as sawo pupuliui, jei prikakoja ar siaip buna pilnas pampersas tai pakeiciu ir nakti, bet tik pries maitinima, nes pamaitinusi nenoriu tampyti
o jei pabunda kokia 6-7val kad neiisibudintu dar pratempiam keleta valandikiu, nes noriu kad ir maziukas geriau pamiegotu ir man labai norisi pailseti, o diena kai pakakoja tada ir keiciu, kolkas uzpakaliukas nesunta ir viskas gerai
Vaikas nakti miega, tai nekeiciu
pries miegeli pakeiciu
jei miega nezadinu ir nekeiciu, nebent prabunda ir nemiega, zaist pradeda, tai tuomet, aisku jei reikalas yra
o tai nakti nekakoja vaikuciai? Manotai kakojo beveik po kiekvieno maitinimo - tekdavo ir nakti keisti.. Maitinau tik savo pienu.
Oi kaip pavydejau pries 5 menesius sia tema skaitydama, kai mamytes rase, jog ju vaikuciai nakti nekakoja.
Mes tada dar mazi buvome ir kraudavom kasnakt i Pampersus kruveles kaip reikiant
Tada keisdavau sauskelnes, mazius issibudindavo ir t.t.
Dabar jau paaugom, per paskutinius kokius 3 men tik karta nakti i papmpersa prikrove. Tada pakeiciau, nes pats toliau neuzmigo.
O del sysiuko manau budinti vaiko nakti neverta
Mes tada dar mazi buvome ir kraudavom kasnakt i Pampersus kruveles kaip reikiant
Dabar jau paaugom, per paskutinius kokius 3 men tik karta nakti i papmpersa prikrove. Tada pakeiciau, nes pats toliau neuzmigo.
O del sysiuko manau budinti vaiko nakti neverta
mes nakti ir nekeiciam pamersiuko, ryte kokia 6-7val. kai prasibudina mazylis tada ir pakeiciu, bet jau buna tooks sunkus (sysiuku daug , kaku nedaro nakti)-gerai privarytas 
kol kas su paraudimais jokiu problemeliu neturejom,
kol kas su paraudimais jokiu problemeliu neturejom,
QUOTE(kice @ 2007 10 29, 13:13)
o tai nakti nekakoja vaikuciai? Manotai kakojo beveik po kiekvieno maitinimo - tekdavo ir nakti keisti.. Maitinau tik savo pienu.
Man tas pats budavo kai mazesne buvo, o dabar labai retai kada reikia keisti.
Kadangi maitinau pati,kakodavo po kiekvieno maitinimo,tai ir nekildavo kitų minčių,kaip tik keisti(ir kuo greičiau,kol neišsibudino).O dėl laikymo visą naktį su prišlapintom sauskelnėm,tai berniukam galima vėliau sulaukt problemų su sėklidėm
kai nakti miega tai nekeiciu bet buna kai pabunda ir pradeda verkti tada pakeiciu o jei nieko nera tame pamperse tada nekeiciu
savo mazajai nakti keiciu sauskelnes 1 karta, kartais tenka ir 2 kartus. zinoma issibudinam, bet truputuka paliuliuojant vel uzmiega
kai mazesne buvo ir valgydavo kas tris val,aisku ir kakodavo kas tiek laiko beveik
tai keisdavau o dabar tik pries miegeli
Aš ligoninės personalo pamokyta kiekvieną kartą prieš maitinimą keisdavau sauskelnes. Naktį valgydavom kas 2-3 val., tai vargšas mano mažiukas turėdavo gerokai išsibudinti, kol neįgudusi mamytė jį apšluostydavo ir pakeisdavo sauskelnes. Ne veltui sako, kad mama auga kartu su vaiku
Taip ir aš. Nežinau kada tiksliai įvyko tas lūžis, kai suvokiau, kad jei nepakakojo, nėra tikslo nei pačiai naktį budintis, nei mažylio kelti. Dabar pasikeičiam tik jei ko su kvapeliu prikrauna, arba jei praleidžiam per šoną skystymėlio (o mes tą mokam
). Manau, kad visiškai pakanka pasikeist prieš miegą, o po to ryte. Bent mums