lb idomiai skaudejo pilva,nors apziuros metu nieko nejauciau.ar neatrodo jums,kad man vertetu eiti pas kita gydydoja?o gal per daug nerimauju?

Pas mane 6-7 sav. jau buvau apziuroje, bet tik kresle, dabar paskyre ateiti po 2 sav., gal jau ehoskopu apziures, nes pasake, kad ir vaisius iki to laiko paaugs. O iki to laiko reikia atlikti visus tyrimus, slapimo, kraujo. Taip kad manau tik 28 suzinosiu ar mums tikrai viskas gerai. Tikiuosi, kad taip ir bus

Pirma karteli ejau privaciai, jau buvo prasidejusi 7 savaite... (nes poliklinikoj eile, tai buciau priejusi pas daktara, kai mums jau butu 13 savaiciu
).
Echo dare, pasiziurejom kiek leliui laiko, kokio jis dydzio... padare ir nuotraukyte
Aisku daktare, sake kad dziaugtis dar per anksti - nes iki 12 savaites rizika didziausia....
siek tiek del to neramu

Echo dare, pasiziurejom kiek leliui laiko, kokio jis dydzio... padare ir nuotraukyte

Aisku daktare, sake kad dziaugtis dar per anksti - nes iki 12 savaites rizika didziausia....

O man su poliklinika visai nuskilo. Nuejau kita diena po testo, menesines tada velavo tik savaite. Registraturoj paklausiau, jeigu laukiuosi tai man reikia pirma pas seimos gydytoja rasytis ar iskart pas ginekologe. Matyt labai issigandus atrodziau, nes ta sesele registraturoj labai maloniai pamokino, kad nueiciau pas dabar dirbancia viena gine ir paklausciau, gal dar priimtu siandien, jei sutiks, tai duos kortele.
Nors jau buvo penktadienis, apie sesias vakaro, bet ji mane primeme ir pacia pirma diena pirmiausia nuejom echo pasidaryt. Nesitikejau net prieit pas ja, o jau zirniuka pamaciau. Tyrimams ir gilesnei apziurai uzrase po dvieju savaiciu.
Zodziu labai pasiseke
, nes ta moteryte registraturoj sake, jei tavakar butu manes nepriemus, tai talonas butu tik uz keliu savaiciu....
Nors jau buvo penktadienis, apie sesias vakaro, bet ji mane primeme ir pacia pirma diena pirmiausia nuejom echo pasidaryt. Nesitikejau net prieit pas ja, o jau zirniuka pamaciau. Tyrimams ir gilesnei apziurai uzrase po dvieju savaiciu.
Zodziu labai pasiseke