Įkraunama...
Įkraunama...

Mioma

Kaip idomiai.. mane operavo apie 11 ryto.. o is reanimacijos isveze kitos dienos vidurdieni tiktai blink.gif
slapintis tai as galejau po poros dienu (kai nuo suleistu vaistu pradejo mazeti skausmas) ir tik stovedama na ciut pritupdama.. bet man neskaudedavo, tik toks jausmas keistas viduje, lyg susitrauktu kazkas slapimui isbegus biggrin.gif

ka tu turi omenyje sakydama problemos su endo? endometrioze pas tave?? g.gif

As tik dabar pradejau pilneti.. po operacijos ir reabilitacijos buvau kaip lialka, isskyrus kad isbalus labai buvau, net baisu i nuotraukas ziureti... o va plaukai nustojo slinkti tik pries pora savaiciu, va kiek reikejo man laiko gerti vitaminus ir gelezi ir t.t. kol atsistate organizmas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 01 28, 19:59)
Kaip idomiai.. mane operavo apie 11 ryto.. o is reanimacijos isveze kitos dienos vidurdieni tiktai  blink.gif
slapintis tai as galejau po poros dienu (kai nuo suleistu vaistu pradejo mazeti skausmas) ir tik stovedama na ciut pritupdama.. bet man neskaudedavo, tik toks jausmas keistas viduje, lyg susitrauktu kazkas slapimui isbegus  biggrin.gif

ka tu turi omenyje sakydama problemos su endo? endometrioze pas tave?? g.gif

As tik dabar pradejau pilneti.. po operacijos ir reabilitacijos buvau kaip lialka, isskyrus kad isbalus labai buvau, net baisu i nuotraukas ziureti... o va plaukai nustojo slinkti tik pries pora savaiciu, va kiek reikejo man laiko gerti vitaminus ir gelezi ir t.t. kol atsistate organizmas  blink.gif

Mane ryte operavo 9val. O palatoje buvau apie pirma. Visur kitokios taisykles smile.gif Taip, rado endometrioze 3st verysad.gif pas mane oda labai pasikeite, kazkaip pleiskanoja verysad.gif plaukai irgi slenka. Saujom geriu visokius vitaminus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 01 28, 20:37)
Mane ryte operavo 9val. O palatoje buvau apie pirma. Visur kitokios taisykles  smile.gif  Taip, rado endometrioze 3st  verysad.gif  pas mane oda labai pasikeite, kazkaip pleiskanoja verysad.gif  plaukai irgi slenka. Saujom geriu visokius vitaminus  doh.gif

man labai slinko plaukai, faktiskai iki sausio menesio.. ir labai greitai pavargdavau... geriau cordycept imuninei sistemai stiprinti, lasisu taukus, B-grupes kompleksa ir gelezi (butinai!).. daugiau nieko... nes i siuos ieina visa tai, ko reikia ir ne daugiau...

Endometrioze negerai g.gif KT as geriau iki sausio (reikejo anksciau baigti, bet uzdelsiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 01 28, 22:59)
man labai slinko plaukai, faktiskai iki sausio menesio.. ir labai greitai pavargdavau... geriau cordycept imuninei sistemai stiprinti, lasisu taukus, B-grupes kompleksa ir gelezi (butinai!).. daugiau nieko... nes i siuos ieina visa tai, ko reikia ir ne daugiau...

Endometrioze negerai g.gif  KT as geriau iki sausio (reikejo anksciau baigti, bet uzdelsiau blush2.gif )

Jo, negerai, kai pasake kad rado endo, tai net nzn kas cia tokio, tik kai namo atvaziavau ir pasiskaiciau tada soko gavau unsure.gif o as negaliu gerti KT, man taip nuo ju kieteja viduriai kad nors verk kai reik i tulika eit verysad.gif doh.gif laukiu kada praeis tie keli men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanike: 29 sausio 2009 - 12:11
Sveikos merginos,
Na va pargrizau namo. Isoperavo ir man, rado tik viena, bet didele mioma. Pirmos trys dienos buvo baisios, kaip ir saket su kiekviena diena vis geriau ir geriau thumbup.gif Kol kas po namus tik pavaikstau ir guliu, kaip sake dirbti tik su pirstais, zodziu tik vadovaut galiu, tai taip ir darau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(100 @ 2009 02 12, 15:18)
Sveikos merginos,
Na va pargrizau namo. Isoperavo ir man, rado tik viena, bet didele mioma. Pirmos trys dienos buvo baisios, kaip ir saket su kiekviena diena vis geriau ir geriau thumbup.gif  Kol kas po namus tik pavaikstau ir guliu, kaip sake dirbti tik su pirstais, zodziu tik vadovaut galiu, tai taip ir darau rolleyes.gif

