Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 23, 23:35)
Sveikos  4u.gif  įdomu gal kas bandėt melionų sėklas sodinti?

Na, taip melionai, labai greitai dygsta ir pasodinus i šiltnami galima sulaukti vaisiu. jie panašiai kaip arbūzai smile.gif
Atsakyti
Aš vakar melioną pasodinau, žiūrėsim ar išaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau gyvybės ženklus parodė mano avokadai clap.gif user posted image user posted image
Gal kas žinot ar nekenkia jei liejant vandens pribėga ir į tą tarpą? Gal kaip tik geriau?

Ir dar labai staigiai granatukų pridygo
user posted image

Kolkas tiek biggrin.gif
Atsakyti
saunus!!!

granatuku kiek daug bigsmile.gif mnaiskiai is daug pasetu tada pamenu isdygo tik vienas..bet pats stipriausias..iki siol gajus medelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 04 14, 22:43)
Pagaliau gyvybės ženklus parodė mano avokadai  clap.gif user posted image user posted image
Gal kas žinot ar nekenkia jei liejant vandens pribėga ir į tą tarpą? Gal kaip tik geriau?

me sir auginam avokadą, buvau foto įmetus. niekas neatsiliepė, pamaniau niekas neaugina. dabar gal bus su kuo palygint. mūsiškis tik ligelę pasigavo nuo kitos kambarinės gėlės, lapai tokiom dėmukė, reik su muilu nuplaut. o jau nemažas. vsias kauliukas buvo mūsų uždengtas žeme. tik lapai apatiniai ko tai svirdavo žemyn. dabar daiginu antrą. šiuo metu išnešę į šiltnamį. niekaip nenusistamėm, kur jam augti geriau. gal jūs ką daugiau žinot.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 04 14, 22:01)
saunus!!!
granatuku kiek daug  bigsmile.gif

Turiu dar kitam vazonėlyje apie šešis išdygusius. Žiūrėsim kaip jie man augs. Labai staigiai išsistiebė. Sėklas buvau prikaišiojus į įvairiausius vazonus su kitom gėlėm, tai kai pradėjo dygt vargau kol persodinau. Šaknys ilgos. Vienų praktiškai tiek kiek stiebelis paaugęs, tai analogiškai ir šaknys panašaus ilgumo.

QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 15, 08:11)
niekaip nenusistamėm, kur jam augti geriau. gal jūs ką daugiau žinot.

Šioje srity aš dar tik naujokė, nelabai ką galiu patart 4u.gif
Atsakyti
aš taip pat auginu avokadą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 15, 18:23)
aš taip pat auginu avokadą  4u.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 15, 18:23)
aš taip pat auginu avokadą  4u.gif

o kaip jį auginat? ar purškiat vandeniu? kur laikot jį ir t.t. labai lauksiu info biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laikau ant palangės. Jokios ypatingos priežiūros jam nereikia. Palaistau kai matau,kad lapai svyra žemyn blush2.gif kartais nupurškiu ir tiek. Visiškai nereiklus augalas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit kuri pasakyti, ar avokadas megsta ar ne tiesioginius saules spindulius? Nesuprantu kas vyksta, tik isnesu as ji i balkona ant saules ir lapeliai visi susisuka, pats kotas pajuoduoja ir galu gale numirsta, tada is kaulo lenda kitas daigelis ir taip kaip koks uzburtas ratas, jau 3 daigeliai taip numire. Pradejau galvoti, kad gal nuo saules, nes kol auga kambaryje, toliau lango tai viskas gerai. Patarkit kas nors kodel taip yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 20 balandžio 2010 - 13:50
na tai jei kol kambaryje - viskas gerai,o ant saulės blogai,tai aišku tada,kad nuo saulės rolleyes.gif maniškis saulės gauna tik rytais, bet jokių negerumų dėl to nepastebėjau mirksiukas.gif
Atsakyti