Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai žiemai

QUOTE(emilija13 @ 2009 01 09, 17:57)
O man jis per riebus. Jis uždeda tokią plėvę ant veido, o oda vis tiek šerpetoja. Aš žiemą naudojų Vichy maitinamaji krema. Jis nėra itin riebus, tačiau labai gerai saugo odą. Beje, mano draugė šiandien nusipirko Styx krema veidui su purvu. Pirmi atsiliepimai geri. Jis irgi šiek tiek riebesnis, tačiau neapsunkina odos.

o kur galima nusipirkti tos Styx kosmetikos smile.gif girdėjau, kad ji gera rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes
mano oda yra normali arba misri. tai as dienai naudoju drekinamaji krema, o nakciai tepuosi naktiniu kremu.pas mane kur as gyvenu ziemos buna max. -5 laipsniai. tai koki patartumete ziemai pirkti krema?seip kremus naudoju visus nivea.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 10 11, 16:12)
sveikutes
mano oda yra normali arba misri. tai as dienai naudoju drekinamaji krema, o nakciai tepuosi naktiniu kremu.pas mane kur as gyvenu ziemos buna max. -5 laipsniai. tai koki patartumete ziemai pirkti krema?seip kremus naudoju visus nivea.

Gali pabandyti is Mirra liuks maitinamaji krema MNOGOCELEVOJ su melisa ir avietėmis, turi gydomąjį poveikį, mažina paraudimą, gerai apsaugo odą. Tai naturali priemone- ekstraktai: medetkų, šalpusnių, melisų, liepžiedžių, čiobrelių, tūbių, aviečių, ramunėlių, arnikų; aliejai: ricinos, vynuogių; eteriniai aliejai: jazminų, levandų,b-karotinas; emulsinis kompleksas. 4u.gif

Papildyta:
Dar yra specialus kremas ziemai „KUTELICA“. Saugo odą nuo neigiamo šalto oro ir vėjo poveikio, optimizuoja šilumos išskyrimą ir stabilizuoja apykaitos procesus. Stimuliuoja kraujo apytaką kapiliaruose, neleidžia epidermiui prarasti drėgmės, atkuria odos elastingumą. Daugiau tinka normaliai arba sausai odai. Sudėtis:
emulsinis kompleksas, vanduo, margainių, kedrų, ricinos aliejai, pikio, dilgėlių, ženšenio ekstraktai , žuvų taukai, gliukozė, karbamidas, pieno, citrinos, gintaro rūgštys, eterinis ylangų aliejus, vitaminai E, C, F, betakarotinas.

Atsakyti
aciu laBAI.bet as vokietijoje gyvenu.tai sito kremo tikrai nerasiu, nes cia rusiskos firmos 4u.gif
Atsakyti
Ką tik nusipirkau apsauginį kremą nuo šalčio ir vėjo HIPP BABY SANFT... Pirkau vaikui, bet tinka ir man... Mano oda mišri, galvojau netiks, bet kremas nėra labai riebus, o dienos bėgyje neišlenda joks blizgesys... Dar ir kaina nebloga...
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 11 24, 15:16)
Kadangi mano oda sausa, tai tikrai nera geresnio kremo ziema uz NIVEA thumbup.gif  Vadinasi NIVEA young berots, baltose pakuotese arba NIVEA apvaliose melynose pakuotese. Siaip jau kosmetikai tikrai pinigu niekada negailiu, geriau vienas geras daiktas, ne keli sh.. Nu bet jau tas kremas man nepakeiciamas, o kaina tai isvis super thumbup.gif Nemanau, kad kokie chanel, dior ir t.t. drekinamieji kremai butu geresni uz nivea blush2.gif  smile.gif

As irgi jau daug metu žiemą naudoju NIVEA kremą mėlynoj apvalioj dėžutėj ir tikrai nieko geresnio dar nesuradau thumbup.gif Daug kartų bandžiau nusipirkti kažką "mandresnio", bet viskas baigdavosi tuo, kad mano odą išberdavo,o kremą sutepdavau rankoms.
Vasarą naudoju NIVEA drėkinamąjį (toks baltoj tūbelėj) ir kol kas nieko nesiruošiu keisti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2009 11 13, 12:16)
Ką tik nusipirkau apsauginį kremą nuo šalčio ir vėjo HIPP BABY SANFT... Pirkau vaikui, bet tinka ir man... Mano oda mišri, galvojau netiks, bet kremas nėra labai riebus, o dienos bėgyje neišlenda joks blizgesys... Dar ir kaina nebloga...

Sudomino sitas kremukas, o kur jo galima nusipirkti? bigsmile.gif
Radau apie ji aprasyma, bet ten neraso, kad jis yra nuo salcio ir vejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 12 gruodžio 2009 - 20:48
Sveikos,
as naudoju Pulannos kremuka ziemai, labai fainas. Stai toki:
http://www.pulanna.l...213.164.115.150
Atsakyti
QUOTE(Drakonita @ 2009 11 17, 13:36)
As irgi jau daug metu žiemą naudoju NIVEA kremą mėlynoj apvalioj dėžutėj ir tikrai nieko geresnio dar nesuradau  thumbup.gif  Daug kartų bandžiau nusipirkti kažką "mandresnio", bet viskas baigdavosi tuo, kad mano odą išberdavo,o kremą sutepdavau rankoms.
Vasarą naudoju NIVEA drėkinamąjį (toks baltoj tūbelėj) ir kol kas nieko nesiruošiu keisti wink.gif

Daug metų ir aš naudojau NIVEA, žiema mėlynoj pakuotėj, vasara - baltoj. Paskui nusprendžiau ieškoti kažko kito, bet matyt reiks vėl grįžti prie šio kremo. Kiek bandžiau nei vienas man taip netiko, išskyrus Eucerin, bet jo kainelė man šiuo metu didoka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 18 gruodžio 2009 - 10:21
Aš naudoju soliteint veido ir kūno kremą veidui dabar, jis skirtas normaliai ir sausai odai, man jis idealiai tinka, jau seniai jį turiu, nes didelė pakuotė, bet niekada nėra man jis kokio spuogo iškėlęs, tikrai geras kremukas, kol nebuvo šalčių buvau jį nukišus, o dabar gražiai atsiprašiau ir naudoju ir ryte ir vakare biggrin.gif nivea turiu mažiuką, tai reikia jaučiu ryte pasitept prieš einant į lauką, bet kažkaip man to soliteint užtenka, bet nivea man irgi tinka labai, atrodo labai riebus, o mano oda rieboka, bet nekemša bent jau man porų kai pasitepu, jau nuo seno šitas kremas naudojamas ir žinomas, bet kartais jau būna per riebus, tada ieškau ko nors lengvesnio smile.gif bet žiemai pats tas
Atsakyti
Vakar išmaišiau pusę Vilniaus kol radau Iwostin lipidinį kremą nuo šalčio... išperka jį greitai smile.gif) Kadangi sportuoju minusinėj temperatūroj ir dar prie žvarbaus vėjo esant 40km/h reikejo kokio gero kremo ir dar, kad tiktų mano jautriai odai. Išbandžiau šiandien, kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
kas naudoja Faberlic veido kremą ZIMA?
Atsakyti