Saunuole 4u.gif bigsmile.gif dziugu girdeti mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveik smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasidalinti savo patirtimi su mioma: rado man ja pries metus, buvo 2,5 cm gimdos sienoje. Tada sprendziau dilema ar operuoti pirma ar bandyti pastoti. Pastojau sekmingai, isnesiojau sekmingai. Mioma nestumo meutu augo iki 4-6 cm. Nestumo metu dare cezario pjuvi - ekstra, nes vaikutis neislindo niekaip. Kartu pasalino ir mioma - viskas sekmingai ir greitai. Aisku mioma visa nestuma buvo akylai stebima, daromi ultagarsai, stebima ar netrukdys vaisiui vystytis ir iseiti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2009 02 13, 13:51)
Sveikos,
Norejau pasidalinti savo patirtimi su mioma: rado man ja pries metus, buvo 2,5 cm gimdos sienoje. Tada sprendziau dilema ar operuoti pirma ar bandyti pastoti. Pastojau sekmingai, isnesiojau sekmingai. Mioma nestumo meutu augo iki 4-6 cm. Nestumo metu dare cezario pjuvi - ekstra, nes vaikutis neislindo niekaip. Kartu pasalino ir mioma - viskas sekmingai ir greitai. Aisku mioma visa nestuma buvo akylai stebima, daromi ultagarsai, stebima ar netrukdys vaisiui vystytis ir iseiti ir t.t.

Dziugu girdet kad viskas baigesi laimingai. 4u.gif Mano atveju mioma nestumo metu uzaugo labai greit... kai 10sav ejau tikrintis, suzinojau kad mioma uzaugo ir maziuko sirdute neplaka verysad.gif
Atsakyti
Garbanike, labai tikiuosi, kad dievulis greitu laiku atsius dovanele, kuri ateina ir lieka visam gyvenimui nestuke.gif 4u.gif , Nesnauskit per Sv. Valentina
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 02 13, 15:57)
Dziugu girdet kad viskas baigesi laimingai. 4u.gif  Mano atveju mioma nestumo metu uzaugo labai greit... kai 10sav ejau tikrintis, suzinojau kad mioma uzaugo ir maziuko sirdute neplaka  verysad.gif

oi kaip gaila... uzjauciu verysad.gif

tai jau ne pirma karta pas tave miomos, o gydytojai nesako, kodel pas tave toks polinkis i jas?? gal giminei pas tavo mama ar mociute buvo miomu?? g.gif

siaip nestumo metu keiciasi hormonai ir sako, kad miomos greiciau augti pradeda... bet ne visu kudikis zusta del miomos spaudimo unsure.gif labai gaila...
Atsakyti
QUOTE(100 @ 2009 02 14, 15:15)
Garbanike, labai tikiuosi, kad dievulis greitu laiku atsius dovanele, kuri ateina ir lieka visam gyvenimui nestuke.gif  4u.gif , Nesnauskit per Sv. Valentina

Aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2009 02 15, 01:49)
oi kaip gaila... uzjauciu  verysad.gif

tai jau ne pirma karta pas tave miomos, o gydytojai nesako, kodel pas tave toks polinkis i jas?? gal giminei pas tavo mama ar mociute buvo miomu?? g.gif

siaip nestumo metu keiciasi hormonai ir sako, kad miomos greiciau augti pradeda... bet ne visu kudikis zusta del miomos spaudimo  unsure.gif  labai gaila...

Niekad niekuom nesiskundziau. Kai pastojau buvau pati laimingiausia wub.gif 5sav tikrinausi, ziurejo echoskopu, buvo viskas gerai. Kai nuejau beveik 10sav, pasake kad mioma labai didele uzaugo o paskiau pamate kad maziukas negyvas, ir tai nutiko ant dienu, nes pagal ismatavimus atitiko sav dydi.

Pas mano mama yra mioma bet jai ji atsiradusi neseniai, o jai beveik 50m. Gyd mynejo kad ir su mioma isnesioja, tik gaila kad mano atvejis kitoks. Ir sake kad ne tai kad uzspaude, o galejo medziagas pasisavinti kuriu maziukui truko verysad.gif

Dar ta nelemta endometrioze unsure.gif dabar geriu KT ir bandysiu pastoti unsure.gif

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
[quote=Garbanike,2009 02 15, 13:26]
sveikos mamytes.uzklydau ir as i jusu pasikalbejimus.labai uzjauciu tave,netekus leliuko.na man tokios nelaimes nebuvo,taciau taip pat turiu beda,kaip ir jus.gaila nesu lietuvoj.o tai paskaiciau is jusu daug patarimu.esu anglijoj ir nezinau kas manes laukia su tom bedom toliau.tik pries pora dienu rado cista kiausides 5cm ir gimdos sieneleje mioma.dar pati nezinau.ka tie anglai darys toliau.gal tarpe jusu buvo kam nors nutike tai anglijoje.pasidalinkit savo patirtimi.dekui. cool.gif
Atsakyti