Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

QUOTE(nemo @ 2005 02 18, 13:55)
Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas.  Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti.

Visuotinai zinoma, kad vyrai subresta zymiai veliau uz moteri. Taigi, neisvengiamai STATISTINIS jaunas vyras, lyginant su moterimi, yra kvailokas. Ir ne kiekvienam seima, vaikai ankstyvuosiuose metuose pagrindine vertybe, ir ne kiekvienas is tikruju zino, ko gyvenime nori ir siekia.

Brangioji, protingoji NEMO - nu nusisneki kaip retas stupid.gif . Jei man nepatinka seniai, tai reiskias jog as esu nebrendyla, sexo manjake, visiska idiote ir durne, nieko gyvenime nesuprantanti ir apskritai nelaiminga. g.gif
Juk as parasiau, kad man jie nepatinka, o jei kam patinka - tai viskas liuks!
Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas. Kazkodel randu kalba su jaunais vyrais...
Be to, kaip kinai sako: gerbtinas yra ne tas zmogus, kuris ilgesni gyvenima nugyvenes, o tas, kuris geriau ismano savo amata (daugiau pasiekes)... As vertinu prota... Ir esu isitikinus, jog jauni zmones taip pat verti demesio! cool.gif

Be to, kas tokia busi, kad leidi sau spresti kas "kvailokas" o kas ne? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 14:43)
Brangioji, protingoji NEMO - nu nusisneki kaip retas stupid.gif . Jei man nepatinka seniai, tai reiskias jog as esu nebrendyla, sexo manjake, visiska idiote ir durne, nieko gyvenime nesuprantanti ir apskritai nelaiminga.  g.gif
Juk as parasiau, kad man jie nepatinka, o jei kam patinka - tai viskas liuks!
Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas. Kazkodel randu kalba su jaunais vyrais...
Be to, kaip kinai sako: gerbtinas yra ne tas zmogus, kuris ilgesni gyvenima nugyvenes, o tas, kuris geriau ismano savo amata (daugiau pasiekes)... As vertinu prota... Ir esu isitikinus, jog jauni zmones taip pat verti demesio!  cool.gif

Be to, kas tokia busi, kad leidi sau spresti kas "kvailokas" o kas ne? g.gif

Snekedama tokiu stiliumi kaip "man nepatinka seniai" ir "gerokai vyresni vyrai man slysktus" neatrodai labai subrendusi, o prota, kaip pati deklaruoji - vertini. Kazkaip zodziai nesiderina su tavo vertybiu sistema.

O del sekso manijos ir idotizmo nesu visiskai tikra, to lyg ir nesakiau g.gif Tiesiog tavo zodziai "pradedu galvoti ar jam stovi", "kaip jis atrodys po desimties metu" ir pan., leidzia daryti isvada, jog naiviai tikiesi niekada tu metu nesulaukti. Na, o jei ir esi girdejusi apie tai, jog zmones ne visa gyvenima jaunuoliais nugyvena, tai vadinasi, tave, po desimties metu visiskai teisinga bus sene pensininke vadinti, ar ne taip? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 14:43)
Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas.

Akva, uzvedziau tema ne tam, kad svarstytumem apie "seniu slykstuma" ir kalbam ne apie jaunos merginos "meile" piniguociui pensininkui. Apie pinigus cia isvis nera kalbos, tiesiog noriu isgirst forumieciu pasvarstymus, kodel traukia vyresni vyrai (normalias protingas merginas, kurios taip pat moka uzsidirbti).
Ir skaudoka taska pajudinai - visuomenes poziuri i skirtingo amziaus poras. Kazkodel daugumai tai asocijuojasi su merginos noru ilipt i pinigu bala. Kartais isgirsti, kad "tokia jau visai beviltiska, kad tik seni paimt galejo" doh.gif Beje, vienas mano draugas dar prasciau uz mane (studente!!) laikesi+issiskyres+vaikas+nuolat gere (tfutfutfu, issikapste su laiku), ir as iki siol sakau, kad tai vienas brangiausiu man zmoniu, o jei jis butu isdrises ir paprasciausiai neklauses panasiu pasaipu, tikriausiai dabar butumem kartu. Na, tiesiog daugumai toks rysys nesuprantamas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 18 vasario 2005 - 16:35
Ka tik diskutavom namie sia tema... Pacituosiu vyro zodzius: ar pazistat jauna siu laiku moteri (pvz 25-30m) istekejusia ar siaip draugajancia su gerokai vyresniu vyru, kuris teuzdirba 1000 Lt arba tegauna menkute 300 Lt pensija, vazineja senu moskvicium ir turi vieno kambario buteli. Ka?
Labai lauksiu pavyzdziu.

