as keiciupries kiekviena maitinima ir nepadeda, nesuprantu ar jie mazai sugeria, kad vaikas buna dregnas, beja berniukas
, gal pimpukas pakyla neaisku
QUOTE(kristegri @ 2007 10 08, 08:40)
keiciau iki 4 menesio, dabar jau tik pries pat miega ir iskart pabudus, ryte.
mes lygiai taip pat,o jei netycia prisikakina tai keiciam ir nakti.
visada keiciu vaikui sauskelnes kai tik pakakoja, kad odele neissustu... ir siaip, nelabai malonu tikriausiai savo kakuose gulet
QUOTE(kendi @ 2004 09 21, 16:46)
o man atrodo, kad kai tik jiems nieko nepatogaus, nes silta
, va jei butu salta, kaip, kad su palom budavo...prisisioja, atsala pala ir nepatogu, o dabar juk ir dregmes nejaucia, ne baloje guli...
nakti nekeiciu, o diena tai daznai, nes gaila butu kad prades susti uzpakaliukas. o kai buvo visai mazute tai pokas greitai isgaruodavo. nors ir dabar neuzsilaiko.
Tai jei nakti apsikakina, kas buna ypac retai, tai keiciu, bet jei ne tai tikrai nematau prasmes budinti vaika is miegu
As keisdavau sauskelnes, kai dar nakti keldavomes valgyti. Tiesiog kol padarydavau misinuka, lialka palikdavau pliku uzpakaliuku pasispardyti,o paskui pradedama gerti - ji vel uzmigdavo. Na bet taip buvo iki kokio 4 - 5 menesio.
Mums dabar jau 8 menesiai, ir nakti nebekeiciu sauskelniu. Vakare uzdedu ir ryte tik pabudus nuimu. Aisku jis ten buna pilnut pilnutelis, bet tiesiog zinau, jei pradesiu nakti keisti sauskelnes, jai neuzteks tik pasispardyt plikai, reikes ir pasneketi, pasivolioti
. Uzpakaliukas nesunta, vadinasi viskas gerai
.
Mums dabar jau 8 menesiai, ir nakti nebekeiciu sauskelniu. Vakare uzdedu ir ryte tik pabudus nuimu. Aisku jis ten buna pilnut pilnutelis, bet tiesiog zinau, jei pradesiu nakti keisti sauskelnes, jai neuzteks tik pasispardyt plikai, reikes ir pasneketi, pasivolioti
Mano maze kartais atsibunda kokia 5 -6 val ryto, valgyt uzsimano, jei keisciau sauskelnes issibudintu ir jau nebeuzmigtu. o taip tai pavalgo ir dar pamiega iki 8 val.
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 23, 12:39)
Mano maze kartais atsibunda kokia 5 -6 val ryto, valgyt uzsimano, jei keisciau sauskelnes issibudintu ir jau nebeuzmigtu. o taip tai pavalgo ir dar pamiega iki 8 val.
Mano isibudina,kai keiciu paryciais,bet kas belieka,jei nepakeisiu,tai prabegtu sisiukas
Naktį keičiu jeigu pakakoja, šiaip nerikdau, nes labai nelaiminga būna, jeigu naktį bandau keisti
keisdavau, kai valge naktimis. o tai buvo iki kokio menesio
o paskui is miego tikrai nelupdavau, kad pamperi pakeisti
kazkaip apsikakoje nakti nebuvom nei karto, o to sisiuko ten neperdaug buna. gal pora karteliu padaro. bet uztat ryte paskui pamperi per kokia valanda totaliai suvaro pirmaji po miego nauja
As pakeiciu sauskelnes vakare pries einant gulti ir ryte pakeiciu.