Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

bigsmile.gif mergaites, rytoj susimatysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 04, 21:32)
bigsmile.gif mergaites, rytoj susimatysim  bigsmile.gif

jau tavo telefona i savo mobiliaka isivedziau, maniau 21 val rasysiu SMS...nu bet tu saunuole, stebi situacija...
Atsakyti
na ir as manau busiu apie 17:15, na tave Laukiu ir Blndz tikrai pazinsiu 4u.gif tongue.gif

O man siandie kazkokia depresova diena, ko tai labai liudna... verysad.gif nei mmm ateina nei neateina... na nieko ,manau rytoj bus linksma ir pienas ir vynas liesis laisvai lotuliukas.gif

Gal ir Lietuva prie musu prisijungs? 4u.gif

O kovot tai REIKIA, o kartu tai smagiau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 04, 21:40)
na ir as manau busiu apie 17:15, na tave Laukiu ir Blndz tikrai pazinsiu  4u.gif  tongue.gif

O man siandie kazkokia depresova diena, ko tai labai liudna... verysad.gif nei mmm ateina nei neateina... na nieko ,manau rytoj bus linksma ir pienas ir vynas liesis laisvai  lotuliukas.gif

Gal ir Lietuva prie musu prisijungs?  4u.gif
O kovot tai REIKIA, o kartu tai smagiau  mirksiukas.gif

Taip Pachira, išryškinai mane biggrin.gif
Nu gi nugi žiūriu, kad vėl susitikimas organizuojamas drinks_cheers.gif
Ėx, jei tik pavyks, manau pabandysiu atlėkti ir dabar tai jau vynelio tikrai išlaksiu).

O kur ten prie Banginio ta Katpedėlė? Kur konkrečiai? ir kada? kaip supratau 17.30 val.
Atsakyti

O man siandie kazkokia depresova diena, ko tai labai liudna... verysad.gif nei mmm ateina nei neateina... na nieko ,manau rytoj bus linksma ir pienas ir vynas liesis laisvai lotuliukas.gif

baig tu ner ko depresuot....arba ateis, arba ne...jau nieko nepakeisi...tik gersi arba vyna arba alu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 09 04, 20:46)
Taip Pachira, išryškinai mane  biggrin.gif
Nu gi nugi žiūriu, kad vėl susitikimas organizuojamas  drinks_cheers.gif
Ėx, jei tik pavyks, manau pabandysiu atlėkti ir dabar tai jau vynelio tikrai išlaksiu).

O kur ten prie Banginio ta Katpedėlė? Kur konkrečiai?  ir kada? kaip supratau 17.30 val.

ot saunuole mirksiukas.gif kuo musu daugiau tuo stipriau clap.gif
Papildyta:
Laukiu, tai kiek ten musu bus blush2.gif mirksiukas.gif ir kiek supratau Banginio Katpedele? ax.gif

Kaip ten su sveciais? mirksiukas.gif jau issikirste po krepsinio mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 04, 21:55)
ot saunuole  mirksiukas.gif kuo musu daugiau tuo stipriau  clap.gif
Papildyta:
Laukiu, tai kiek ten musu bus  blush2.gif  mirksiukas.gif ir kiek supratau Banginio Katpedele?  ax.gif

na pagal mano skaiciavimus kol kas 9 4u.gif Tikrai taip banginio katpedele mirksiukas.gif

Kaip ten su sveciais?  mirksiukas.gif  jau issikirste po krepsinio  mirksiukas.gif

jo isejo...alaus nebera...o mano gonalis nepatiko doh.gif doh.gif doh.gif

Susitikimas Banginio Katpedelej, viduryje yra toks atskiras namukas, ten ir renkames nuo 17-15 iki 18, o tada jau baliavojam zadu ir helini baliona pakabint, kad lengviau susirastumem...ir pasirupinkit, kad jus kas parveztu 4u.gif mergaiciu priskaiciavau tik 9...Cia jau su Lietuva 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 04 rugsėjo 2007 - 20:05
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 04, 20:58)
jo isejo...alaus nebera...o mano gonalis nepatiko doh.gif  doh.gif  doh.gif

Susitikimas Banginio Katpedelej, viduryje yra toks atskiras namukas, ten ir renkames nuo 17-15 iki 18, o tada jau baliavojam zadu ir helini baliona pakabint, kad lengviau susirastumem...ir pasirupinkit, kad jus kas parveztu 4u.gif mergaiciu priskaiciavau tik 9...Cia jau su Lietuva 4u.gif  4u.gif

na manau iki rytojaus musu bus bent jau 10 4u.gif gal as praleidau bet Aurimoske is vilniaus g.gif

tai tikriausiai ne visa alu isgere, kad gonalis netiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 04, 22:16)
na manau iki rytojaus musu bus bent jau 10  4u.gif  gal as praleidau bet Aurimoske is vilniaus  g.gif

tai tikriausiai ne visa alu isgere, kad gonalis netiko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pachira perduodu Tau sarasiuka, bo darbe nebelendu i SM... papildyk ir rytoj turesi stebet ar visos susiriks...Nu per pietus ilysiu paziuret, kad man vietos nepakeistumet...tai ateisiu viena kaip tundra ir dar su skraidanciu balionu doh.gif doh.gif doh.gif
1 laukiu (vynas)
2 burundu (pienas)
3 švilpa (daug vyno)
4 blndz (pienas - priziuri Švilpa)
5 Tiffany (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
6 pashira (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
7 aurimoska ( pienuka)
8 zulika ( turbut vynas)
9 Lietuva (daug daug vyno)
10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 04 rugsėjo 2007 - 20:29
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 04, 21:24)
Pachira perduodu Tau sarasiuka, bo darbe nebelendu i SM... papildyk ir rytoj turesi stebet ar visos susiriks...Nu per pietus ilysiu paziuret, kad man vietos nepakeistumet...tai ateisiu viena kaip tundra ir dar su skraidanciu balionu doh.gif  doh.gif  doh.gif
1 laukiu (vynas)
2 burundu (pienas)
3 švilpa (daug vyno)
4 blndz (pienas - priziuri Švilpa)
5 Tiffany (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
6 pashira (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
7 aurimoska ( pienuka)
8 zulika ( turbut vynas)
9 Lietuva (daug daug vyno)
10

na as rytoj tave SM pavaduosiu 4u.gif biggrin.gif , tikiuosi kardinaliu pasikeitimu nebus lotuliukas.gif na del visa ko i darbo pabaiga ilisk i SM, nu mazu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dainiuke, zirmuniete i svecius uzsuko smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
ruosiames kita menesi pirmai IUI, tai visai netycia uzsukau pasiprasyt i jusu kompanija blush2.gif ziuriu kad labai laiku uzsukau, jei priimtumet mielai ryt sudalyvauciau meetuke 10 numeriu susipazint gyvai blush2.gif
ryt is centro planavau po darbo i endemika kareiviu g. krauja prolaktino tyrimui priduoti. Tai tada tiesiai pas jus speciau kaip tik iki 18 val. bigsmile.gif
Atsakyti