Įkraunama...
Įkraunama...

Mioma

g.gif o kada reiketu susirupinti del galimai piktybejancios miomos? nes stebeti ramiai neramu jau, ypac kai dideja
Atsakyti
Sveikos. Jau aš namie po visko. Operacija pavyko gerai, padarė 03.19 laparoskopu. Jaučiuosi gana neblogai, netgi, sakyčiau, gerai. Namie jau buvau 03.23. Dabar jau namie tvarkausi, gaminu valgyti. Net nežinau ką dar papasakoti. Klauskite kas domina...
Papildyta:
QUOTE(Solopgang @ 2012 03 31, 22:56)
g.gif o kada reiketu susirupinti del galimai piktybejancios miomos? nes stebeti ramiai neramu jau, ypac kai dideja

O jeigu mioma didėja, tai operuokit, nieko nelaukit. Kuo mažesnė mioma, tuo lengvesnė operacija. Supiktybėja miomos ypač retai, netgi didelės (taip aiškina medikai ir internetas smile.gif). Bet jeigu mioma auga, tai tarkitės su medikais ir operuokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red40: 02 balandžio 2012 - 16:25
QUOTE(red40 @ 2012 04 02, 16:24)
Sveikos. Jau aš namie po visko. Operacija pavyko gerai, padarė 03.19 laparoskopu. Jaučiuosi gana neblogai, netgi, sakyčiau, gerai. Namie jau buvau 03.23. Dabar jau namie tvarkausi, gaminu valgyti. Net nežinau ką dar papasakoti. Klauskite kas domina...
Papildyta:

Dziugu girdet kad viskas gerai thumbup.gif Tikrai labai greitai isleido smile.gif. Kiek laiko po operacijos prabusite namie? Kuriam mieste operavotes?
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2012 04 02, 18:24)
Papildyta:

O jeigu mioma didėja, tai operuokit, nieko nelaukit. Kuo mažesnė mioma, tuo lengvesnė operacija. Supiktybėja miomos ypač retai, netgi didelės (taip aiškina medikai ir internetas smile.gif). Bet jeigu mioma auga, tai tarkitės su medikais ir operuokit

Na tai saunu, jog viskas pasiseke puikiai drinks_cheers.gif jau tau dabar ramu. O kokia mioma tavo buvo kokio dydzio ir rusies ?
Ir pas ka operavotes ? man gal irgi laukia operacija , ruosiuosi pas Meceju Vilniuje. Skaiciau geru atsiliepimu , bet labai bijau jei reikes operuoti.
Atsakyti
Man buvo submukozinės miomos. Jos buvo nedidelės, bet daugiau nei viena. Operavo Klp respublikinėje ligoninėje Z. Daublienė. Ji yra skyriaus vedėja, labai smulkiai viską išaiškina thumbup.gif gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2012 04 04, 12:53)
Man buvo submukozinės miomos. Jos buvo nedidelės, bet daugiau nei viena. Operavo Klp respublikinėje ligoninėje Z. Daublienė. Ji yra skyriaus vedėja, labai smulkiai viską išaiškina  thumbup.gif gydytoja.

smagu kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad jau po visko, sveikatytes didziausios 4u.gif kai as operavausi Vilniuje, gulejo viena moteris, ja operavo laporoskopu, tai pirmadieni isoperavo, treciadieni ryte paleido. (aisku, kai viskas gerai, tai greitai ir paleidzia)
Atsakyti
Labutis

Esu rasiusi cia anksciau, man operavo didele netiketai rasta mioma ir dar tuo paciu pora mazu (pamate operacijos metu) 2007 metais. Du metus buvo svaru, kitus du nesitikrinau..vakar nuejau pas gine ir rado apie 6 cm mioma ir viena maza iaugusia i uzpakaline gimdos sienele.. Siulo tris menesius stebeti ir kaip nekeista - pastoti..
Net nezinau ka daryti, per daug diskomforto nejauciu, labai nenoriu operuotis sad.gif galvoju gal pabandyti paieskoti kokiu alternatyviu budu..jauciuosi pasimetusi..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 04 06, 04:08)
Labutis

Esu rasiusi cia anksciau, man operavo didele netiketai rasta mioma ir dar tuo paciu pora mazu (pamate operacijos metu) 2007 metais. Du metus buvo svaru, kitus du nesitikrinau..vakar nuejau pas gine ir rado apie 6 cm mioma ir viena maza iaugusia i uzpakaline gimdos sienele.. Siulo tris menesius stebeti ir kaip nekeista - pastoti..
Net nezinau ka daryti, per daug diskomforto nejauciu, labai nenoriu operuotis sad.gif galvoju gal pabandyti paieskoti kokiu alternatyviu budu..jauciuosi pasimetusi..sad.gif

Siaubas kaip sitaip baisu doh.gif Susitvarkai, issioperuoji, ir tikiesi, kad jau viskas, bet ... esu girdejusi, kad jos atauga po kiek laiko... Liudna ziauriai verysad.gif
Atsakyti
Merginos, turiu prašymą.
Ne tik pasakokite savo istorijas, bet nurodykite ir gydytoju pavardes kurie operavo, kurie konsultavo (ar tai geri gydytojai). Kokiose ligoninėse operavo, kokiais būdais (pjūvis, laporoskopija), kokio dydžio miomos buvo.
Manau daugeliui skaitančių šį foruma kaip tik tokia informacija reikalinga. Nes kai prireikia ryžtis operacijai tikrai sunku išsirinkti gydytoja. O kai nurodysite daugiau detalių, bus bent tokiu būdu lengviau rinktis kur ir pas ką važiuoti.

