Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

niekada nakti nekeisdavau, isskyrus retus atvejus pirma menesi, kai prisikakindavusia rasdavau, bet tai budavo itin retai.ir iki siol nakti nekeiciu, tiesa, ji visa nakti miega blush2.gif
Atsakyti
tiesa, Gudrene, del tu mergaiciu, na man keistoka del to permirkimo, maniskei taip budavo jau kai itin daug visko arba as blogai pampersa uzdedavau. tieisog atidziai ispesiok aplink klubus tuos krastelius, ir gal dar mazokas tas pampersas tavo pupai? g.gif
Atsakyti

Anksčiau kai mažesnis būdavo keisdavau, dabar ne.Kartasi ir man budavo ,kad kažkaip prabėga pampersas,tai stengiuosi visda gerai kraštus užkišti, kad nebūtu avarijų naktį.
Atsakyti
Vis dar pabundame 5-6 val. tai pakeičiu, nes mažiukės odelė jautri (gimė 36 sav.), nenoriu, kad pašustų.
Atsakyti
Anksciau keisdavau, kai nuolat susdavo uzpakaliukas.. sad.gif bet kai pagaliau radom tinkamas sauskelnes, atsisakem sio naktinio ritualo lotuliukas.gif
Atsakyti
As keiciau iki kokio 1.5 men, o dabar tai nebekeiciu, nebent prisisika. Tai tada butinai pakeiciu nors ir 3 val nakties.
Atsakyti
As nakti dabar jau nebekeiciu,nes buna beveik tuscios.Seniau keisdavomes 1karta naktyje.
Atsakyti
mes tai pirmus menesius keitėm, bet dabar ne. keliasi apie aštuonias ir pasikakoja ryte, tai kai keičiu, vyras pasibuna ilgėliau nuogu užpakaliuku. oj, tai būna šnekos!

manasis dar tik vieną naktį stebuklingai išmiegojo neatsikėlęs... 4u.gif
Atsakyti
aš keičiu visada po valgymo, o kadangi nakti dar valgom, tai ir pasikeičiam, nes iki ryto turbūt būtų oooo..... smile.gif
Atsakyti
[
manasis dar tik vieną naktį stebuklingai išmiegojo neatsikėlęs... 4u.gif
[/quote]
manasis dar nei vienos nakties neišmiegojo:( kada paskutinį kart vakare maitini?
Atsakyti
aš tai pirmuosius mėnesius keisdavau prieš kiekvieną maitinimą - o valgydavom tai kas porą valandų (beje, kaip ir dabar rolleyes.gif ) dabar stengiuosi pakeist nors vieną kartą - gaila kažkaip mažiaus, kad miegos pilnu pampersu mirksiukas.gif
Atsakyti
Keisdavau pora pirmų mėnesių, dabar - labai retai, nebent iš vakaro ilgai neužmiega po paskutinio keitimo, ar šiaip naktį praleidžia. Dabar naudojam Libero nakčiai, tai praleidžia laaabai retai.
Atsakyti