QUOTE(pašnekutė @ 2008 12 08, 13:00)
Man tai žiauriai kraujuodavo per "tas" dienas. Daėjo iki to, kad beveik ištisom dienom toliau nuo tualeto atsitraukt negalėdavau, apie ėjimą į darbą nė kalbos nagalėjo būti. Tiesiog plaukiau. Pagaliau rado miomą ant kiaušidės, vietinėj poliklinikoj net nematė. Visai nedidukę, bet sakė, kad nuo jos galėjo būt toks kraujavimas. Dar padarė kraujo tyrimą Ca 125, buvo 52, kai norma iki 30. O sake, kad 60 - jau vėžys. Jau kaip išsigandau

Kauno klinikose sakė, kad jei ne tas tyrimas, tai neoperų, dar maža, o dabar liepė operuotis. Tikriausiai operacijos dar labiau bijojau (kartą turėjau reikalų, tai dabar net purto apie pjaustymus pagalvojus). Tai perėjau per kelias daktares, kol radau vieną, kuri pasakė, kad galima pabandyt vartot kontraceptikus, kurie kiaušidžių veiklą stabdo. Tada ir mioma degraduoja. Gėriau juos ir vis kraujuką tyriaus. Tyrimas vis gerėjo, mioma nedidėja

Dabar net to vidurkio "30" nebesiekia

Ir per "tas" dienas kraujuoja normaliai, ir taip ilgai netrunka. Taigi, džiaugiuos, bet nerimas liko. Gal žinot kitokių tyrimų, be echoskopijos ir to Ca 125 tyrimo, kas galėtų išsklaidyt nerimą? Gal į onkologinį pavažiuot? Sako, jie ten gerą aparatūrą turi
Gal tavo atveju ir tiko kontraceptikai, o man juos liepe gerti po operacijos 3 menesius, o po to stipriai pagalvoti ar toliau juos vartoti, nes jie veikia hormonu veikla, o jos pokyciu eigoje ir atsiranda miomos (man tai gali buti viena is priezasciu, del ko atsirado miomos, nes gimineje nei viena moteris ju neturi).
As tyriausi Onkologiniame, Kaune pas Paulauskiene (super gydytoja, rekomenduoju). Tyre echoskopija is isores ir is vidaus ir ginekologiskai, kraujo neeme, nes as nekraujavau (tfu tfu tfu). Kaip sake ginekologe, moterys, kurioms kraujuojancios miomos, kartais taip per menesines nukraujuoja, kad mazakraujyste issivysto, o jos net nesusirupina, kodel taip stipriai kraujuoja...
Rytoj vaziuosiu i Klinikas pasitikrinti pirma karta po operacijos ir reabilitacijos kaip ten situacija, gal dar neataugo niekas... tikekimes