Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Keisdavau kokius tris keturi pirmuosius mėnesius. Tada mažoji prabusdavo apie 5- 6 va l. ryto ir jausdavosi visiškai išsimiegojusi . Ta proga ir pakeisdavau sauskelnes, o ji pažaidusi kokią valandą užmigdavo dar kartą. Dabar keičiu tik tada, kai maitindama pajuntu, jog jos pilnos. Na taip buvo tik pora kartų. Arba jeigu bevalgydama mažoji prabunda. Paprastai naktį ar paryčiui ji pasisotina akių nepramerkusi.
Atsakyti
Visada sauskelnes keičiau ir keičiu tada kai jos būna pilnos (prikakotos) ir ryte, po nakties, nors ir neprikakotos, bet daug prisisiotos būna.Tiesa maniškis tuštinasi, praktiškai po kiekvieno maitinimo, išskyrūs naktį. Naktį valgo vieną kartą, bet tada nekakoja. smile.gif
Atsakyti
Pirmus kokius du menesius tai keisdavau ir naktį po kiekvieno maitinimo, dabar,kai mums jau 5 mėn., tai keičiu kokį kartą per naktį, nes paprastailabai jau pilnas būna ax.gif
P.S. o kol neatradom normalių sauskelnių, tai kartais tekdavo ir po porą kartų keistis, nes būdavo šonas šlapias...jau tie vyrukai,kai paleidžia fontanėlius, tai ne bet kokios sauskelnės sustabdo rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmom savaitem bandziau keisti naktimis, bet mazoios nuo to tik issibudindavo, tai paskui vienas vargas. Dabar keiciu tik atsibudu i ryto, kazkaip per sonu nebega...
Atsakyti
Nekeičiu, išmiega visą naktį thumbup.gif
Atsakyti
Aš vakare leidžiu be sauskelnių nuogom kojom ilgai pasimakaluoti, padaro į palą porą kartų sysiuką ir tada ant nakties uždedu sauskelnes. Išmiega su tom pačiom, nebent būna naktį kartais prikakina, tai tada jau keičiu.
Atsakyti
keiciau, kol maitinau nakti, nustojus maitinti nakti, nustojau keisti nakti (4 men.).. jei nustotu valgyti anksciau, buciau ir anksciau nekeitusi.. nebent atsibustu ir pravirktu (ko nebuvo niekada).. zinau mama, vaikui 2 metai, o nakti zadinamas, kad pakeisti daiperi.. atseit kad neissustu blink.gif blink.gif
Atsakyti
Jeigu pilnas būna visada pakeičiu smile.gif Bet aš keičiu prieš maitinimą. O bevalgydamas vėl užmiega ir bėdų dėl išsibudinimo kaip ir nėra. tongue.gif
Atsakyti
mes keičiam, bo iki ryto neatlaiko lotuliukas.gif manau priklauso, nuo to kiek kartų vaikas keliasi, kai mano naktį valgo kas dvi valandas, tai manau ir prikrauna atitinkamai biggrin.gif
Atsakyti
Aš nekeičiu naktį. Vienoje knygoje skaičiau, kad jei nėra reikalo, tai sauskelnių geriau naktį nekeisti, kad vaiko neišblaškyti. Tai aš ją tik pamaitindavau ir vėl abi užmigdavom.
Atsakyti
Kol naktimis keldavosi valgyt- kartais keisdavau,
o dabar kai vaikas miega visa nakti tai kokiu velniu ji zadint kad pakeist pampa? g.gif
Atsakyti
Nors maniškis keliasi kelis karus naktį, bet aš sauskelnių nekeičiu. Pasikeičiam atsikėlę ryte. Naktį keičiau tik kelis kartus (ir tai jau labiau paryčiai buvo)...
Atsakyti