Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

o as siandien rambutanu prisodinau smile.gif Idomu ar isdygs rolleyes.gif
Atsakyti
Ar jūsų avokado lapai neruduoja? g.gif mano iš pakraščių pradėjo ruduot. blush2.gif
Atsakyti
JuzTea, gal perlaistei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 01 25, 21:49)
JuzTea, gal perlaistei? unsure.gif

Galbūt.. unsure.gif
Atsakyti
Prieš savaitę pasisodinau avokadų ir citrinų, o šiandien maniškio draugas atnešė ličių pasmaguriaut, tai irgi sodinsiu thumbup.gif Tikiuosi, kas nors išdygs ax.gif Dar granatą turiu šaldytuve, tačiau norėjau jūsų pasiklaust, ar galima tiesiog tas sėklytes užkast, ar kokios ypatingos sąlygos sodinimui yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 26 sausio 2008 - 22:56
QUOTE(Brooke @ 2008 01 26, 23:46)
Prieš savaitę pasisodinau avokadų ir citrinų, o šiandien maniškio draugas atnešė ličių pasmaguriaut, tai irgi sodinsiu thumbup.gif Tikiuosi, kas nors išdygs ax.gif Dar granatą turiu šaldytuve, tačiau norėjau jūsų pasiklaust, ar galima tiesiog tas sėklytes užkast, ar kokios ypatingos sąlygos sodinimui yra?

granata geriau kokia savaite ar dvi palaikyti saldytuve, ir tada seti seklytes, jos dygsta apie 6 men. kiekviena rudeni kaip tikras medis numeta lapus o pavasariop vel isaugina, turejau medeli kokiu 4 metu amziaus, bet reikejo isvaziuot ir liko jis miegot pas mane rusi - deja - per ilgai. bandysiu nauja augint
Atsakyti
Sveikos. dabar aš apie savo augaliukus. turiu iš sėklų 2 avokadus. Po to bambuką iš puokštės. Ir daug (10) bet dabar dilema ko. Ten sodinau ir mandarinus ir citrinas ir apelsinsu ir granatas. O kaip dabar atskirti kur kas gal įsivaizduojat? nes nežinau kas kur yra...

DAbar dėl tų daug. Visi citrusiniai tai ir reik kaip citrusinius auginti. Tai kai kuriuos genėsiu, kad kerotūsi ir kaip krūmas būtų, o ką daryti su tais, kurie labai stiebiasi, kažkur čia anksčiau skaičiau kad suksite juos, tai kaip tai daroma ir kas po to gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 01 25, 16:29)
Ar jūsų avokado lapai neruduoja? g.gif mano iš pakraščių pradėjo ruduot. blush2.gif

Manojo neruduoja. Stovi ant pietinės palangės. Daug drėgmės reikalauja. Tik laistau , nepurškiu. Vaikutį užsiaugino, o pačiam nė metų nėra.
Pasisėjau dar rudenį figiavaisę opunciją. Ir nedygsta. Kaip jums sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(*Violeta* @ 2008 01 25, 13:27)
o as siandien rambutanu prisodinau  smile.gif  Idomu ar isdygs  rolleyes.gif

čia vaisius toks? g.gif

scorpioneeee, citrusinius gali atskirt iš kvapo - lapelį patrynus ax.gif citrina nuo mandarino tikrai stipriai skiriasi ir išvaizda augaliuko ir lapų struktūra biggrin.gif dėl genėjimo, tai aš citrusam viršūnėlę nugnybdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 01 29, 18:55)
Manojo neruduoja. Stovi ant pietinės palangės. Daug drėgmės reikalauja. Tik laistau , nepurškiu. Vaikutį užsiaugino, o pačiam nė metų nėra.
Pasisėjau  dar rudenį figiavaisę opunciją. Ir nedygsta. Kaip jums sekėsi?

Sekasi.. Maniškiam gal 3 mėnesiai[nuo išdygimo] tai toks aukštu stiebu dideliais lapai rolleyes.gif bet pradėjo lapai ruduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 01 29, 16:34)
Ten sodinau ir mandarinus ir citrinas ir apelsinsu ir granatas. O kaip dabar atskirti kur kas gal įsivaizduojat? nes nežinau kas kur yra...

Scorpione, nu va įdėsiu citrinuką ir mandarinuką, skirtumas matosi mirksiukas.gif
Citrina:
user posted image

Mandarinas:
user posted image
Atsakyti
O as va auginu datule...suvalgem..radom kauliuka...ikisom i zeme...ir stai ...turim medeli smile.gif thumbup.gif

http://public.fotki..../datules-medis/
Atsakyti