Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

4u.gif Labukas,
mano mazylei jau sesi men.nuo pekiu men.as nebekeiciu pamperso,miegodama pavalgo ,ant soniuko ir miega.O galeciau patarti tai,pries miega nuplauti ir patepti aliejuku,isbandyta ,neisus,miegos tik tuo ,kad pasidaro didesnis pampersas,nebent keiciu jei pasitustina , o taip duokite ramybe mazyliui thumbup.gif
Atsakyti
As tai nekeiciu nakti sisiukas tekpa o kakuti daro visalaika kai tik atsikelia ryte as manau kad del sisiuko tai keisti nereike o kakutis tai jau visai kas kita
Atsakyti
as keiciau iki 1men. bet jei tavo vaikas miega ir su prikrautu pampersu tai tegu miega nemanau kad jau susus g.gif nes maniske nesususdavo kai igai nebuna pakeistas
Atsakyti
Aš irgi naktį nekeičiu. Per beveik 5 mėnesius tik kokius 5 kartus naktį pakakojo, tai tik tuos kartus ir pakeičiau. o šiaip duodu ramybę.
Atsakyti
Iki 3 mėnėsiu keičiau kaip beprotė. Nes labai šuto užpakalis. O vėliau naktį nebedaro kakučio , tai ir nekeičiu. Atsikelia pabuna dar 10-20 min. , padaro kakučio , tada ir keičiam
Atsakyti
keisdavau pačioj pradžioj kai po kiek vieno valgio būdavo pridirba "rimto reikaliuko" o po to pagal aplinkybes , bet man rodos jei gerai pamenu kad kažkur nuo 6 mėn jau nekeisdavau ax.gif
Atsakyti
aš keisdavau tik iki 1mėn.o dabar jau nelendu.vakare prieš miegą susitvarkom,o poto ryte kai atsikelem. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
keisdavau, kol rimtą reikalą darydavo naktį. o dabar tai jau tikrai ne, kam be reikalo blaškyti vaiką
Atsakyti
Keisdavau kol dar visai maziukas buvo ir nakti keldavosi valgyt keleta kartu. Be to, ir kakuti daznai padarydavo. O dabar naktim jis nebevalgo, tai negi kelsi specialiai kas 3 valandas pampi pakeist. Butu nesamone schmoll.gif Ismiega 10 valandu su tuo paciu pilnu pamperiu ir vargo nemato bigsmile.gif Odele ne karto nebuvo net paraudus thumbup.gif O pamperius naudojam tikrai ne garsios firmos mirksiukas.gif (Optima linija, jei kam idomu mirksiukas.gif )
Atsakyti
keiciu tik tuo atveju jei lelius 2.gif prisikakoja. kitu atveju tai nelieciu, nes bekeiciant labai issibudina ir paskui sunkiai beuzmiega doh.gif
Atsakyti
Kol kas mes dar keiciame... Mums dar tik 1 menesiukas:)

Tik nezinau kodel mano liniuociu nerodo:(
Atsakyti
Mums dar nėra dviejų savaitėlių - taip kad pamperių keitimo sezonas lotuliukas.gif bet naktį išmiega ir 5-6 val., ir jei pamaitintas nulūžta, nebelendu.
Atsakyti