Mes nekeičiam. Kūdikėliui bandžiau keist, bet kaip gaila būdavo vaiko, kai taip graudžiai verkdavo per miegus
kai tą užpakalį valydavau, tai nusprendžiau nebekeist.
mes nuo gmimo nekeitėm, tada apie 5 mėn. keisdavom, bet kokią 6 ryto. pamperis būdavo labai pilnas. bet įduodavom soskę ir toliau vaikas miegodavo iki 10 val.kažkaip kiti patarinėdavo dar ir pamaitinti tokiu metu, bet ką čia bemaitinsi, kad per miegus pradėdavo verkti, beveik miegančiai pakeisdavom ir tuoj pat vėl užmigdavo. esu davus mišinuko taip anksti ryte, tai išvėmė. kažkur nuo 6 mėn. vėl susitvarkė ir taip daug nesiusioja. aišku, jei sunerimsta nes pakakojo, o taip būdavo, bet labai labai retai, tai keisdavau tuoj pat
Kai prisikakoja tai būtinai pakeičiu.Nes jai pačiai labai tada nesmagu būna,nerami būna,verkia.O ir man ramiau kai žinau kad mažylė sausa,ir nesitrina savo kakutyje.
pirmais mėnesiais mūsų dukriukas kiek valgydavo, tiek kakodavo. tai ir dieną, ir naktį kai tik apsikakodavo keisdavau pampersą. o kaip kitaip?
negi paliksi vaiką šusti..
čia gal nuo vaiko priklauso.. mūsiškė labai neišsibudindavo. nors ir į vonią nešdavau ir ruriuką plaudavau...
čia gal nuo vaiko priklauso.. mūsiškė labai neišsibudindavo. nors ir į vonią nešdavau ir ruriuką plaudavau...
Beveik nuo pat gimimo nekeisdavau naktimis sauskelniu. Na zinoma, jei padarydavo dideli reikaliuka, tai butinai pakeisdavau, bet jei ne tai ir nekeisdavau. Nes keiciant pamperi issibudina ir po to uzmigdyti sunku.
O del to, kad sako vaikas daug prisidaro ir sauskelnes issipucia, tai cia dar daug ir nuo sauskelniu priklauso. Juk ju yra tiek daug rusiu. Vienos greiciau prisipildo, kitos ne taip greitai.
O del to, kad sako vaikas daug prisidaro ir sauskelnes issipucia, tai cia dar daug ir nuo sauskelniu priklauso. Juk ju yra tiek daug rusiu. Vienos greiciau prisipildo, kitos ne taip greitai.
Mes taip pat nekeičiam na labai retai kaip padarom jau dydeli reikaliuka tai jau tada tenka tada jau bunam labai pikti ir sunkokai užmiegam
Aš nekeičiu
, nes mažiukė labai rėkia
O rimtą reikaliuką darome tik ryte
as tai keciu karta i nakti tai tikrai nes labai daug prisisioja,sazine neleistu ramiai miegot ir beto maziuke blaskosi ramiai nemiega
mes taip pat nekeičiam.
ji visą nakti ramiai išmiega ir pampersas ryte nebūna pilnas...
Na mūsų leliukas tikriausiai dar labai mažas todėl jei jis keliasi valgyti naktį du tris kartus tai visada keičiu pavalgo pakeičiu tada dar duodu pavalgyti kad užmigtų ir ramu, o jei nemiega tai vyras supuoja, o aš einu miegoti. Nežinau kaip vėliau bus bet kadangi auginame berniuką tai sauskelnes keisiu dažnai ir jau pradejau pratinti prie vystyklų.