Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(neessttaa @ 2010 03 19, 19:21)
Nepykit labai,bet paklausiu dar karteli,gal kas zinos ir atsakys 4u.gif
Mazdaug pries menesi ikisau mandarina i zeme ir isdygo smile.gif  dabar turi stieba ir du lapelius.Kazkas yra sakes kad virsunele su lapeliais pirmais reikia nuskabyti,norejau jusu paklausti ar jus taip darot? 4u.gif

nu nugnybus pirmus du lapelius liks tik prieshlapiai ir apskritai uzhsilenks augalas.
O kam tuos lapus gnybt tai apskritai nesuprantu...nebent norint kruma augint, bet tokiu atveju jis ir bus krumas... nei tinkamas skiepijimui, nei zhydes....
Atsakyti
laba diena.noriu jusu patarimo .ką man daryti su arbuzu.pasodino dukra arbuzo sekla ir ji isaugo dabar arbuzas atrodo taip smile.gif
user posted image
ir jis jau sukrove žiedus ant dienu prades zydet
user posted image
į siltnami dar salta ir nezinau kaip man ji toliau laikyt.gal kuri buvot taip auginus smile.gif
Atsakyti
as nesu auinus arbuzo, bet turejau drauge kuri augino..tik jai iasdygo pavasari, tai nespejo prinokti..o tavo situacija geresne..manau dar paaugink tu ji taip kaip augini iki tol kol atsils ir bus galima i siltnami sodint..tik del ziedu nzn.kazi jie savidulkiai...reiktu paskaitinet kur nros internete..jei savidulkiai tai pk, o jei ne tai reik paskaityt ten buna kaip atsargiai apdulkint juos, buna su vatos gabaleliu ir t.t. gal pavyktu ir arbuzo didelio vaisiaus sulaukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2010 03 20, 11:19)
laba diena.noriu jusu patarimo .ką man daryti su arbuzu.pasodino dukra arbuzo sekla ir ji isaugo dabar arbuzas atrodo taip  smile.gif į siltnami dar salta ir nezinau kaip man ji toliau laikyt.gal kuri buvot taip auginus  smile.gif

labai faina, tik ilgai jau ant kartelės pakėlus nelabai gerai, nes kai pradės brandint vaisius, jie juk sunkoki, gali neatlaikyt
į šiltnamį tikrai dar per anksti.
Atsakyti
Arbuzai kiek zinau nesavidulkiai,atsimenu kaimyne ten hici mici darydavo su jais,kai ziedukai prasiskleisdavo biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar pasisodinau ličių ir kinkanų thumbup.gif . Lauksiu kol sudygs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif įdomu gal kas bandėt melionų sėklas sodinti?
Atsakyti
Sudygo mineolos, nors jau galvojau, kad nebesulauksiu doh.gif . Ir dar dygsta granatai. Pirmi augaliukai pasirodė prieš pusmetį, o dabar dar lenda blink.gif . Ličiai ir kinkanai kol kas be gyvybės ženklų. Beja, persiką išmečiau, mes beveik metus vazone pragyveno, o taip ir nesudygo verysad.gif
Atsakyti
mano persimonas pagaliau parodė gyvybės ženklą thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri bandėt sudaiginti kokoso medį? blush2.gif
Atsakyti
Ech, pasidomėjau ir supratau, kad mano klausimas kvailai nuskambėjo biggrin.gif juk pas mus kokosai išlukštenti parduodami. O ir medis kambario sąlygomis kažin ar gyventų, juk ir saulės daug reikia, ir augimo turbūt nesustabdytume... doh.gif
Atsakyti
Na va prastovejo mano mandarinas be gyvybes zenklu pusmeti, o dabar ziuriu jau trecia lapeli leidzia.Smagu! biggrin.gif
Atsakyti