Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai žiemai

Man žiemai nieko nėra geresnio negu GARNIER Repair&Comfort clap.gif
Atsakyti
keliames aukstyn 4u.gif
Labai akrualu darosi. Kokius maitinamuosius kremukus naudojat? Ziema dienos metu reikia maitinamojo, ane?
Atsakyti
Daug kas giria Faberlic "ZIMA" kremuka:
Minkstina ir maitina, padeda atstatyti odos apsaugines funkcijas, apsaugo nuo salcio, vejo, staigiu temperaturos kitimu, nuima paraudima, serpetojima, sudirgima nuo salcio, nekemsa poru, duoda odai kvepuoti, galima naudoti ir kaip makiazo pagrinda

Nusipirkau ir as pabandymui smile.gif Lengvas, ne riebus, lengvai susigeria; fainas kremukas, man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 10 lapkričio 2008 - 13:09
Tai visgi reikia šaltuoju metų laiku naudoti drėkinamąjį kremą ar tai kenkia odai? unsure.gif
Pvz jei vakare drėkinantis, ryte-maitinantis? Ir dar klausimėlis-ar galima kartais panaudoti žiemą savaiminio įdegio kremus, tepant vakare?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Visad pirkdavau specialu,tai lauke su juo per salcius gerai o patalpoj nekas.Siemet bandysiu koki universalesni is riebesniu smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano oda sausa, tai tikrai nera geresnio kremo ziema uz NIVEA thumbup.gif Vadinasi NIVEA young berots, baltose pakuotese arba NIVEA apvaliose melynose pakuotese. Siaip jau kosmetikai tikrai pinigu niekada negailiu, geriau vienas geras daiktas, ne keli sh.. Nu bet jau tas kremas man nepakeiciamas, o kaina tai isvis super thumbup.gif Nemanau, kad kokie chanel, dior ir t.t. drekinamieji kremai butu geresni uz nivea blush2.gif smile.gif
Atsakyti
as ziemai nusipirkau margaritos su kolagenu, jis apsaugo nuo salcio ir vejo, bet ir patalpoj as jokio diskomforto nepajutau, susigeria pakankamai greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar nenutariau kokį reiks įsigyti g.gif , likti prie Eucerin ar pabandyti ką nors kitą.
Atsakyti
gal kas bandete Avon ziemos kolekcija ? kaina gerule 4u.gif
dabar naudoju abrikosu kauliuku alieju, puikiai tinka,
bet speju kai vaziuosiu slidineti reikia kazko rimtesnio g.gif kad nuo saules saugotu ( praeitais metais gerai nusvilau biggrin.gif ) , vejo, sniego, gal ka patartumete ?
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2008 11 10, 12:32)
Daug kas giria Faberlic "ZIMA" kremuka:
Minkstina ir maitina, padeda atstatyti odos apsaugines funkcijas, apsaugo nuo salcio, vejo, staigiu temperaturos kitimu, nuima paraudima, serpetojima, sudirgima nuo salcio, nekemsa poru, duoda odai kvepuoti, galima naudoti ir kaip makiazo pagrinda

Nusipirkau ir as pabandymui smile.gif  Lengvas, ne riebus, lengvai susigeria; fainas kremukas, man patiko

Labas,o kur pirkai šitą kremuką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 25, 15:17)
Labas,o kur pirkai šitą kremuką? ax.gif

labas smile.gif si produkcija yra pas Faberlic konsultantes
Atsakyti