kol buvo maza ir naktim valge tai tada keisdavau visada, o dabar jau nebekeiciu, pampersas per nakti dabar jau netampa labai pilnas tai ir nera reikalo mazyle kelti.
QUOTE(lely @ 2007 10 31, 17:33)
kol buvo maza ir naktim valge tai tada keisdavau visada, o dabar jau nebekeiciu, pampersas per nakti dabar jau netampa labai pilnas tai ir nera reikalo mazyle kelti.
mano mergyte svardas ir Kamilyte
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 10 31, 19:08)
mano mergyte svardas ir Kamilyte
labai grazus vardas ania?
Keičiu jei padaro kaku
Keičiu, jei būna prikakotas
Keiciu jei pati nubunda, bet jei miega, tai laukiu iki ryto
Nors ir valgom kartais nakti, bet ne visada maziuke nubunda, kartais maitinu beveik miegancia, del to ir keisti nebuna kaip.
Nors ir valgom kartais nakti, bet ne visada maziuke nubunda, kartais maitinu beveik miegancia, del to ir keisti nebuna kaip.
Mažiukas naktim nebevalgo ir miega nuo antro mėn.Tai sauskelnių ir nekeičiame nes per naktį nedaug sysiuko padaro.Nors jeigu miega blogiau tai ir būna daugiau bet dėl to problemų nėra.Ryte visada stengiamės oro voneles ilgesnes padaryti
Keiciu kiekviena karta, kai pavalgo, nes po to sauskelnes buna su stambesniu turiniu
, kitaip mazas uzpakaliukas parausta
pries miega pavalgom ir pasikeiciam pampersa ir per nakti mums jo uztenka
tik kai pakakodavo, kai visai maziukas buvo, o dabar miega visa nakti, kakoja dienom, tai ir nezadinu, reik saugot miegeli
sveikos mamytes na as savo maziukiai taip pat nekeiciu pamperio nakti,nes ji nesikelia,tai kam tada vaika zadinti?Na,o jeigu jau atsikelia tuomet butinai pakdeiciu ir tikrai netaupau,paprasciausiai mano mazyle labai rami,ji beveik niekad neverkia vnors slapia ar apsikakojusi tyli kol pati nepatikrinu
,o su pirmaja dukrele tai visada nakti turejau keisti nes baisiai verkdavlo:)
Mes keiciam po kiekvieno valgio. Kai nevalgom, tai ir nekeiciam.