QUOTE(Luxury @ 2012 03 10, 20:07)
Va ir noriu jūsų paklausti , ar tas maudimas ir vidurių pūtimas gali būti nuo miomos ? .... ar jums buvo tokie reiškiniai ?
Šiaip dėl operacijos daugiau gavau patarimų šalinti ( patarė tos , kurioms išimta gimda su viskuo , ir net keletas medikų ) , ir nesekinti savęs , nei laikyti organus kai Dievo dovaną ir kentėti .
Ačiū , toms , kurios pasidalins patarimais
.
Šiaip dėl operacijos daugiau gavau patarimų šalinti ( patarė tos , kurioms išimta gimda su viskuo , ir net keletas medikų ) , ir nesekinti savęs , nei laikyti organus kai Dievo dovaną ir kentėti .
Ačiū , toms , kurios pasidalins patarimais

As manau, kad gali pilvą pūsti. Tokie žarnyno reiškiniai gali atsirasti jei mioma įsitvirtinusi užpakalinėje gimdos sienelės pusėje. Dar gali būt ir vidurių užkietėjimas, nes ji toje vietoje būdama spaudžia žarnyną. Bent taip man išaisino mano daktarė.
O del šalinimo- aš ir manyčiau, kad tai ką0 davė gamta -viskas ir turi būti. Girdėjau, kad jei pašalinama gimda- greičiau atsiranda kaulų retėjimas. Matomai viskas yra susiję.
Jei mioma ne daugybinė, gal verta atrast tokį gydytoją kuris pašalintu tik ją, o ne viską. Temoje moterys žino keletą tokios taktikos besilaikančių gydytojų.