kai buvo mazesnis -keisdavau,dabar tik rytais
kaip buvo maziukas ir jeigu kaka, tada keisdavau , dabar ne
Anksčiau keisdavau, bet vaikas išsibudindavo ir norėdavo žaisti
. Dabar naktį nebekeičiu, nors pačiupinėjus apypilnės atrodo. Tik pamaitinu ir iškart įkeliu jo lovelėn (jei kartais pati neužmiegu
).
ir as anksciau keisdavau, tai sunku budavo uzmigdyti tada, o dabar pastebejau, kad jei nekeiti, tai ir sviesos nejungi (juk galima ir be sviesos pamaitinti), na ir vaikas iskart uzmiega
zinoma,kad nakti keiciu sauskelnes,nes mano mazyles odele labai jautri...nenoreciau,kad pradetu labai shusti
nekeičiu, nes žinau, kad tada greit neužmigs
Priklauso nuo to kokias sauskelnes dėvim.Buvom nusipirkę Bambolina tai reikėdavo keisti naktį nes mažai sugeria , o dabar su Hugies - nereikia.
as tai Pampers naudoju, tai kai nuemi ryte jis gal kokius 3 litrus sveria, o maziuku odele sausa
Turbut palaikysit mane nenormalia, bet kol mazius buvo visai mazulytis, keisdavau nakti po kiekvieno maitinimo (kas 3 val), beto dar nesiodavau apie 0.5 val, kad atsirugtu
. Dabar, kai jau bachuriukas paauges, nakti valgo nedaug, neblaskau jo svarbaus vyrisko miegelio ir pamperso nakti nekeiciu
.
QUOTE(aiwa @ 2005 04 09, 21:23)
Turbut palaikysit mane nenormalia, bet kol mazius buvo visai mazulytis, keisdavau nakti po kiekvieno maitinimo (kas 3 val), beto dar nesiodavau apie 0.5 val, kad atsirugtu
.
kodel nenormalia
Sauskelnes keiciu nakti jeigu "prikrauna". Kalbu tyliai ir nedaug, stengiuosi neziureti i akis, kad merginai neatsirastu noro bendrauti. Sutvarkyta is karto vel i lovyte ir liu-lia, liu-lia.
Sveikos mamyte ypatingai tos kurios auginat mergaites. Kazkaip su pirmu berniuku tokios problemos nebuvo??? o dabar
Naudoju Huggies arba Pampers firmos sauskelnes, bet kazkaip visalaika rytais, o kartais net ir vidury nakties randu savo mergaite permirkusia visa???
Kas cia darosi? Ar sauskelnes "lievos"
ar as blogai kazkaip uzdedu?
Ar taip kam nors dar yra? Nebezinau kaip cia susitvarkyti, nes tenka nakti ja visa perrengti, o tada aishku jau ir miegas issiblasko ir prasideda tada "linskmoji dalis"
Naudoju Huggies arba Pampers firmos sauskelnes, bet kazkaip visalaika rytais, o kartais net ir vidury nakties randu savo mergaite permirkusia visa???