Tenka, nes mes dar maži...
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2008 01 05, 20:23)
Paziurejau i parasa ir tikrai dar mazi esat....
keiciu sauskelnes pries kiekviena maitinima tiek diena tiek nakti-~kas tris val.
Na as nakti tai tikrai vaiko nekelineju del sauskelniu keitimo, kam ji isbudinti.. Kai buvo visai mazutis, gal iki menesio ar dvieju keisdavau ir nakti, o dabar ne, nes nakti neprisikakoja, tad pakeiciu tik ryte
QUOTE(rentre @ 2008 01 07, 14:55)
keiciu sauskelnes pries kiekviena maitinima tiek diena tiek nakti-~kas tris val.
nu nieko sau.....
QUOTE(dilgelyti @ 2008 01 08, 13:51)
Na as nakti tai tikrai vaiko nekelineju del sauskelniu keitimo, kam ji isbudinti.. Kai buvo visai mazutis, gal iki menesio ar dvieju keisdavau ir nakti, o dabar ne, nes nakti neprisikakoja, tad pakeiciu tik ryte
as irgi nekeliu, jei jau niurzga ir uzmigti negali tada jau keiciu. Nes maniskis nuo 1,5 men iki 4 men ismiegodavo visa nakti
Mano mažiukas tai kaip sraigiukas, per vieną galą ima per kitą atiduodą, taip kad gan dažnai tenka keisti. Vakar net suskaičiavau 15 pampersų paroje sunaudota.O naktį jokių problemų keičiant pampersą nėra, pamaitinu iš vieno papo, olimpiniu greičiu pakeičiu pamperą, tada ateina eilė antram popo ištuštinimui, tai mažius net neprasimerkia, pažiūrėt, kas jį taip murgdo. Matomai esu įgijusi jo pasitikėjimą
QUOTE(Euguteee @ 2008 01 09, 00:20)
nu nieko sau.....
jeigu ne paslaptis kiek jums poko pampersu uztenka?
As tai pakeiciu 11,paskui 5,ir 22 ir iki ryto,vel 11.
O kas "nieko sau
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 01 09, 12:27)
Mano mažiukas tai kaip sraigiukas, per vieną galą ima per kitą atiduodą, taip kad gan dažnai tenka keisti. Vakar net suskaičiavau 15 pampersų paroje sunaudota.O naktį jokių problemų keičiant pampersą nėra, pamaitinu iš vieno papo, olimpiniu greičiu pakeičiu pamperą, tada ateina eilė antram popo ištuštinimui, tai mažius net neprasimerkia, pažiūrėt, kas jį taip murgdo. Matomai esu įgijusi jo pasitikėjimą 
nekeiciu, o kam, jis nakti nekakoja. taip tik vaika isbudinciau, nu iki dvieju menesiu panasiai tai keizdavau
Iki maziukui sukako 2men keisdavau ir diena ir nakti kas 3val. ( is nakti kas 3val keldavosi Mp valgyti). JAu nuo 3men nakti keliasi 1-2x, o kadangi einam miegoti lab velai ( 23-1val)tai uzdedu pries miega ir iki 8 ryto isbuna su tuo paciu pampi- na issiputes jis buna bet kai nakti bandziau keisti tai issibudino ir 2val naktinejom
Dabar jau naktimis nekakoja, visada ryte padaro. O kas liecia sauskelniu kainas- pastebekit pvz Pampers Newborn poko kokia kaina o kiek vienetu.
O didesniem maziukam kaina uz 1sausklene gaunasi didesne ir pokeli maziau ju buna
Gal 10 paru po gimdymo keiciau nakti sauskelniu, o dabar nebe. Nakti jis nekakuoja, o tik ryte ir uzmiga, tai duodu dar pamegoti ir tik tada, kai jau atsibunda.