NEMO jai man slykstu ir sakau, kad slykstu. O tau jei vyresni patinka, tai pirmyn! Neesk manes uz tai, jog turiu savo nuomone ir nepuoliau lyst i viena vieta vien tam, kad itikciau jums visoms! Be to ne tau, brangioji, spresti apie mano brandzia ar ne siela. Praset nuomones - nuomone ir gavot!
Atsakyti
Gerai agneklimjan pastebejo, visai ne pinigu cia klausimas, o tamsta Akva, net neisivaizduojate, kuo slykstites. Netolerancija niekaip nesiderina su brandzia siela, nors tu ka. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 17:22)
Ka tik diskutavom namie sia tema... Pacituosiu vyro zodzius: ar pazistat jauna siu laiku moteri (pvz 25-30m) istekejusia ar siaip draugajancia su gerokai vyresniu vyru, kuris teuzdirba 1000 Lt arba tegauna menkute 300 Lt pensija, vazineja senu moskvicium ir turi vieno kambario buteli. Ka?
Labai lauksiu pavyzdziu.

Pritariu, kad daugiausia vyresni vyrai yra apsirupine (vis delto kai ka susikuri per savo 40-50 metu). Pavyzdi buvau pateikusi, galiu pasikartoti (nors man buvo "siek tiek" maziau nei 25m.) . Mano "rimtesnis" ex buvo vyresnis 15metu. Masinas dvi turejo (jau tikrai ne geriausiu metu), o nei buto, nei namo, uzdirbdavo visai normaliai (ne verslas - paprastas neblogai apmokamas darbas), bet jokiu dovaneliu ir "fintikliusku" nedovanodavo, kaip kad priprasta manyti.
Kitas, kuris man labai brangus (vyresnis 19metu), paprastas zurnalistas, masinos neturejo ir neturi, butas po skyrybu liko zmonai, jis nuomoja mini butuka, sunus gyvena tai pas ji, tai pas motina, tuo laiku daug gere. Vis delto mielai buciau sutikusi but su juo ir net isteket, pasyvumas, zmoniu nuomone, baime but nasta, etc buvo is jo puses (sioks toks "pliusas" man, kad daug veliau pripazino klaida).
Atsakyti
Na nežinau, aš irgi vien pagalvoju apie save ir žymiai vyresnį vyrą ir man pasidaro šlykštu schmoll.gif Bet su netolerancija tai neturi nieko bendra, juk niekas neperša savo nuomonės kitam, jei kitiems taip gerai, tai aš nieko prieš neturiu. Ir visai žmogiška jausti pasišlykštėjimą kai kuriais dalykais, pas mane tas jausmas turbūt susijęs su tuo, kad aš apie tokisu vyrus galvoju kaip apie tėvą, senelį ir pan., dėl to jokio potraukio tiems žmonėms kaip vyrams iš mano pusės negali būti rolleyes.gif
Atsakyti
oi,mergaites,kaip tema isvyste...baikit pyktis! pvz manes vyresni vyrai netrukia,bet nemerkiu tu,kurias traukia! kas cia tokio? beje,kai kurie 40meciai tikrai nerealiai atrodo smile.gif beje, pvz mamo tetis tikrai gerai atrodo clap.gif ir tikrai nematau,kad jis slykstus 4u.gif o ir kai kurie mano pusamziai destytojai tikrai patrauklus 4u.gif vienai mano draugei labai sexualu truputeli zilsteje plaukai...o kita drauge gyvena su vyru,vyresniu uz ja 13 metu, kita mamos sesuo turi vyra,kuris uzja vyresnis lygiai 20 metuku...na,bet tikrai galiu pasakyti,kad tie mano draugiu vyresni vaikinai visai nesiskiria nuo musu smile.gif
Atsakyti
ka gi... isiterpsiu ir as.
as irgi is tu, kuriai patinka vyresni. ir as taip pat turiu kriteriju, kad nebutu vyresnis uz teva...
bet vyras vyrui irgi nelygu. buna jauni labai greit "sugriuva" ir susensta, o buna "seniai", kuriems jaunimas tik pavydet galetu.
as suprantu cia issakyta poziuri, kam "seniai slykstus". Bet tarkime, vyras, atrodantis kaip Harrisonas Fordas (na, tokio amziaus ir taip neblogai issilaikes)... ar labai keltu pasibjaurejima??
Atsakyti
na as taip pat is tu moteru, kurioms patinka zymiai vyresni vyrai smile.gif
tiesiog traukia butent prie brandziu. ir taip buvo nuo pat pauglystes. esu draugavus ir su savo vienmeciais. bet patinka vyresni nors tu ka. vyriausias mano kadras buvo uz mane vyresnis 21 m. fantastiski prisiminimai, jam beje taip pat.
kiek save prisimenu, visada megau bendrauti su tevo draugais, univere su destytojais (ypac praktikos metu sededavau ne prie lauzo su kursiokais o su kokiu prof smile.gif prie jo palapines) ir siuo metu darbe man patrauklus vyrai yra patys vyriausi, gaila, kad dominuoja jauni tongue.gif
o kai galvoju kodel taip g.gif pradzioje is tiesu galbut bandziau ieskoti kas atstotu man teva (musu santykiai buvo salti) , bet as senai jau nebemergaite ir tevo senai man nebereik biggrin.gif dabar as manau, kad truka prie daug vyresniu vyru yra todel , kad mano tevas vyresnis uz motina 10 metu ir vaikysteje as maciau toki vyro ir moters santyki - kur vyras vyresnis g.gif
kas man labai patinka vyresniuose vyruose - patirtis thumbup.gif , o jauni man atrodo kazkokie nerimti.
Atsakyti
[quote=nemo,2005 02 18, 13:55]
Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti.

