Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

pas mane išaugo persimonas, nežinau kaip jį prižiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 19, 00:19)
Sveikos. Bandžiau pasodinti mango kaulą, bet nesudygo, supuvo. Atrodo ir šiltai buvo, neperlaistytas, bet kas atsitiko? Jau 2 šitaip pražuvo g.gif .

As tai pabandziau paziureti kas to kaulo viduje,tokia didele pupa biggrin.gif ,gal ta reikia sodinti ? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 02 19, 17:03)
As tai pabandziau paziureti kas to kaulo viduje,tokia didele pupa biggrin.gif ,gal ta reikia sodinti ? g.gif  smile.gif

Manau, kad ne, nes šiaip jau kai riešutą ( ar pupą) kai sodini, tai nereikia išlukštent g.gif . O gal ? Faktas tas, kad supuvo abu kauliukai.
Atsakyti
Aš mangą auginau, bet kol buvau išvažiavus pabuvo nelaistytas ir numirojo. Aš sodinau jau islukštentą iš kevalo sėklą. smile.gif
Atsakyti
Super tema atradau bigsmile.gif Perskaiciau visa nuo pat pradziu cool.gif Bandysiu sodint granata, kiwi ir citrina thumbup.gif
Atsakyti
Mano mineolos dar nedygsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 24, 16:14)
Mano mineolos dar nedygsta verysad.gif

o kaip daigini? gal per šalta joms?

mano tai figmedžiai jau pajuto pavasarį ir pradėjo leist naujus ūglius kaip pasiutę biggrin.gif
Gal jau ir žydės šįmet wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikuciai, va jungiuosi i jusu gretas, jei priimsit ax.gif pries 4men pasodinau nektarina, tai vakar tik seklos kiautas pravivere, dabar i zeme ikisau tik ta sekla kur vidui buvo... gal isaugs g.gif dar ikisau i zeme 3 citrinos seklas, tik va nepadziovinau tai nemanau kad isdygs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 25, 11:52)
o kaip daigini? gal per šalta joms?

Įkišau į palmės vazoną blush2.gif ir laukiu ax.gif . Mandarinus ir kitus citrusus irgi taip auginau lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kam iš vilniečių Tamarindo sėklų reikia ?
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir as i jusu gretas 4u.gif
Mazdaug pries menesi ikisau mandarina i zeme ir isdygo smile.gif dabar turi stieba ir du lapelius.Kazkas yra sakes kad virsunele su lapeliais pirmais reikia nuskabyti,norejau jusu paklausti ar jus taip darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2010 02 20, 21:57)
Super tema atradau  bigsmile.gif  Perskaiciau visa nuo pat pradziu  cool.gif  Bandysiu sodint granata, kiwi ir citrina  thumbup.gif

Tikrai, kad super. Aš jau kuris laikas skaitinėjuosi, bet taip ir "nedamušu" iki galo visų temų biggrin.gif Aš jau užsėjau kivi, citrina, mandarina, apelsina, dar tik kokia pora savaitėlių. Laukiu pasirodant savo pirmųjų augintinių bigsmile.gif

QUOTE(vikuzzele @ 2010 02 25, 14:51)
3 citrinos seklas, tik va nepadziovinau tai nemanau kad isdygs  doh.gif

O būtinai reikia apdžiovinti, taip? Nes aš nedžiovinus irgi susodinau unsure.gif
Atsakyti