QUOTE(nemo @ 2005 02 18, 13:55)
Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti.
Visuotinai zinoma, kad vyrai subresta zymiai veliau uz moteri. Taigi, neisvengiamai STATISTINIS jaunas vyras, lyginant su moterimi, yra kvailokas. Ir ne kiekvienam seima, vaikai ankstyvuosiuose metuose pagrindine vertybe, ir ne kiekvienas is tikruju zino, ko gyvenime nori ir siekia.
Visuotinai zinoma, kad vyrai subresta zymiai veliau uz moteri. Taigi, neisvengiamai STATISTINIS jaunas vyras, lyginant su moterimi, yra kvailokas. Ir ne kiekvienam seima, vaikai ankstyvuosiuose metuose pagrindine vertybe, ir ne kiekvienas is tikruju zino, ko gyvenime nori ir siekia.
Brangioji, protingoji NEMO - nu nusisneki kaip retas

Juk as parasiau, kad man jie nepatinka, o jei kam patinka - tai viskas liuks!
Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas. Kazkodel randu kalba su jaunais vyrais...
Be to, kaip kinai sako: gerbtinas yra ne tas zmogus, kuris ilgesni gyvenima nugyvenes, o tas, kuris geriau ismano savo amata (daugiau pasiekes)... As vertinu prota... Ir esu isitikinus, jog jauni zmones taip pat verti demesio!

Be to, kas tokia busi, kad leidi sau spresti kas "kvailokas" o kas ne?