Įkraunama...
Įkraunama...

Pažink savo protą

QUOTE(Vanduo @ 2008 01 04, 23:16)
Tekstas įmestas tų žmonių, kuriems įdomu patogumui cituoti, tai kas jiems aktualu, pasirinktinai.

cituoti kuo puikiausiai ir iš nuoroda nurodyto teksto galima.
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 04, 23:23)
cituoti kuo puikiausiai ir iš nuoroda nurodyto teksto galima.

Manau daug patogiau cituoti kai viskas vietoje ir nereikia lakstyti per nuorodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 04 sausio 2008 - 22:37
Negi įmanoma visada išbūti jan būsenoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 04 sausio 2008 - 22:49
QUOTE(barsukele @ 2008 01 04, 23:49)
Negi įmanoma visada išbūti jan būsenoje?

Jan ir in papildo vienas kitą ir yra tolygiai svarbu, bet yra harmoninga in poliarizacija ( poilsis, pasitikėjimas savimi, darbingumas, šeimos, buities aprūpinimas, gailestingumas, taikumas, miegas ir t.t.) ir yra užstrigimas in poliarizacijoje, užsiciklinimas...
Užsiciklinimas atveda prie patologijos.
Simptomai; irzlumas, nervingumas, nerimavimas dėl garantijų nebuvimo, madingų daiktų, susireikšminimų, trukumas, troškimas įrodyti savo pranašumą prieš kitą, pavydas, ginčai, savo tiesų įrodinėjimas, kova už savo tiesas, teisybę – NEIGIMAS...
Visa tai atveda prie in patologijos ir laikui bėgant prasideda problemos su sveikata ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2008 01 04, 23:36)
Manau daug patogiau cituoti kai viskas vietoje ir nereikia lakstyti per nuorodas.

nepatogu jau vien tokių apimčių paklodes žinutės vietoj skaityti.
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 05, 01:13)
nepatogu jau vien tokių apimčių paklodes žinutės vietoj skaityti.

Siūlyčiaus tavo vietoje į moderatoriaus postą, tada galėsi trinti viską kas neįtinka tavo protui!
Tada galios čia tavo trumpos ir labai informatyvios žinutės, bei tvarka ir teisingumas pagal tavo proto supratimą!
Lygtai jau siūleisi, keista kodėl dar vis neišrinko? g.gif
Gal dėl to My Webpage ? Tik prieš kelias dienas prisiregistravai, dar suspėsi...
Linkiu, kad išsipildytų tavo svajonė ir tikiuosi jau greitai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 06 sausio 2008 - 17:26
QUOTE(Vanduo @ 2008 01 06, 17:03)
Siūlyčiaus  tavo vietoje į moderatoriaus postą, tada galėsi trinti viską kas neįtinka tavo protui!

Sakyčiau, neduok Dieve blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2008 01 06, 18:03)
Siūlyčiaus  tavo vietoje į moderatoriaus postą, tada galėsi trinti viską kas neįtinka tavo protui!

Tataigis, kad pasisiūliau ! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2008 01 06, 18:06)
Sakyčiau, neduok Dieve blink.gif

Vanduo geriau žino kaip reik bigsmile.gif

Nežinau kodėl vis dar nešrinko, jau net kelios valandos praėjo po pasisiūlymo.

Vandenie, kai baigsi redaguot žinutę, parašyk, kad tai jau jos galutinis variantas, ok ? O tai nežinau nė ką komentuot kai vis pasikeičia, pačia žinai komentarus reikia vėl iš naujo pritaikyt pagal tavo paredaguotą žinutę bigsmile.gif

Knisiesi po mano profilį? bigsmile.gif Tai per kurios profilį į bendraminčių temą atslinkęs buvai? rolleyes.gif
Papildyta:

Lane komentare originalus tekstas liko

iki redagavimo biggrin.gif

ir po

Lygtai jau siūleisi, keista kodėl dar vis neišrinko? g.gif
Gal dėl to My Webpage ? Tik prieš kelias dienas prisiregistravai, dar suspėsi...

ech tas nepastovumas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 06 sausio 2008 - 17:34
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 06, 19:32)

Nežinau kodėl vis dar nešrinko, jau net kelios valandos praėjo po pasisiūlymo.

Kažkodėl manau, kad turėtų neišrinkti, jei skaito tavo žinutes. Ne dėl to, kad esu prieš tave, bet dėl tavo karštumoir karštakošiškumo, matyt jaunas tarakoniukas dar esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 06, 19:15)
Kažkodėl manau, kad turėtų neišrinkti, jei skaito tavo žinutes. Ne dėl to, kad esu prieš tave, bet dėl tavo karštumoir karštakošiškumo,  matyt jaunas tarakoniukas dar esi mirksiukas.gif

Nu tai senas tarakonas nebelabai būtų pajėgus dar ir moderavimu užsiimt unsure.gif Aš manau, kad įvertins mano entuziazmą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 06 sausio 2008 - 18:20
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 06, 20:18)
Nu tai senas tarakonas nebelabai būtų pajėgus dar ir moderavimu užsiimt  unsure.gif Aš manau, kad įvertins mano entuziazmą  bigsmile.gif

Senam užtektų proto, bet gal trūktų laiko, jaunam laiko pakanka, bet kažin ar pakanka proto g.gif Entuziazmas ne visuomet geriausias patrėjas. Nors jei perskaitysi šią temą apie protą ir viską suprasi, gal ir g.gif Eini geru keliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 06, 19:32)
Eini geru keliu mirksiukas.gif

Savaime suprantama bigsmile.gif
Atsakyti