QUOTE(Garbanike @ 2008 11 26, 17:56)
kai ziurejo echoskopu, parode tamsias demes ir pasake kad ji kraujinga, reik operuot ir kuo greiciau. Beje, ji pas mane per mazdaug 5sav uzaugo iki tokio dydzio
butinai operuokis, net nemastyk nieko... po to gydytojai tau pasakys kokia pas tave situacija ir rekomenduos kada gali ar pastoti ar panasiai.. nieko cia baisaus, labai daug moteru turi miomu...
Papildyta:
QUOTE(Irma77 @ 2008 11 26, 17:59)
Mane gydytoja kaip suprantu ir nuteikineja tai minciai kad teks operuotis uz pusmecio. Nes nesenai buvau tikrintis tai per metus paaugo nuo 2 cm iki 4 cm ir vadinasi kazkaip ume ar kaip ten, tiksliai nezinau (medicininiu terminu). Dabar jau nusiraminusi truputi esu. Zinau kad draugas neleis operuotis Šiauliuose, vaziuosiu i Kauna, tikiu kad viskas bus gerai, kad pasalins ar uzbokuos tik ja o daugiau viskas bus gerai ir kai noresiu galesiu pastoti.
Kauno klinikose geriausias chirurgas sioje srityje Kozeniauskas.. jis ima kysi (kaip ir anesteziologas) bet super isoperuoja, jis daro pagrinde issaugancias operacijas, susiuva meistriskai siule, tikrai super.. yra dar Augustis, bet man nepatiko jo poziuris ir tai, kaip jis apie tai kalbejo.
Miomu niekas neblokuoja.. tik jei nori gimdyti geriau pjauti, nes daro pjuvi po pilvu (kaip cezario) ir graziai uzsiuvus po kurio laiko rando net nesimatys