Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(ooo @ 2008 04 02, 12:56)
esu turejusi netgi metro dydzio greifruta uzsiauginusi  thumbup.gif

gal foto turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 02, 13:58)
gal foto turi bigsmile.gif

deja, neturiu foto, paties irgi nebeturiu, bo mano tevas ji nukankino, kai isvaziavau studijuot i kita miesta, bo tas greipfrutas didziulius spyglius turejo ir tevas eidamas uztraukti/atitraukti uzuolaidu, nuolat uz jo kliudavo ir susibadydavo ax.gif
bet kyla mintis vel pasisodint - grazus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 04 02, 13:00)
bet kyla mintis vel pasisodint - grazus buvo  rolleyes.gif

ir kauliukus lengviau rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 02, 14:02)
ir kauliukus lengviau rast biggrin.gif

dar nebandziau, bet tikiuosi biggrin.gif gal kokioj nors parduotuvej citrusiniams dabar nuolaida yra? biggrin.gif jau kai uzsivaryciau plantacija biggrin.gif uz nuolaidos uzrodyma pasidalinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,niekada nebandziau nieko uzsiauginti is kauliuku,bet sia ziema kazkaip man avokado kaulu pagailo ar ka:)ir ikisau i geles vazona.ikisau ir pamirsau,o vakar net zioptelejau,gi ziuriu ,daigelis islindes!!!!persodinau i vazoneli ir nezinau ka toliau daryti,kaip laistyti,ar jam gerai ant palanges kur saule po pietu buna?gal kas patarsit??
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 04 02, 15:26)
dar nebandziau, bet tikiuosi  biggrin.gif  gal kokioj nors parduotuvej citrusiniams dabar nuolaida yra?  biggrin.gif  jau kai uzsivaryciau plantacija  biggrin.gif  uz nuolaidos uzrodyma pasidalinciau  lotuliukas.gif

MAXIMOJ dabar akcija geltoniem greifruktam,bet man raudoni skanesni thumbup.gif ,geltonus lupu dabar,galiu įmest kelias sėklikes,gi negaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif yahoo! mano mangas isdygo! dar laikau po stiklainiu, bet jau greit nuimsiu ir tegu auga! thumbup.gif
apelsinai nedygsta, bet juos sukisau gal tik pries savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 04 06, 13:51)
Sveikutes,niekada nebandziau nieko uzsiauginti is kauliuku,bet sia ziema kazkaip man avokado kaulu pagailo ar ka:)ir ikisau i geles vazona.ikisau ir pamirsau,o vakar net zioptelejau,gi ziuriu ,daigelis islindes!!!!persodinau i vazoneli ir nezinau ka toliau daryti,kaip laistyti,ar jam gerai ant palanges kur saule po pietu buna?gal kas patarsit??

Uzeik i tema "Avokadas", ten viska rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes:) isdygo mano greifruktas, kuri buvau isodinusi i vazona su gele. dabar daigas 2-3 cm auskcio. ar ji jau reiketu atskirai persodinti? nes nenoriu, kad jo ir kitos geles saknys susipintu.
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 04 23, 11:54)
Sveikutes:) isdygo mano greifruktas, kuri buvau isodinusi i vazona su gele. dabar daigas 2-3 cm auskcio. ar ji jau reiketu atskirai persodinti? nes nenoriu, kad jo ir kitos geles saknys susipintu.

Zinoma, persodink atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 04 23, 11:54)
Sveikutes:) isdygo mano greifruktas, kuri buvau isodinusi i vazona su gele. dabar daigas 2-3 cm auskcio. ar jau laikas ji atskirai persodinti? nes nenoriu, kad jo ir kitos geles saknys susipintu.

Atsakyti
Sveikos, aš lapkričio mėnesį į žemę įkišau avokado sėklą. laisčiau, prižiūrėjau, ir uždengus ir atidengus laikiau, bet nieko. Jau susiruošiau vakar mest lauk, bet kaulo nebeištraukiu, žiūriu, jau po biški ir daigelis lenda thumbup.gif
Atsakyti