Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Sveiki, manau, kad tai nėra normalu kai tėvai vaikščioja nuogi prie mažų vaikų. O ypač kai jie jau supranta kas yra nuogumas. Mano mama vaikščiodavo nuoga kartais vasarą po kambarius, einant laikus tai pradėjo trikdyti mane. Pykdavau aš o taip pat ir mano brolis. Tiesa pasakius visai nemalonu žiūrėti į tuos nukarusius papus ypač kai mato berniukas. Tai gali išaugti į nesveikas seksualines fantazijas. Manau kad vaikai nuoga kūną turi matyti gražų ir tik ne savo tėvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nedote @ 2007 08 17, 11:09)
Sveiki, manau, kad tai nėra normalu kai tėvai vaikščioja nuogi prie mažų vaikų. O ypač kai jie jau supranta kas yra nuogumas. Mano mama vaikščiodavo nuoga kartais vasarą po kambarius, einant laikus tai pradėjo trikdyti mane. Pykdavau aš o taip pat ir mano brolis. Tiesa pasakius visai nemalonu žiūrėti į tuos nukarusius papus ypač kai mato berniukas. Tai gali išaugti į nesveikas seksualines fantazijas. Manau kad vaikai nuoga kūną turi matyti gražų ir tik ne savo tėvų ax.gif

taip ir nesupratau, kur chia problema - ar ish principo nuogo kuno rodyme, ar "negrazhaus" nuogo kuno rodyme? g.gif
Atsakyti
Mano vyresniajam 7 metai ir maziuka maitinau krutimi net nesislepdama, ir manau netgi butu nenormalu gedytis savo krutu. Tiesiog reikia vaikui paaiskinti, kam skirta krutine. Ogi nestumas ir vaiku maitinimas ir atima visa krutines grozi. Nepritariu tam, kad tevai nuogi vaiksciotu po kambarius vaiku akivaizdaje, taciau ir neslepiu nuogo kuno. Tiesiog pasakau, kad jau nederetu eiti i vonia, kai mama maudosi ar persirengdineja. Vaikai pradeda analizuoti kuna jau nuo pat mazens ir nieko cia blogo nera 4u.gif O cia maniskis kalba:
- Mama, o kur tavo pimpaliukas?
as aiskinu, kad mama ir mergaites pimpaliuku neturi, o jis sako
- O tai per ka tada tu sisiu darai? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, mano dukrytei metai ir menuo bet stengiuosi kuo vmaziau prie jos nusirengineti, nes ciskart matau kad jai tai nepatinka. ji net pati susigesta ir nusisuka, o ka jau kalbeti kad tetis prie jos nori pabuciuotu mama, tai tikra katastrofa.
Atsakyti
Na aš tai netoleruoju vaikščiojimo nuogai. Kažkaip man nesmagu būtų. O prieš vaiką, tai tuo labiau, nes gi jie dažnai kartoja suaugusių veiksmus, ir iš vis gali pamanyti, kad čia taip vaikščioti galima visur...
Atsakyti
O mano vyresnelis su manim iki 1.5metu mazdaug ir i tualeta ir i vonia eidavo. Bet poto paciau kazkaip nesmagu budavo. O va nesenai pamaciau kad jis pasisiojes ciumpa pirma pasitaikiusi skudura ir valosi ne tik pimpaliuka bet ir slaunis ax.gif Matomai buvo i mama prisiziurejes kazkada ir pats megdzioja dabar blush2.gif
Atsakyti
Specialiai nesirodau,bet maniske verziasi kartu i tualeta,jokie paaiskinimai jai netinka,tampo duris jei uzsirakinu,spiegia,tad net nerakinu,tik prisidengiu naktiniais ar maikute,ka tuo metu vilkiu ir tiek,man nesmagu blush2.gif pamenu ir mano mama vaksciodavo ir prausdavosi prie manes ir dabar taip daro prie manes,man nesmagu...Jei jai taip norisi tiek to,bet kai pareiskia kad nieko blogo jei ka pamirsusi ateis pas mane i vonia pasiimti to daikto,as jau pykstu,mat nebuvo kabliuko anksciau,dabar kai yra jau uzsikabinu ir tiek.Nepatinka gal ne tai,kad jai prireike ieti butent kai maudausi,o tai,kad ji negerbia mano nuomones unsure.gif
Atsakyti
mano mergyte mato mane nuogą duše ir pirty - kur visos mot. nuogos. kažkur skaičiau, kad anksčiau vaikai lengviau išgyvendavo paauglystės kūno kitimo stresą, nes matydavo kaip jis keičiasi ir suvokdavo lengviau kad tai naturalus procesas.
i dušą veduosi, nes bijau vieną palikti - na čia kai nieko nėra namie - b9na tokių atvejų. į toletą kartais nueinam kartu - kas čia blogo, kad mato - gal dėl to neturim jokių problemų su puodu ar klozetu. pas plikus vyrus neleidžiu hihihi.gif ir tetukas jei vaikšto tai po triusais hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusele_: 28 rugpjūčio 2007 - 16:55
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 23, 20:54)
Iki vaiko gimimo tai su vyru vis paplikinėdavom  blush2.gif  ax.gif  , bet gimus mergytei tas reikalas savaime užsiraukė  tongue.gif . Mano manymu, tai nepadoru prie vaikų.

Mes o ipac as iki vaiko gimimo labai megdavau blush2.gif bet kai gyme sunytis kaip tu ir rasai savaime baigesi, o savo maziuko nuo pat pirmo karto neleidziu i tuoleta kartu su savim pora kartu paverke uz duru ir dabar zino kad jam be sansu pas mane i tuoleta mirksiukas.gif
Atsakyti
manau kad nera normalu ir negalima ! nes jau vaikutis viska supranta ir zino kas grazu kas negrazu . cia mano tokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 07 31, 14:02)
Manau, kad yra skirtumas tarp buvimo tiesiog nuogiems - kai prausiesi, persirenginėji, miegi (mes miegame nuogi, nes tik taip gerai pailsiu), galiausiai maudaisi ežere ar jūroj, kai aplink nėra svetimų žmonių. Nematau tame nieko baisaus. Vaikas mato, kad kiti į tai reaguoja normaliai ir jis / ji taip pat reaguoja.
Kas kita, kai vyras ir moteris nusirenginėja intymumo akimirką. Tuomet tikrai nereikia, kad vaikas tai matytų.

Pritariu drinks_cheers.gif . Musiskei 2m. 3men., mes su vyru kai persirenginejam ar vonioj prausiames ar maudomes, ar as ant klozeto (tetis uzsirakina), tai nesislapstom ir elgiames naturaliai. Juolab kad vonia erdvi ir dukryte ten sau visokios siaip veiklos susiranda, kol mama ar tetis duse. Tik va sutrikau, kai uzvakar ji pasake, kad mama "menesines pakakojo" (buvau jai pasakiusi, kai pamate ir paklause kas cia) blush2.gif . manau reiks to isvengt.
Tikiuos dings tas vaiksciojimas is paskos, na bent nuo kokiu 3-4m. reiks gal vengt, kad paskui teti i vonia eitu g.gif .

O prie juros pliaze visada esame nuogi, ir manau tai nesikeis kokio amziaus vaikas bebutu, juk ir LT yra nudistu saleliu, o jei ne, tai galima ir atokiau nuo kitu zmoniu. Svarbu, kad patys gerai jaustumiesi, ir kitu netrykdytum 4u.gif

Vasara kai karsciai, tai namuos ir kieme (savam) su "maudymkem" vaikstom ir nesitrikdom ax.gif , (nu ne manekene as, bet ir nenuskarus, nemanau, kad as ir pilvotas tetis traumuojam vaika) smile.gif
Atsakyti

Nepykit,bet nematau nieko gedingo vaiksciot nuogai pries vaika 4u.gif Mano mama vaiksciojo kazkada ir buvo normalu,tikrai psichika neiskreipta pas mane... tongue.gif Nuo kiekvieno skirtingai priklauso,jei jums patinka tai ir vaiksciokit mirksiukas.gif
Atsakyti