Mano istorija tokia. Kai man buvo 30 metu surado 4cm mioma gimdos išorėje. Tada neoperavau, laukiau, ir 1,5 metus ji nedidėjo. Taip ir buvo 4cm. O paskui aš 6 mėnesius vartojau kontraceptines tabletes Lindynete. Lygiai po tu šešių mėnesių vartojimo pasitikrinau - mioma užaugo iki 7cm.
Nors teigiama kad kontraceptikai mažina miomas - ar gali būti kad didina? Gydytoja to nepatvirtino. Konsultuojuosi Šiauliuose su gyd. I.Mackeliene. Taigi dabar jau planuoju operuotis. Esu negimdžiusi - o norėčiau. Taigi keliausiu į Kauną.
Kokius gydytojus rekomenduojate Kaune?
Atsakyti
mano drauge ir turi mioma ir kiekviene diena eidavo iskyros tada as jai pasiuliau is forever living raudonu sulciu ir po 1 men gerimo dingo iskyros dabar geriau jau 4 men ir yra labai laiminga
Atsakyti
QUOTE(redzed @ 2012 04 21, 21:14)
Merginos, turiu prašymą.
Ne tik pasakokite savo istorijas, bet nurodykite ir gydytoju pavardes kurie operavo, kurie konsultavo (ar tai geri gydytojai). Kokiose ligoninėse operavo, kokiais būdais (pjūvis, laporoskopija), kokio dydžio miomos buvo.
Manau daugeliui skaitančių šį foruma kaip tik tokia informacija reikalinga. Nes kai prireikia ryžtis operacijai tikrai sunku išsirinkti gydytoja. O kai nurodysite daugiau detalių, bus bent tokiu būdu lengviau rinktis kur ir pas ką važiuoti.
Mano istorija tokia. Kai man buvo 30 metu surado 4cm mioma gimdos išorėje. Tada neoperavau, laukiau, ir 1,5 metus ji nedidėjo. Taip ir buvo 4cm. O paskui aš 6 mėnesius vartojau kontraceptines tabletes Lindynete. Lygiai po tu šešių mėnesių vartojimo pasitikrinau - mioma užaugo iki 7cm.
Nors teigiama kad kontraceptikai mažina miomas - ar gali būti kad didina? Gydytoja to nepatvirtino. Konsultuojuosi Šiauliuose su gyd. I.Mackeliene. Taigi dabar jau planuoju operuotis. Esu negimdžiusi - o norėčiau. Taigi keliausiu į Kauną.
Kokius gydytojus rekomenduojate Kaune?

Sveikos, buvau rasiusi jau anksciau bet pasikartosiu blush2.gif man 30 metu esu negimdziusi, rado man mioma beveik 6cm , gine nieko man nepasake kurioje ji vietoje tik pasiule laporaskopija privaciai , kai isejau is apziuros supratau kad liko daug neatsakytu klausimu. Buvau pasimetusi apie miomas nieko negirdejusi tad doh.gif ... nieko neklausinejau. Grizusi namo pasiskaiciau internete kad ju yra keletas rusiu , augimo vieta irgi skirtinga del to skiriasi gydymo budai, sprendimai.
Iki pat dabar nuo gruodzio menesio niekaip negalejau patekti pas gine nes as ne Lt bet pagaliau cia UK priejo mano eile skanui ir suzinojau kad mioma ant gimdos ne viduje, ir kad visai nepazeidzia gleivines bigsmile.gif labai apsidziaugiau nes liepe pastoti o ne operuotis, sako kad jei kartais butu planinis cezaris galima susitarti su operuojanciu gydytoju ir jis isoperuoja kartu ir mioma. Dydis nepasikeite per puse metu liko beveik 6 cm , per skana viska apziurejo ir kiausides ir net kiausineli 21mm parode , sake kai bus 26mm tada jau galima butu pastoti jei viskas gerai wub.gif . Tai va kokia mano istorija , jau man reikia kraustytis i planuojanciu tema ir laukti nestuke.gif
Buvau jau kaip ir nusiteikusi kad man operacijos reikes, tad daug domejausi lt ginekologais akuseriais, buciau kreipusis pas Dr G. Meceju i Vilniaus Universitetine ligonine. Siaip galvoju pas ji vistiek dar apsilankyti kad isitikinti kad tikrai mioma yra ant gimdos ir nepakeks kudikiui. Esu daug apie si gydytoja girdejusi itin geru atsiliepimu mirksiukas.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti