Mums dar tik 1 menuo. Nakti keliames apie arba po 4val. Ir tai ji neissibudina, tomet as pakeiciu sauskelnes ir pamaitinu. Man gaila, kai pagalvoju, kad jos odele sunta.
as ir keisiau naktim iki 3 menesiu dabar jau nekeiciu ir isuste dar nekarto nebuvom!!!
Aš visada keičiu, nes papraščiausiai neišmiegam naktį, ryte tada būna visas šonas būna šlapias
Kai nakti keldavosi valgyti,tai prieš nemniu keisdavau.
Dabar visa nakti išmiega,tai keičiu kai ryte atsikelia,o pamperis tai išsiputes buna.
nu negi žadinsiu vaika nakti kad pakeisčiau.
Dabar visa nakti išmiega,tai keičiu kai ryte atsikelia,o pamperis tai išsiputes buna.
nu negi žadinsiu vaika nakti kad pakeisčiau.
Gal tik pirmus mėnesius keičiau, paskui jau nebe
Mums 2,5 mėnesio. Naktį keliamės 1 kartą, tai tiesiog pažiūriu - jei pampersas išsipūtęs - keičiu būtinai, jeigu ne - laukiam ryto :)Visgi dažniausiai ryto neišlaukiam, o jei pavyksta, tada jau skuodžiam kuo greičiausiai į vonią praustis
Iššutę niekada nebuvo dėl tokio nakties praleidimo.
O, man tenka pakeisti nakti, nes mano mazasis valgo naktimis, tai i viena pamperi viskas netelpa
Jei nepakeiciu labai blaskosi, spardosi, tik pakeiciu ir viskas buna ok!
mes tai nakti nesikeiciam, nes retai kada atsikelia, o jei ir atsibunda pavalgo ir vel parpia, jei keisciau turbut pazadinciau ir tada jau ne miegas butu jam galvoj
as tai nuo pat gimimo savajai nekeiciu pampersu ryte kai atsibunda tada ir pakeiciu jei buna paraudimas tada jai patepu su tepaliuku "linola" ir palieku be pamperio ir einant miegoti stengiuosi neduoti daug skysciu nes tada nakti daugiau sisioja
ir dienomis laikau jau be pampersu tada geriau kvepuoja vaiko odele
jau iprato be pampersu dienomis ir nebenori net nakciai kad ideciau
Pries isleisdami namo is gimdymo namu, sesutes patare, kad keisti sauskelnes pries maitinima.Bet budavo taip, kad pakeiciau sauskelnes, pamaitinu,o bematinant jis padaro "dideli reikaliuka", tai vel tekdavo keisti.Tada keisdavau tik po maitinimo.Kol maitinau pati, tai nakti butinai reikedavo keisti, nes visada darydavo "dideli".Tai negi laikysi vaikiuka, kad susustu.Naktim keisdavau iki 3 men.
QUOTE(Vasarėlė @ 2004 09 21, 11:04)
Norėjau paklausti, ar keičiat naktį savo leliams sauskelnes.Mano draugė, nekeičia, o aš keičiu, nes labai jau išsipūtusios būna, o dažnai ir "prikrautos".Tik va bėda-po keitimo labai išsibudina ir nebenori miegot, užsimano guguoti, nori bendrauti ir jam visai nesvarbu, kad tėveliai alpėja norėdami miego.
Mes tai naktį keičiam miegamajame ant lovos, pasitiesiam vienkartinį paklotėlį, pavalom su servetėlėm ir viskas
O dieną tai vonioj, paprasusiam po vandeniuku