Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Aš tik pirmą mėnesį keisdavau
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 01 27, 21:14)
nekeičiu naktį sauskelnių,nes tik išsibudina,o paskui sunku užmigdyti ax.gif pasikeičiam ryte kai išmiegam

Mes irgi taip paciai darom.
Atsakyti
pirmus pusantro mėnesio dar keitėm, po to nustojau. KAip ir kitos mamytės sako - vaikas išsibudina, sunku užmigdyt po to. Dabar pamaitinu, Gailius iškart nulūžta, guldau į lovytę ir viskas - miegam ramiai.
Atsakyti
Pirmais mėnesiais keisdavom, nes stabiliai kas 2-3h apsikakindavo, nesvarbu ar diena ar naktis. O dabar naktį nekeičiu, leidžiu ramiai miegoti.
Atsakyti
Mes irgi tik pirma menesi keitem, dabar tai ne. Kad ir pampersas ne toks jau ir pilnas buna.
Atsakyti
Pirmom savaitem ir as keldavausi ne tik pamaitinti, bet ir pakeiti pampersa,taciau vaikas atsibusdavo,sunku vel uzmigdyt budavo,zodziu ir pati be miego,ir vaikas blaskosi.Kadangi mano vaiko odele kaip persikiukas bigsmile.gif jokio paberimo,jokio paraudimo,tai pradejau po menesio nebekeisti pamperso naktim. Dabar pavalgo mano maziukas, akiu kartais net neatmerkes ir toliau miegam visi tongue.gif Manau jei nera problematiska odele,visai nebutina keisti pampersa nakti.
Atsakyti
Nekeiciu ir as. Pirmus men. stropiai kas 2-3 val. valgem ir sauskelnes keitem. Dabar - kaip uzplaukia. Be to, ir sisiuko mazai nakti padaro, tai kam tas keitimas...
Atsakyti
as keiciau kaskur iki 1.5 menesio, o dabar nekeiciu. Mano dukryte labai jautriai miega tai bijau pazadint. Ryte aisku buna daug prisiusiota. Del odeles kol kas problemu neturejom.
Atsakyti
As tai ir dabar jei tik nakti prabunda pakeiciu pampersa. 4u.gif
Atsakyti
Nekeičiu sauskelnių nuo tada, kai mažiukas pradėjo išmiegoti visą naktį, maždaug nuo 1 mėnesio, kai pabunda valgyti apie 6 - 7 val, tada ir pasikeičiam.
Atsakyti
Keičiu vieną du kartus. Jeigu nekeisčiau kelias naktis iš eiles, užpakaliukas linkęs rausti...
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2006 02 05, 12:05)
Pirmais mėnesiais keisdavom, nes stabiliai kas 2-3h apsikakindavo, nesvarbu ar diena ar naktis. O dabar naktį nekeičiu, leidžiu ramiai miegoti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti