Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(Serpentes @ 2008 01 16, 13:05)
bigsmile.gif bigsmile.gif  bigsmile.gif  tai kaip suprantu nebus labai lepus  thumbup.gif
taip būtinai įmesk foto  rolleyes.gif

visai nelepus. stovi jis pietvakarinėje pusėje - saulės mažai tieioginės gauna.
internetinės foto
user posted image
user posted image
o čia kaip atrodo kai kurie augaliukai
http://www.newbotany...31/Default.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 16 sausio 2008 - 13:52
sveikos, augintojos 4u.gif , noriu prisijungti prie jusu ir kartu auginti egzotini grozi lotuliukas.gif
gal kuri nors auginote ar auginate persimona?? as pasejau 3 seklytes ir kolkas tik 1 isdygo. labai tikiuosi kad sekmingai augs bent jau toji lotuliukas.gif bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2008 01 16, 13:37)
visai nelepus.  stovi jis pietvakarinėje pusėje - saulės mažai tieioginės gauna.
internetinės foto

na labai įspūdingas nėra smile.gif bet smagu kai pats išsiaugini ir žinai iš kokio vaisiaus bigsmile.gif būtinai įkelk savo augaliuką 4u.gif

šiaip aš dar auginu papajas, bet jos pasakyčiau lepios arba pas mane kažkas netinka ( nors tiems žmonėms, kur išdalinau, pas visus jau nunyko, labai daug man jų sudygo) nu pas mane dar trys kolkas auga unsure.gif jau apie 20 cm viena, bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
mh...nu tikriausiai tokio ispudingumo savo kambary nenoretum. augalas kaip augalas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
va maniškės - dvi viename inde. viena dar su lapais, nors ir tie gerokai apskabyti. o didzioji belape - ten, kur pumpureliai matyti, jų vietoje buvo delno didumo lapai
user posted image
taip atrodo pumpurėliai - bus naujos šakutės jų vietoje wub.gif
user posted image
o čia viena šakutė, kurios lapelius nuskabius naujas šakutes leidžia
user posted image
auga augalėlis gana greitai.
Atsakyti
Sveikos. Pasisodinau granatų sėklų. Nesitikėjau, kad išdygs, nes šaldytuve apie mėnesį pirktas granatas biški apvalgytas pragulėjo. Bet regis visai nieko, užsigrūdinęs biggrin.gif. jaučiu nemažai augaliukų turėsiu. Šiai dienai 4 lenda iš žemės. Galėsiu pasidalinti, jei daug priaugs ax.gif
Atsakyti
O mano seti granatai visi pliumt padare, t. y. numiro unsure.gif Buvo pridyge apie 10 gal kazkur, bet nespejo isleist net antru lapeliu, nuleipo visi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 01 21, 12:49)
O mano seti granatai visi pliumt padare, t. y. numiro  unsure.gif  Buvo pridyge apie 10 gal kazkur, bet nespejo isleist net antru lapeliu, nuleipo visi... verysad.gif

Hmmm, gaila. tikiuosi maniškiam taip neatsitiks.. Per šią naktį prasikalė gal dar kokie devyni blink.gif Jaučiu jų plantacija turėsiu g.gif aš dar plėvele pridengusi laikau, bet ryt ryte jau parodysiu jiem dienos šviesą
Atsakyti
as tai auginu citrinuka ir apelsinus du, ant saules labai greit stiebiasi, dar kivi pasejau tai gal islys daigas, na ir dar kzk bet nepamenu pavadinimo, okazkada avokada auginau , tai nemaciau taip greit augancio augalo.. blink.gif per vasara pusmetris lotuliukas.gif na bet paskui sinsila nugriauze verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2008 01 16, 16:19)
sveikos, augintojos 4u.gif , noriu prisijungti prie jusu ir kartu auginti egzotini grozi lotuliukas.gif
gal kuri nors auginote ar auginate persimona?? as pasejau 3 seklytes ir kolkas tik 1 isdygo. labai tikiuosi kad sekmingai augs bent jau toji lotuliukas.gif  bigsmile.gif

user posted image
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Šiandien ir aš radau lygiai tokį patį daigelį ! Pasėjau vienintelę sėklytę šalia citrinukiu, ir po kokio mėnesiuko išdygo. kaip faina!
clap.gif
Gal kas auginate šį augalėlį? labai įdomu kaip jis atrodo paauges. kokias sąlygas mėgsta.. g.gif
Atsakyti
negalejau patiketi pries 2 metus seta opuncija (is parduotuveje pirkto vaisiaus) zieda leidzia. zinoma tas ziedas neispudingas, bet kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif imesiu kada foto.
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 01 24, 09:13)
negalejau patiketi pries 2 metus seta opuncija (is parduotuveje pirkto vaisiaus) zieda leidzia. zinoma tas ziedas neispudingas, bet kaip faina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  imesiu kada foto.

Egzo, fainai thumbup.gif biggrin.gif įmesk fotkę būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti