QUOTE(Vaidillute @ 2012 04 24, 12:33)
Sveikos, buvau rasiusi jau anksciau bet pasikartosiu
man 30 metu esu negimdziusi, rado man mioma beveik 6cm , gine nieko man nepasake kurioje ji vietoje tik pasiule laporaskopija privaciai , kai isejau is apziuros supratau kad liko daug neatsakytu klausimu. Buvau pasimetusi apie miomas nieko negirdejusi tad
... nieko neklausinejau. Grizusi namo pasiskaiciau internete kad ju yra keletas rusiu , augimo vieta irgi skirtinga del to skiriasi gydymo budai, sprendimai.
Iki pat dabar nuo gruodzio menesio niekaip negalejau patekti pas gine nes as ne Lt bet pagaliau cia UK priejo mano eile skanui ir suzinojau kad mioma ant gimdos ne viduje, ir kad visai nepazeidzia gleivines
labai apsidziaugiau nes liepe pastoti o ne operuotis, sako kad jei kartais butu planinis cezaris galima susitarti su operuojanciu gydytoju ir jis isoperuoja kartu ir mioma. Dydis nepasikeite per puse metu liko beveik 6 cm , per skana viska apziurejo ir kiausides ir net kiausineli 21mm parode , sake kai bus 26mm tada jau galima butu pastoti jei viskas gerai
. Tai va kokia mano istorija , jau man reikia kraustytis i planuojanciu tema ir laukti
Buvau jau kaip ir nusiteikusi kad man operacijos reikes, tad daug domejausi lt ginekologais akuseriais, buciau kreipusis pas Dr G. Meceju i Vilniaus Universitetine ligonine. Siaip galvoju pas ji vistiek dar apsilankyti kad isitikinti kad tikrai mioma yra ant gimdos ir nepakeks kudikiui. Esu daug apie si gydytoja girdejusi itin geru atsiliepimu
Sekmes visoms

Iki pat dabar nuo gruodzio menesio niekaip negalejau patekti pas gine nes as ne Lt bet pagaliau cia UK priejo mano eile skanui ir suzinojau kad mioma ant gimdos ne viduje, ir kad visai nepazeidzia gleivines

Buvau jau kaip ir nusiteikusi kad man operacijos reikes, tad daug domejausi lt ginekologais akuseriais, buciau kreipusis pas Dr G. Meceju i Vilniaus Universitetine ligonine. Siaip galvoju pas ji vistiek dar apsilankyti kad isitikinti kad tikrai mioma yra ant gimdos ir nepakeks kudikiui. Esu daug apie si gydytoja girdejusi itin geru atsiliepimu

Sekmes visoms

mioma negali buti "ant gimdos"... ji gali buti neiaugusi i gimdos sienele.. ji gali buti ant "kojeles" ir lengvai isgliaudoma operacijos metu nepazeidziant gimdos gleivines..
as laukiu tris menesius dabar, ziuresim per kiek laiko mano "echoskopiniai" 6 cm uzaugo.. realiai kontraceptikai negali sumazinti ar apsaugoti nuo miomu, nezinau kas tokia nesamone pasake... miomos atsiranda nuo hormonu pokyciu.. pasiskaitykite.. ir dar, bent jau mano atveju, tai pirmiausiai itaria kad issauke kontraceptiku naudojimas... ir antra.. reikia gimdyti.. tai va..
kaune operavausi pas "dievuka" klinikose Kozeniauska, ji rekomenduoja visos tame skyriuje dirbancios.. dailiai susiuva, nr 1 darant issaugancias operacijas.. labai patenkinta .. antras yra augustis.. abu puikus..