mano mazylei jau sesi men.nuo pekiu men.as nebekeiciu pamperso,miegodama pavalgo ,ant soniuko ir miega.O galeciau patarti tai,pries miega nuplauti ir patepti aliejuku,isbandyta ,neisus,miegos tik tuo ,kad pasidaro didesnis pampersas,nebent keiciu jei pasitustina , o taip duokite ramybe mazyliui
mano mazylei jau sesi men.nuo pekiu men.as nebekeiciu pamperso,miegodama pavalgo ,ant soniuko ir miega.O galeciau patarti tai,pries miega nuplauti ir patepti aliejuku,isbandyta ,neisus,miegos tik tuo ,kad pasidaro didesnis pampersas,nebent keiciu jei pasitustina , o taip duokite ramybe mazyliui
Aš irgi naktį nekeičiu. Per beveik 5 mėnesius tik kokius 5 kartus naktį pakakojo, tai tik tuos kartus ir pakeičiau. o šiaip duodu ramybę.
Iki 3 mėnėsiu keičiau kaip beprotė. Nes labai šuto užpakalis. O vėliau naktį nebedaro kakučio , tai ir nekeičiu. Atsikelia pabuna dar 10-20 min. , padaro kakučio , tada ir keičiam
keisdavau pačioj pradžioj kai po kiek vieno valgio būdavo pridirba "rimto reikaliuko" o po to pagal aplinkybes , bet man rodos jei gerai pamenu kad kažkur nuo 6 mėn jau nekeisdavau
keisdavau, kol rimtą reikalą darydavo naktį. o dabar tai jau tikrai ne, kam be reikalo blaškyti vaiką
Keisdavau kol dar visai maziukas buvo ir nakti keldavosi valgyt keleta kartu. Be to, ir kakuti daznai padarydavo. O dabar naktim jis nebevalgo, tai negi kelsi specialiai kas 3 valandas pampi pakeist. Butu nesamone
Ismiega 10 valandu su tuo paciu pilnu pamperiu ir vargo nemato
Odele ne karto nebuvo net paraudus
O pamperius naudojam tikrai ne garsios firmos
(Optima linija, jei kam idomu
)
keiciu tik tuo atveju jei lelius
prisikakoja. kitu atveju tai nelieciu, nes bekeiciant labai issibudina ir paskui sunkiai beuzmiega
Kol kas mes dar keiciame... Mums dar tik 1 menesiukas:)
Tik nezinau kodel mano liniuociu nerodo:(
Tik nezinau kodel mano liniuociu nerodo:(
Mums dar nėra dviejų savaitėlių - taip kad pamperių keitimo sezonas
bet naktį išmiega ir 5-6 val., ir jei pamaitintas nulūžta, nebelendu.