Įkraunama...
Įkraunama...

Mioma

QUOTE(Irma77 @ 2008 10 13, 11:33)
As vat vel planuoju vaziuoti i Kauna ir tikrintis kokia turiu uzsiauginus. Metai jau praejo tai nesinori uzdelsti, vistik tai ne nagas ir ne plaukai o gimda. Ir as dar noriu vieno leliuko. Tai ziuresiu ka gydytoja sakis.

pas koki gydytoja tu tikrinies? As tureciau si menesi pasitikrinti po operacijos.. mane cia prigasdino, kad yra tendencija, kad ataugs jei jau pradejo augti... o pastojimui itakos neturi miomos, moterys isnesioja ir vaisiu ir miomas...

O tau po miomu operacijos, kaip ilgai jautesi skausmingas pilvas?? mane tai neramina, nes toks kaip padauzytas butu, jei lieciu, skausmingas, kaip kad melyne istisa butu g.gif
Atsakyti
Man dar nedare operacijos ir nezinau net ka sakis. Kai buvau sake kad jei kraujuosiu labai stipriai tada operuos arba labai didele bus o kada ji didele yra laikoma tia ir nezinau. Nes Siauliuose gydytoja sake kad yra 1,6 cm dydzio o Kaune sake kad 1,5 tai net nezinau cia didele ar maza??? O del leliuko noret noriu bet viena gi neplanuosiu, o tas kur salia stabdis, ir seimos nera, tik darugaujam. Baigiu pavargti nuo tokios draugystes, jau noriu seimos danios ir draugisko. Ot pasakiu kuri cia to nenori???? Tikriausi tokios neatsirastu.
Atsakyti
Irma mioma pas tave labai maza 4u.gif del tokios tikrai nepergyvenk aisku seima planuok kuo anksciau, bet mioma labai greit neauga gali ir isvis dingti o taip kaip pas tave tai moteris visa gyvenima gyvena turi ja ir nieko tokio nevyksta nestumui tokio didzio neturi jokios itakos.Aisku buna kad jos auga dauginasi tad kas puse metu pasitikrink ir nepergyvent ci anieko baisaus
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 10 13, 16:31)
Man dar nedare operacijos ir nezinau net ka sakis. Kai buvau sake kad jei kraujuosiu labai stipriai tada operuos arba labai didele bus o kada ji didele yra laikoma tia ir nezinau. Nes Siauliuose gydytoja sake kad yra 1,6 cm dydzio o Kaune sake kad 1,5 tai net nezinau cia didele ar maza??? O del leliuko noret noriu bet viena gi neplanuosiu, o tas kur salia stabdis, ir seimos nera, tik darugaujam. Baigiu pavargti nuo tokios draugystes, jau noriu seimos danios ir draugisko. Ot pasakiu kuri cia to nenori???? Tikriausi tokios neatsirastu.

na jei mioma pastoviai kraujuoja, tai ja operuoja, nes gali issivystyti mazakraujyste moteriai to net nejauciant.. man aciu dievui nors ir agresyvi mioma buvo, bet jos kabojo tiesiog pavirsiuje, nereikejo net gleivines pazeisti gimdoje... bet realiai miomos dydi pamato tik operuojant.. echoskopu buna paklaida.. bet jei 1,5 vidurkis tai tikrai maza... operuoja tada, kai per pusmeti ar metus paauga kelis centimetrus, tokiu atveju ji laikoma agresyvia ir gali spausti kitus organus ar deformuoti gimdos ertme... o jei dar kraujuoja tai tiesiog butina salinti... labai retai ji isnyksta jaunoms moterims, tik klimakso metu daugumai moteru "isdziusta".. ir retai pries klimaksa operuoja miomas, nebent jos spaustu ka nors ar labai augtu.. supiktybejimo atveju kiek zinau beveik nebuna...

Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 10 13, 23:02)
na jei mioma pastoviai kraujuoja, tai ja operuoja, nes gali issivystyti mazakraujyste moteriai to net nejauciant.. man aciu dievui nors ir agresyvi mioma buvo, bet jos kabojo tiesiog pavirsiuje, nereikejo net gleivines pazeisti gimdoje... bet realiai miomos dydi pamato tik operuojant.. echoskopu buna paklaida.. bet jei 1,5 vidurkis tai tikrai maza... operuoja tada, kai per pusmeti ar metus paauga kelis centimetrus, tokiu atveju ji laikoma agresyvia ir gali spausti kitus organus ar deformuoti gimdos ertme... o jei dar kraujuoja tai tiesiog butina salinti... labai retai ji isnyksta jaunoms moterims, tik klimakso metu daugumai moteru "isdziusta".. ir retai pries klimaksa operuoja miomas, nebent jos spaustu ka nors ar labai augtu.. supiktybejimo atveju kiek zinau beveik nebuna...

Taip,teisybė 4u.gif Turiu ir aš 3 cm miomą,bet ji pas mane buvo atrasta prieš 5 metus,eilinio patikrinimo metu.Nei nėštumo,nei gimdymo metu jokių dėl to komplikacijų nebuvo,o po gimdymo praėjus metams tikrinausim,tai ir buvo ji 3 cm,nei didėjo nei mažėjo 4u.gif Gydytojo klausiau,ką daryti,tai sako,jeigu ji tau netrukdo,tai ir nepanikuok-kai jausi kažką negero-tada ir žiūrėsim,ką daryti g.gif
Atsakyti
Niu va ir nuraminot mane mergytes. Kaip gera zinoti kad nebutina operuotis. Na aisku kad eisiu pas gydytoja tikrintis cia kalbos nera. Bet dabar bent jau ramiau miegosiu.
Atsakyti
As operavausi mioma 2001,buvo 200gr.,bet nepiktybine.Siomis dienomis tikrinausi-vel 7mm.Noriu pasidomet ,ar veiksmingos J.Balvociutes arbatos?
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2008 10 30, 23:15)
As operavausi mioma 2001,buvo 200gr.,bet nepiktybine.Siomis dienomis tikrinausi-vel 7mm.Noriu pasidomet ,ar veiksmingos J.Balvociutes arbatos?

As geriu, atrodo 12 numeris, pas ja jos ten sunumeruotos...man lyg padeda...tik pas mane buvo cista..
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2008 10 30, 23:15)

kaip man aiskino ginekologai, jei jau yra tendencija miomoms ir kt gerybems augti (miomos beveik niekada nebuna piktybines), tai nieko nepadarysi.. turi vengti gal rizikos faktoriu, itakojanciu hormonines veiklos pokycius.. nes butent jie issaukia augima.. 7 mm nieko baisaus, juk jei niekur nesiliecia ir t.t. tai nieko ir nebus... o isnyksta tik menopauzes metu
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 10 31, 10:48)
kaip man aiskino ginekologai, jei jau yra tendencija miomoms ir kt gerybems augti (miomos beveik niekada nebuna piktybines), tai nieko nepadarysi.. turi vengti gal rizikos faktoriu, itakojanciu hormonines veiklos pokycius.. nes butent jie issaukia augima.. 7 mm nieko baisaus, juk jei niekur nesiliecia ir t.t. tai nieko ir nebus... o isnyksta tik menopauzes metu

Bet pabandyti gi verta, cia ne kokie vaistai...o gal pades ir jai.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos man šiemet vasary išėmė gimdą su mioma, apie tai ,kad ji dingtų tai net kalbos nebuvo, paprastai jei mama ar močiutė turėjp tai didelė tikimybė ,kad ir pas tave bus mioma, gerai tiek ,kad jos retai piktybinės būna, operavo nes jau turėjau mažakraujystę, nes dar ir skydlaiukės vėžys, tai dabar hemoglobinas 147 nerealu, niekada tokio gyvenime neturėjau, bijau, kad vaistais nelabai jų išvarysit, žinoma geriau pamėginti, bet jei paveldima tai daryk ką nori tik peilis bepadės smile.gif
Atsakyti
As ir nesitikiu ja isvaryt ar sunaikint zoleliu pagalba,tik butu nuostabu,jei nors kiek pristabdytu augima.Na,vis tiek jau isigijau-nepakenks.
Atsakyti