Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(jurgitel @ 2008 03 28, 14:40)
Reikia uždengti, pvz. stiklainiu ir karts nuo karto pravėdinti  smile.gif

as taip ir darau. na dar turiu vilties smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia daug kantrybės turėti biggrin.gif, laikykis, mes su tavim wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Išsirinkau iš apelsinų, kinkanų ir karambolos sėklų smile.gif rytoj susodinsiu 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės!
Atsakyti
Ačiuu 4u.gif
Atsakyti
as tai vakar sukisau 8 apelsinu seklas i zeme, siandien dar eisiu mandarinu pirkti, tik nezinau,kur rasti su kauliukais, bo kiek pirkau, visi be kauliuku lotuliukas.gif
dar turiu avokadu pora kaulu, bet jau apdziuve, eisiu i avokadu tema pasiklaust ar dar kam nors tinkami tokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 04 02, 11:29)
as tai vakar sukisau 8 apelsinu seklas i zeme, siandien dar eisiu mandarinu pirkti, tik nezinau,kur rasti su kauliukais, bo kiek pirkau, visi be kauliuku  lotuliukas.gif
dar turiu avokadu pora kaulu, bet jau apdziuve, eisiu i avokadu tema pasiklaust ar dar kam nors tinkami tokie  ax.gif

mandarinus vietoj tikrink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 02, 13:30)
mandarinus vietoj tikrink  lotuliukas.gif

joooo, gerai turetu atrodyti lotuliukas.gif
sugalvojau, kad kur praeidama pardej po viena mandarina pirksiu visu rusiu kokiu bus rolleyes.gif
namie tikrinsiu, ir tada eisiu daugaiu pirkt, jei su seklom rasiu biggrin.gif
vat kai siaip nusipirkt, tai per seklas valgyt neimanoma - po 3 kiekvienoj skiltelej, o kai seklu reikia, tai neeeeee, negausi doh.gif lotuliukas.gif pamenu puikiai kaip pries pora metu apelsinu du kg nupirkau, o seklu buvo 2 blink.gif o as juos tik del seklu ir pirkau, galvojau plantacija veist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 04 02, 12:33)
joooo, gerai turetu atrodyti  lotuliukas.gif
sugalvojau, kad kur praeidama pardej po viena mandarina pirksiu visu rusiu kokiu bus  rolleyes.gif

pavojinga, po viena gali ištaikyt vien besėklius, aš geriau kelis kilus vienoj vietoj pirkčiau lotuliukas.gif ir vienai valgyt reikia, nes kitkas dar praris stebuklingas sėklas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 02, 13:41)
pavojinga, po viena gali ištaikyt vien besėklius, aš geriau kelis kilus vienoj vietoj pirkčiau lotuliukas.gif ir vienai valgyt reikia, nes kitkas dar praris stebuklingas sėklas doh.gif  biggrin.gif

as tada kai du kiklus pirkau, tai davaiu broliui ir jo draugui suvalgyt, bo pati citrusiniu valgyt negaliu doh.gif ir prigrasinau kad nei vienos sekleles nedristu praryt lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, vien kad pasodint koks vargas, o dar jei nesudygs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 02, 13:53)
nu va, vien kad pasodint koks vargas, o dar jei nesudygs hihihi.gif

vargas gaut seklu, pasodint lengva - i zeme ikisai ir vsio
isdygsta visi cirtusiniai , kiek tik esu sodinusi thumbup.gif
esu turejusi netgi metro dydzio greifruta uzsiauginusi thumbup.gif
Atsakyti