Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

O gal kuri auginat manga? g.gif Turiu dvi seklas didziasias ir nelabai zinau kaip jas reiketu sodin, t. y. set... rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš mango dvi sėklas pasodinau. Iškrapščiau iš kevalo ir užkasiau prie jukos. Lauksiu dabar. Negi niekas neaugina daugiau? g.gif
Atsakyti
Hm, sudominot su tuo mangu. reiks kada neišmest ir pasisodint.
Atsakyti
Ech.. nedaug kas liko iš mano augaliukų sad.gif
Avokadas - užsilenkė;
Datulės - prie mirimo ribos, nežinau, nei iš šio nei iš to susitraukė lapas ir liaunas pasidarė..;
Granatas - nu auga po truputį;
Citrinos - gražios, 3 preiš porą dienų kamienus susukau;
Kiviai - bujoja

Išdygo kažkas, arba apelsinas arba mandarinas. unsure.gif O kaip atskirti? Citrinos tai pvz turi savo kvapą, gal aplesinas taip pats kuok nors skiriasi nuo mandarino? unsure.gif

Gaila buvo labai avokado, datulės irgi miršta sad.gif

Gal todėl, kad sėjau rudenio pradžioj maždaug, nespėjo isitvirtinis iki ziemos ir nepasisekė kaikuriems.. Pavasarį dar pasisodinsiu smile.gif Turės daug gražaus laiko užbujot per vasarą ax.gif
Atsakyti
O as negaliu atsistebet: rugsejo pradzioj pasejau figu, niekas nedygo, sumasciau, kad reikia ispurent ir paset kazka kito i ta pati vazona. Ir ka jus manot? Mano iskrapstytosios i virsu figu seklos eme taip sparciai dygt, kad ne neisivaizduoju, kur reiks jas det, jei visos isgyvens lotuliukas.gif
O va su mangu taip ir nezinau, ka daryt unsure.gif Kazkaip net nepagalvojau, kad reiketu iskrapstyt is kevalo... rolleyes.gif
A, ir dar citrinu ir mandarinu pridygo, kur seklas "del juoko" visa ziema kisau i viena nedicka vazoneli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
siandien pirma menulio diena - tinkamas metas ka nors deti i dirva, puikiai augs smile.gif
o as auginime is seklu dar nepatyrusi, sakykit kaip citrinmedi pradeti daiginti? parasciausiai suvalgytos citrinos seklyte ikisti i zeme? kaip pradzioje priziureti?
aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 03 07, 10:17)
Sveikutes smile.gif
siandien pirma menulio diena - tinkamas metas ka nors deti i dirva, puikiai augs smile.gif
o as auginime is seklu dar nepatyrusi, sakykit kaip citrinmedi pradeti daiginti? parasciausiai suvalgytos citrinos seklyte ikisti i zeme? kaip pradzioje priziureti?
aciu wink.gif

Bet ji teprasideda po 19 val. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 07, 11:47)
Bet ji teprasideda po 19 val. tongue.gif

na tuomet po 19 val ir pradesiu uzsiimineti persodinimo ir sejimo reikalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 03 07, 14:56)
na tuomet po 19 val ir pradesiu uzsiimineti persodinimo ir sejimo reikalais biggrin.gif

Nezinau, kaip su sejimu, bet persodinti, kai menulis verciasi i kita faze, negerai. Geriau pralaukti ta diena. As persodinsiu 10 diena 2 avokadus sviezutelius, tik pries menesi isdygusius, bet jau pusmetrinius ir 3 metu amziaus greipfruta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 01 29, 17:55)
Manojo neruduoja. Stovi ant pietinės palangės. Daug drėgmės reikalauja. Tik laistau , nepurškiu.

O kodel nepurski?
Atsakyti
QUOTE(Austuzele @ 2008 03 05, 17:53)
Hm, sudominot su tuo mangu. reiks kada neišmest ir pasisodint.

Aš kauliuką 20 min pamerkiau į šiltą 50 C vandenį, išlukštenau ir be luobo pasodinau į žemę taip, kad paviršiuje matytųsi dalis sėklos, uždengiau stikline. Auginu ant palangės, vakarinėje pusėje. Medeliui jau 3 metai. Kai išauga apie 40-50 cm. galima nugnybti viršūnę, tada gražiau susiformuoja medelis. Žiema "snaudžia", pavasarį vėl pradeda leisti lapus.
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2008 03 10, 00:20)
Aš kauliuką 20 min pamerkiau į šiltą 50 C vandenį, išlukštenau ir be luobo pasodinau į žemę taip, kad paviršiuje matytųsi dalis sėklos, uždengiau stikline. Auginu ant palangės, vakarinėje pusėje. Medeliui jau 3 metai. Kai išauga apie 40-50 cm. galima nugnybti viršūnę, tada gražiau susiformuoja medelis. Žiema "snaudžia", pavasarį vėl pradeda leisti lapus.

taip ir padarysiu thumbup.gif
Atsakyti