Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

mano maziukas kaip tycia nakti pakakoja, tai ir keiciu kiekviena nakti, nes kitaip neuzmiega kol nepakeisi,o kai pakeiti dar valanda reikia pazaisti doh.gif
Atsakyti
kadangi manoji ismiega jau visa nakti tai nekeiciu schmoll.gif o jei ir prabunda paryciais ,tai vistiek nekeiciu ,apsimiegojusiai duodu pienuko ir vel miega toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 15, 11:18)
mano maziukas kaip tycia nakti pakakoja, tai ir keiciu kiekviena nakti, nes kitaip neuzmiega kol nepakeisi,o kai pakeiti dar valanda reikia pazaisti doh.gif

Mazoji mano,tai daugnakti valgo ir labai greitaipampersiuka spilnas buna,tai tenka keisti,o tada ir zaisti,bet ne kasnakt
Atsakyti
Dazniausiai keliames viena karta nakty pavalgyti, tai tuo paciu ir pakeiciu, o buna kartais kad ir iki ryto prabuna su tuo paciu...
Atsakyti
As irgi keiciu jei tik didelio padaro,siaip vaikas nakti sisioja maziau g.gif ar cia tik mano lelius?O siaip nakti pries valgi nepakeisi nes labai niamnia nori,o po valgio nuluzta,tai nera kaip tampyti,jei duotusi gal keisciau g.gif
Atsakyti
as paziuriu kiek pridare ,jei sausas palaukiu kt maitinimo biggrin.gif
Atsakyti
iki triju menesiuke tekdavo keisti ir nakti, bet susitvarkydavau taip, kad po to iskart nueidavome liuliuku bigsmile.gif a daba mes jau dydeli ax.gif ir ismiegam su nekeistu pamponiu per naktele mirksiukas.gif
Atsakyti
keiciau gal iki 4men mazdaug, nes ir pakakodavo nakti, buna atsikelia valgyt, pirmiausia pakeiciu sauskelnes o tada valgyt duodavau ir uzmigdavo. o dabar tai nekakoja naktim tik sisioja tai tikrai nekeiciu. nes jei blaskyciau tikrai tureciau paskiau dar su ja zaisti
Atsakyti
na pirmom savaitem tai keiciau kas kart kai atsikeldavo. bet dabar naktim maziau padaro o kartais isvis sausutis ismiega. tad patikrinu jei nedaug tai ir miegam nekeisti. bet siaip jau mes beveik ir nesikelem nakti, miegam kaip suauge
Atsakyti
Naktį pampersą esu keitusi, gal tik porą kartų, kai mažoji buvo "rimtesnį" reikaliuką padariusi, o šiaip mes prieš naktį pasikeičiame naują pampersiuką ir jį keičiame ryte. Esu pastebėjusi, kad ryte jis būna beveik sausas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Anksciau keisdavau dabar ismiegam visa nakti nenoriu vaiko zadinti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Iki 4 men keisdavau,o dabar sveikata neleidzia,nes ir taip kas valanda keliasi valgyt,dar pradeciau pampersa keist,isvis nukvankciau...ir tai jau vos gyva...... blink.gif doh.gif
Atsakyti