Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

o as tai tik pasigyriau,kad man visi citrusinaii sudygsta, o va dabar nedygsta ir nors pasiusk unsure.gif nu bet as kantri, as dar palauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as savo avokadu jam 6 men auga kaip ant mieliu thumbup.gif nepykit uz nuotraukos dydi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Karamele, dziaugiames, labai grazu ir faina augintini turi thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif palange rytine?
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 24, 16:11)
pasigirsiu ir as savo avokadu jam 6 men auga kaip ant mieliu  thumbup.gif  nepykit uz nuotraukos dydi  blush2.gif

koks fainas ir jau sakojasi bigsmile.gif thumbup.gif skabei virsune? Maniskiai pusmetiniai visai kitaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 24, 15:11)
pasigirsiu ir as savo avokadu jam 6 men auga kaip ant mieliu  thumbup.gif 

nieko sau huh.gif mano metinė citrina per pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 24, 20:02)
nieko sau huh.gif mano metinė citrina per pusę  biggrin.gif

Citrusai daug leciau auga biggrin.gif Avokadas kai isdygsta, labai greitai stiebtis pradeda smile.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man neišmanėlei ax.gif Susidaiginau citrinų sėklas. Dabar gal 30 cm aukščio. Ar galima "supinti" stiebus? Kažkaip auga jos ir nesišakoja - negražu...
Atsakyti
taip palange rytine o virsunes neskabiau kai buvo 4 sav mano katinukas nugriauze virsune tai galvojau kad viskas, bet pradejo leisti nauja sakele is sono. o tie issisakojimai tai nuo kazkokiu trasu net nzn mama liejo pomidorus ir paliejo tai per 2 sav tos sakeles tokios isaugo turbut patiko tos trasos g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 25, 12:51)
taip palange rytine o virsunes neskabiau kai buvo 4 sav mano katinukas nugriauze virsune tai galvojau kad viskas, bet pradejo leisti nauja sakele is sono. o tie issisakojimai tai nuo kazkokiu trasu net nzn mama liejo pomidorus ir paliejo tai per 2 sav tos sakeles tokios isaugo turbut patiko tos trasos g.gif

Buk drauge, suzinok, kokiom trasom mama patrese avokada 4u.gif
Atsakyti
Panos, jūs šaunuolės bigsmile.gif žiūriu, negaliu atsistebėt.

Aš noriu užsiauginti mandariną ax.gif
Sakykit, ar reikia tik į žemę įkišt sėkla ir sudygs, ar specialiai daiginti? Ir kokia dirva jiems tinka? Na apskritai citrusiniams smile.gif

Dabar turiu universalų neva durpinį substratą tiktai.... tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 04 25, 17:52)
Buk drauge, suzinok, kokiom trasom mama patrese avokada  4u.gif

trasos vadinasi kemira kombi jos tokios rausvos spalvos 100g ar 2lt kainuoja sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 26, 14:03)
Panos, jūs šaunuolės  bigsmile.gif žiūriu, negaliu atsistebėt.

Aš noriu užsiauginti mandariną  ax.gif
Sakykit, ar reikia tik į žemę įkišt sėkla ir sudygs, ar specialiai daiginti? Ir kokia dirva jiems tinka? Na apskritai citrusiniams smile.gif

Dabar turiu universalų neva durpinį substratą tiktai.... tai nežinau.

Geriausia citrusams zeme skirta citrusiniams augalams. As daiginau tiesiog i zeme ikisus, bet ilgokai laukiau, kol sudygo. Kiek nepamenu, nes daiginau pries 4 metus biggrin.gif Gal yra ir greitesniu daiginimo budu g.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 26, 19:35)
trasos vadinasi kemira kombi jos tokios rausvos spalvos 100g ar 2lt kainuoja  sunglasses2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti