QUOTE(Vaidillute @ 2012 06 25, 17:42)

Sveikos, ar kam yra buve intramuraline mioma ir nemaza ? Ar kas esate isnesiojusios kudiki su tokia ir sekmingai pagimdziusios ? As baisiai pasimetusi nezinau ar operuotis ar geriau bandyt pastot...

4 daktaru nuomones isklausiau tai - 2 kad pastot, kitos 2 , kad isoperuot pirmiausiai.
Mano ji priekineje gimdos sienoje gleivines nepazeidzia bet yra 6 cm iaugus gimdos raumenyje.

vaiku dar neturim man jau beveik 31 metai. Labiau linkstu neoperuot. Gal zinot ar SM yra tokia tema nestumas su mioma, niekur nerandu.
Is anksto dekoju, padekit prasau gal kuri ka esat girdejusi!
nemoku linko ikelti, bet jei nueisi i pagrindini foruma, prie nestumo yra forumas "nestumo planavimas", ten iejusi i paieskos laukeli irasyk "miomos" ir tau ismes tema kur kalbasi merginos/moterys pastojusios su mioma..
realiai pas mane ta pati problema, man butinai reikia greitai pastoti, o realiai siuo metu oficialiai esu viena.. tik mano 6 cm mioma "kabo", o iaugusi i galine sienele mazyte mioma.. bet itariu, kad jei operuotu, rastu kaip ir praeita karta, milimetro dydzio maziukiu miomu kur nors...
as tavo vietoje, kadangi tau TIK 31 metai, issioperuociau ir praejus metams po operacijos (kitiems anksciau bet tvirciau, gal nereikes cezario daryti), pastociau kai viskas svaru ir grazu ir viskas... man ta pati patare, kai pirma karta operavo, bet neisejo.. o dabar gaila metu, nes man ne 31 jau.. na cia logiskai galvojant... tai va ir nezinau, ar rizikuoti su mioma.. ar operuotis ir laukti metus.. rudeni teks nuspresti..