Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

mirksiukas.gif Nu Akva - nezinau ka tu apie mano sielos braduma pasakysi, bet vis tiek turiu chia savo nuomone ikishti mirksiukas.gif biggrin.gif

Matai, kiek anksciau mano keliukyje pasitaikydavo normaliu vyru - visi mano metu budavo ar +/- 2 metai. Visa laika zvengdavau is fifochku, kurios uz parankiu su tokiais jau prazilusiais vyriokais vaiksciodavo. Nu ir ka galiu pasakyt, tskant...prisizvegiau tikriausia... istekejau uz 8 metais vyresnio... blush2.gif ax.gif ir tikrai ne del to limono mirksiukas.gif
taip kad moralas - zhek neprisisnekek, o tai sekantis vyras bus 20 metu vyresnis biggrin.gif tongue.gif (teatleidzia man tavo Vytas uz tokius zodzius) 4u.gif
Atsakyti
Kad 8 metai tai dar ne 15 rolleyes.gif
Ai, dar kadangi jau speta paliesti brandumo klausima - pazistu ne viena 40-50 metu dedule, kuriam sirdy 18-23 ir ka tu jam... biggrin.gif
Atsakyti
Aha mano vyrui jau seniai, oj seniai ne -niolika, o jam žile uodegon i ka tu jam
Atsakyti
Nors manes netraukia vyresni, neturiu nieko pries tokias draugystes isskyrus viena atveji- jei mano dukra susiras vyresni, va tada ir pasidarysiu kategoriska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 22:04)
Aha mano vyrui jau seniai, oj seniai ne -niolika, o jam žile uodegon i ka tu jam

mano tevui jau 60, bet jis taip ir nespejo subresti:) jau turbut ir nebespes;)))
o kas link vyresniu vyru, tai ash nieko priesh, jei vyresnis, na sakykim 10 metu, man tai atrodo, netgi privalumas, ogi todel, kad mano galva moterys greiciau pasensta (ir fizishkai ir vidum), o vyrams tada uzsireikia malalietku.

Daznai tenka pastebeti vienmeciu pagyvenusiu zmoniu sheimas, tai nu ka tu - vyras dazniausiai paciam jegu zydejime, pasitempes, tvarkingas, o moterele kokia nors gyvenimo ishkankinta, vaikus uzauginus, formos nesuper, veidelis irgi... na zodziu... aishku tai nera taisykle, bet sutikit daznai taip buna...

kai moteris uz vyra jaunesne 30 metu, tai man jau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2005 02 18, 21:24)
Daznai tenka pastebeti vienmeciu pagyvenusiu zmoniu sheimas, tai nu ka tu - vyras dazniausiai paciam jegu zydejime, pasitempes, tvarkingas, o moterele kokia nors gyvenimo ishkankinta, vaikus uzauginus, formos nesuper, veidelis irgi... na zodziu... aishku tai nera taisykle, bet sutikit daznai taip buna...

Na taip, neretai tokie atvejai pasitaiko, tai paziurim kas pagal tokia taisykle-netaisykle gautusi: vyras erzilas issilaksto jaunas budamas, subrendes susiranda jaunute zmona, su ja pasensta ir palieka sia asaru pakalne... O moteriai ne taip fainai - isteka jaunute uz brandaus vyro - viskas ok, bet kai jis pasensta ir iskeliauja anapilin, ji lieka vienisa sena moteruke, o dar pasitelkus ta nelemta statistika moterys ilgiau nei vyrai gyvena, tai visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 17:22)
Ka tik diskutavom namie sia tema... Pacituosiu vyro zodzius: ar pazistat jauna siu laiku moteri (pvz 25-30m) istekejusia ar siaip draugajancia su gerokai vyresniu vyru, kuris teuzdirba 1000 Lt arba tegauna menkute 300 Lt pensija, vazineja senu moskvicium ir turi vieno kambario buteli. Ka?
Labai lauksiu pavyzdziu.

as manau kad tu ja pazysti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 21:30)
Na taip, neretai tokie atvejai pasitaiko, tai paziurim kas pagal tokia taisykle-netaisykle gautusi: vyras erzilas issilaksto jaunas budamas, subrendes susiranda jaunute zmona, su ja pasensta ir palieka sia asaru pakalne... O moteriai ne taip fainai - isteka jaunute uz brandaus vyro - viskas ok, bet kai jis pasensta ir iskeliauja anapilin, ji lieka vienisa sena moteruke, o dar pasitelkus ta nelemta statistika moterys ilgiau nei vyrai gyvena, tai visai doh.gif

cry.gif cry.gif cry.gif uj kokia baisi mano ateitis...
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 21:40)
as manau kad tu ja pazysti...  blush2.gif

Tai Gabriela - kokie motyvai? Meilei - neisakysi ar siaip potraukis vyresniems?
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 21:42)
Tai Gabriela - kokie motyvai? Meilei - neisakysi ar siaip potraukis vyresniems?

velnias zino kokie motyvai. ... kaip ir tu... tyciojausi tyciojausi... rekiau, kad jau kas kas bet as tokiu meiliu nesuprantu ir va kaip isejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 21:41)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  uj kokia baisi mano ateitis...

laugh.gif Victory - nugi rasiau, kad 8 metu skirtumas - mizeris... cia jau 15 i bolse... mirksiukas.gif ir apskritai - reikia psenus but baisiai faina moteruke ir likus vienai koki jaunuoli nuraut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 18 vasario 2005 - 21:46
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 21:44)
velnias zino kokie motyvai. ... kaip ir tu... tyciojausi tyciojausi... rekiau, kad jau kas kas bet as tokiu meiliu nesuprantu ir va kaip isejo  ax.gif

ujujujujjjj - rimtai sitie prisikalbejimai veikia.... mirksiukas.gif

Akva - daraisi isvadas ax.gif
Atsakyti