Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Mes nuo vaikio irgi nesislapstom, na ir tegul mato, nereiks tada už kampo mergų čiupinėt kad išsiaiškintų skirtumus, o kai vaikas paklaus nereiks raudonuot ir maivytis biggrin.gif aišku kai jam bus 10 ar 16 tai turbūt pačiai plikai su savo nutysusiais grožiais nesinorės vaikui po nosim vaikščiot, bet kol mažas tai nematau čia nieko blogo
Atsakyti
na aš čia irgi nieko blogo neįžvelgiu mirksiukas.gif visai nuoga nevaikštau, bet jei persirenginėju, tai tikrai neinu kur į vonią slėptis, aišku kai vaikui bus 9metai, tai gal prie jo nepersirenginėsiu, bet dabar mes kolkas kas kaip vienas, aš ji dar maitinu, tai, kad jis nieko naujo nepamato biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone, prieš vaiką nėra reikalo lakstyti nuogiems. Mano sūnui vos daugiau nei vieneri, bet ir tai manau, kad tokio amžiaus vaikas jau suvokia, kada yra nuogas, kada su rūbais. Nepraktikuojam, nes manom, kad turi būti tam tikros ribos. Aišku, bėgti į kitą kambarį persirengti nebėgam, bet taip atvirai ir nevaikštom. schmoll.gif Kiek žinau tokie dalykai, t.y. plikinėjimai, gali žaloti vaiko psichologiją.
Atsakyti
QUOTE(November @ 2005 03 30, 17:03)
as manau,jai vaikas pamatys mama nuoga vonioje ar persirenginejusia nieko cia baisaus,daug svarbiau neivaryti vaikui kompleksu tokiu kaip (negrazu,nepadoru ir t.t...)kas cia gali buti negrazaus-juk tai naturalu.zinoma, vaikscioti nuo ryto iki vakaro nuogai po buta nederetu.mano sunus mate mane besimaudancia vonioje ir ji sudomino tik papukai kaip pieno saltinis.as ji maitinau krutimi iki dvieju metuku,keli menesiai kaip atpratinau,bet jis dar nepamirso.

biggrin.gif As maitinau iki metuko, jam dabar 1m 9men, bet, man atrodo is jo reakcijos kai iseinu is vonios, kad dar nepamirso ka su tais dalykais veikti. smile.gif ir sako "bap!", kaip ir anksciau, kai maitinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gato negro @ 2007 11 08, 21:06)
jokiais būdais, nes vaikai užaugs seksualiai ištvirkę ir matytdami bet kokia moterį matys ją nuogą ir  jos geis.. mergaites ims traukti moterys, o berniukus trauks daug vyresnes...  bigsmile.gif

Naa... mane traukia kazkiek vyresni vyrai, bet tevo nuogo nesu maciusi. schmoll.gif Greiciau gal taip yra del to, kad jo demesio vaikysteje man truko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretux @ 2008 04 07, 17:25)
na as tai manau, kad nuogume nera nieko blogo. Aiskus nereikia pastoviai ten "plikiems"po namus vaikstineti, bet slapstytis ar gedytis tai nereiketu, nes po to vaikas bijos nuogumo ir galvos kad cia kazkas gedinga. Kadangi mano dukryte prisirisusi prie manes tai ir persirengineju ir prausiuosi su ja. Zodziu kur beiciau visur durys atidarytos ir vaikas viska mato. Nors nakti tai miegu su naktinukais ir vyras stengiasi nesirodyti nuogas. O el to, kad vaikas kartais megsta paciupti uz kokio spenelio ar panasiai, tai manau nieko cia bloga, jis tiesiog domisi su aplinka. As manau tokioje situacijoje reikia paaiskinti, kad taip negalima daryti ir viskas. O slapstytis nuo vaiko tikrai nereiketu schmoll.gif

PAs mus labai panaši situacija, mane tai ji kasdien mato persirenginėjančią, besiprausiančią.
Atsimenu, kai pirmą kartą pamatė MB iš dušo išlipantį, tai labai susidomėjusi žiūrėjo. PAskui bandė išsiaiškinti su manim, ar visi turi putytes lotuliukas.gif o va nesenai vėl buvo vonioj, kai MB po iš dušo išėjo, tai jau nebekreipė jokio dėmesio, nes manau dėl to, kad jau buvo mačiusi.
Aš už tai, kad nelakstyt po namus nuogiems, bet ir labai nesislapstyt. Aišku iki tam tikro vaiko amžiaus 4u.gif
Atsakyti
na as nuoga nevaikstau , bet nuogumo tikrai neslepiu, nes maudomes kartu, kartais visi 3, kartais as su ja, kartais brangusis su dukryte, ir nematau ko cia sleptis bigsmile.gif as maudydavaus su mama ir su sese, tarp musu moteru niekada nebuvo nieko gedingo schmoll.gif net ir db jei sesuo ar mama maudos, as galiu ieiti i vonia, ir mes viena kitos nesivarzome, juk visos turime ta pati tongue.gif o tete mane prausdavo maudydavo gal iki kokiu 4 metuku, paskui pradejau gedytis ax.gif tad manu kol dar dukryte maziuke, nieko tokio kad maudosi su teciu, bet veliau taip nebus,tik iki tam tikro amziaus, o as su dukryte manau niekada netursiu kazkokios taj nuogumo baimes mirksiukas.gif man taj atrodo visiskai naturalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 04 14, 14:15)
na as nuoga nevaikstau , bet nuogumo tikrai neslepiu,

drinks_cheers.gif ... ir tikrai nemanau kad reikia bėgti ir slėptis persirenginėt schmoll.gif ...
Atsakyti
Aš taip pat nuogumo neslepiu, nes manoji taip pat labai prisirišusi prie manęs, tai kai persirenginėju, ar prausiuosi, tai visada būna šalia, todėl nieko blogo čia nematau. smile.gif O specialiai nuoga nevaikštau schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat specialiai nevaikštau nuoga prieš dukrytę,bet ir persirengti nebėgu į vonią. Vyras tai jau nuogas nesirodo dukrytei. smile.gif
Atsakyti
na as irgi nesislepiu nuo dukrytes,bet ji jau irgi kai pamato mane su liemenele nori ja tempti ir ciupineti... blush2.gif Vyras nuogas niekada nevaiksciojo pries vaika...Nezinau ar ji jau suprranta ta nuoguma,bet kolkas dar slapstytis nezadu rolleyes.gif
Atsakyti
na mane ji nuoga mate, bet vyro stengiuos kad nematytu, nors maniskis megsta labai but nuogas namei doh.gif kelis kart mate, bet nesureagavo nei kaip schmoll.gif
Atsakyti
nemanau, kad reikia ipatingai sleptis, bet ir demonstruoti aktyviai nera cia ko.... g.gif
Atsakyti