Atsakyk man, Nemo, kaip tu manai, kokiais kriterijais vadovaudamiesi, vyresni vyrai (na vyresnis tai tarkim kažkur nuo + 15 metų) renkasi jaunutes mergičkas a? Jos žinoma mano, jog dėl to, kad jiems įdomu su jomis kalbėtis megalol.gif O kai supranta tuos tikruosius motyvus, tai vyresni vyrai joms nustoja patikti.
megalol.gif
O atsakant i agneklimjan klausimą, kodėl vyresni vyrai patinka, tai manyčiau jei ne dėl finansinės pusės, tai dėl to, jog jie, turėdami daugiau patirties, geriau žino moterų silpnąsias vietas ir tuos kabliukus ant kurių jos "kimba". smile.gif

Atsakyti
[quote=artev,2005 02 18, 20:24]
[quote=nemo,2005 02 18, 13:55]
Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti.

Atsakyk man, Nemo, kaip tu manai, kokiais kriterijais vadovaudamiesi, vyresni vyrai (na vyresnis tai tarkim kažkur nuo + 15 metų) renkasi jaunutes mergičkas a? Jos žinoma mano, jog dėl to, kad jiems įdomu su jomis kalbėtis megalol.gif O kai supranta tuos tikruosius motyvus, tai vyresni vyrai joms nustoja patikti.
megalol.gif
O atsakant i agneklimjan klausimą, kodėl vyresni vyrai patinka, tai manyčiau jei ne dėl finansinės pusės, tai dėl to, jog jie, turėdami daugiau patirties, geriau žino moterų silpnąsias vietas ir tuos kabliukus ant kurių jos "kimba". smile.gif
[/quote]

Nu va, nors vienas protingas zmogus atsirado - brandi siela, tskant! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva: 18 vasario 2005 - 20:37