na gerai, idedu cia savo ferma...plantacija

cia fotkinau tik tuos vaisinius medelius..(be ju dar auga orchidejos ir kt augaleliai)...taigi pasirodau..
1. bananas parsiveztas is turkijos (pirkau turkijoje, alanijoje geliu parduotuveje...pardavejui buvo keistoka, nes pas juos jie visur auga, nu bet kita diena atveze, kai uzsisakiau).

2. Apelsinmedis parsiveztas taip pat is tos pacios turkijos (beje abu veziau lagamine sudejus

) buvo daug grazesnis , su lapeliais ir net su zaliu apelsinuku kabanciu..bet deja buvo baisiai uzpuole balti vabaliukai, ploviau saknis, ir jis visus lapus numete, nudziuvo kelios sakos...cia dabar tiek kiek atzele...nzn ar uzaugs smarkia, bet labai tikiuos

man patinka tai kad jis tikras tikras apelsinas vedantis vaisius..

3. Cia zadetas arbatmedis..seklas siunciausi is anglijos internetu..sudygo tik vienas..

tai labai saugau..bet kazko nustojo augt..reikes pagerejus orams bandyt gal persodint, gal pajus pavasari ir atsigaus:) cia nuotraukoj toks didokas atrodo..bet realiai mazdaug sprindzio dydzio

4. cia kavamedis..taip pat siunciausi is anglijos seklas..isdygo keli..viena kazkam berods padovanojau, vienas nunyko..vienas liko.irgi baisiai saugau

maziukas dar, apie puses spirndzio, gal dar net mazesnis augalukas

5. cia is kauliuko isaugint datule..labai letai auga..gal nepatinka vieta, nes pas mama kita palikau tai jau daugiau ten tu lapu..nieko labai ypatingo, ale vis idomiau

6. cia mano mielasis granatmedis..isaugintas is suvalgyto vaisiaus seklytes..saip labai greit augantis ir daznai karpomas, nes pastoviai leidzia sakeles, o as noriu grazaus medelio..jam jau kokie 4 metai.siaip irgi buvo tais paciais vabaliukais uzsikretes ir niekaip negalejau isnaikinti..jau net keletas pazistamu zmoniu sake man mesk tu ji lauk, neisgelbesi..buvo visas nudziuves..tai ismecia i balkona (velai rudeni) vyras nupurske itin stipria chemija..ir palikau..vabaliukai ismire, dar ir susalo..o augaliuka visa apkarpiau ir parsinesiau..ir ka..vel prileido saku..

zodziu gajus jis..uztat man jis labai mielas..tik cia fotkej baisiai negrazus, nes vyras 3 savaites namie seimininkavo, tai matyt nepriziurejo..bet nieko..savaitele kita ir jis bus visas grazus, nes labai greit ataugina sakeles ir lapelius..beje jie ziema ir taip lapus mesta numesti, taip kad grazus buna vasara

7. na o cia sviezioji mano plantacija..sudyge citrinukai ir greifrutukai..siek tiek simboliska, bet jie isdygo vos kelios dienos anksciau nei gime mano dukryte

tai auginsiu jai medelius

toliau dar planuose pas mane yra avokadas (baisiai megstu ta augaliuka), tik niekada jis man neisbuna ilgiau nei pora metu..nunyksta ir tiek..kazkas buna ne taip...o siaip jis man labai grazus...du berods turejau...dar reiktu kivio..
o apie kenkejus..nzn is kur jie atsirado pas mane..gal nuo kokio augaliuko

bet kad lyg visi sveiki buvo..tieiosg atsirado baltu vabaliuku dirvozemyje..gal per dirvozemi atsirado..pyliau visokius nuodus niekas nepadejo..paskui nuo apelsino ir banano nunaikinau tik isplovus saknis (sunku augaliukam buvo, bet atsigavo)...o nuo granato tai kaip minejau nunaikinau tik balkone susaldzius ir ispurskus stipriais nuodais..

o kaip jie atrodo tokie maziu balti vabaliukai..