mano maziukas kaip tycia nakti pakakoja, tai ir keiciu kiekviena nakti, nes kitaip neuzmiega kol nepakeisi,o kai pakeiti dar valanda reikia pazaisti
kadangi manoji ismiega jau visa nakti tai nekeiciu
o jei ir prabunda paryciais ,tai vistiek nekeiciu ,apsimiegojusiai duodu pienuko ir vel miega toliau
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 15, 11:18)
mano maziukas kaip tycia nakti pakakoja, tai ir keiciu kiekviena nakti, nes kitaip neuzmiega kol nepakeisi,o kai pakeiti dar valanda reikia pazaisti 
Mazoji mano,tai daugnakti valgo ir labai greitaipampersiuka spilnas buna,tai tenka keisti,o tada ir zaisti,bet ne kasnakt
Dazniausiai keliames viena karta nakty pavalgyti, tai tuo paciu ir pakeiciu, o buna kartais kad ir iki ryto prabuna su tuo paciu...
as paziuriu kiek pridare ,jei sausas palaukiu kt maitinimo
iki triju menesiuke tekdavo keisti ir nakti, bet susitvarkydavau taip, kad po to iskart nueidavome liuliuku
a daba mes jau dydeli
ir ismiegam su nekeistu pamponiu per naktele
keiciau gal iki 4men mazdaug, nes ir pakakodavo nakti, buna atsikelia valgyt, pirmiausia pakeiciu sauskelnes o tada valgyt duodavau ir uzmigdavo. o dabar tai nekakoja naktim tik sisioja tai tikrai nekeiciu. nes jei blaskyciau tikrai tureciau paskiau dar su ja zaisti
na pirmom savaitem tai keiciau kas kart kai atsikeldavo. bet dabar naktim maziau padaro o kartais isvis sausutis ismiega. tad patikrinu jei nedaug tai ir miegam nekeisti. bet siaip jau mes beveik ir nesikelem nakti, miegam kaip suauge
Naktį pampersą esu keitusi, gal tik porą kartų, kai mažoji buvo "rimtesnį" reikaliuką padariusi, o šiaip mes prieš naktį pasikeičiame naują pampersiuką ir jį keičiame ryte. Esu pastebėjusi, kad ryte jis būna beveik sausas
Iki 4 men keisdavau,o dabar sveikata neleidzia,nes ir taip kas valanda keliasi valgyt,dar pradeciau pampersa keist,isvis nukvankciau...ir tai jau vos gyva......