Mes nuo vaikio irgi nesislapstom, na ir tegul mato, nereiks tada už kampo mergų čiupinėt kad išsiaiškintų skirtumus, o kai vaikas paklaus nereiks raudonuot ir maivytis
aišku kai jam bus 10 ar 16 tai turbūt pačiai plikai su savo nutysusiais grožiais nesinorės vaikui po nosim vaikščiot, bet kol mažas tai nematau čia nieko blogo

na aš čia irgi nieko blogo neįžvelgiu
visai nuoga nevaikštau, bet jei persirenginėju, tai tikrai neinu kur į vonią slėptis, aišku kai vaikui bus 9metai, tai gal prie jo nepersirenginėsiu, bet dabar mes kolkas kas kaip vienas, aš ji dar maitinu, tai, kad jis nieko naujo nepamato

Mano nuomone, prieš vaiką nėra reikalo lakstyti nuogiems. Mano sūnui vos daugiau nei vieneri, bet ir tai manau, kad tokio amžiaus vaikas jau suvokia, kada yra nuogas, kada su rūbais. Nepraktikuojam, nes manom, kad turi būti tam tikros ribos. Aišku, bėgti į kitą kambarį persirengti nebėgam, bet taip atvirai ir nevaikštom.
Kiek žinau tokie dalykai, t.y. plikinėjimai, gali žaloti vaiko psichologiją.

QUOTE(November @ 2005 03 30, 17:03)
as manau,jai vaikas pamatys mama nuoga vonioje ar persirenginejusia nieko cia baisaus,daug svarbiau neivaryti vaikui kompleksu tokiu kaip (negrazu,nepadoru ir t.t...)kas cia gali buti negrazaus-juk tai naturalu.zinoma, vaikscioti nuo ryto iki vakaro nuogai po buta nederetu.mano sunus mate mane besimaudancia vonioje ir ji sudomino tik papukai kaip pieno saltinis.as ji maitinau krutimi iki dvieju metuku,keli menesiai kaip atpratinau,bet jis dar nepamirso.

Papildyta:
QUOTE(Gato negro @ 2007 11 08, 21:06)
jokiais būdais, nes vaikai užaugs seksualiai ištvirkę ir matytdami bet kokia moterį matys ją nuogą ir jos geis.. mergaites ims traukti moterys, o berniukus trauks daug vyresnes... 

Naa... mane traukia kazkiek vyresni vyrai, bet tevo nuogo nesu maciusi.

QUOTE(Loretux @ 2008 04 07, 17:25)
na as tai manau, kad nuogume nera nieko blogo. Aiskus nereikia pastoviai ten "plikiems"po namus vaikstineti, bet slapstytis ar gedytis tai nereiketu, nes po to vaikas bijos nuogumo ir galvos kad cia kazkas gedinga. Kadangi mano dukryte prisirisusi prie manes tai ir persirengineju ir prausiuosi su ja. Zodziu kur beiciau visur durys atidarytos ir vaikas viska mato. Nors nakti tai miegu su naktinukais ir vyras stengiasi nesirodyti nuogas. O el to, kad vaikas kartais megsta paciupti uz kokio spenelio ar panasiai, tai manau nieko cia bloga, jis tiesiog domisi su aplinka. As manau tokioje situacijoje reikia paaiskinti, kad taip negalima daryti ir viskas. O slapstytis nuo vaiko tikrai nereiketu 

PAs mus labai panaši situacija, mane tai ji kasdien mato persirenginėjančią, besiprausiančią.
Atsimenu, kai pirmą kartą pamatė MB iš dušo išlipantį, tai labai susidomėjusi žiūrėjo. PAskui bandė išsiaiškinti su manim, ar visi turi putytes

Aš už tai, kad nelakstyt po namus nuogiems, bet ir labai nesislapstyt. Aišku iki tam tikro vaiko amžiaus

na as nuoga nevaikstau , bet nuogumo tikrai neslepiu, nes maudomes kartu, kartais visi 3, kartais as su ja, kartais brangusis su dukryte, ir nematau ko cia sleptis
as maudydavaus su mama ir su sese, tarp musu moteru niekada nebuvo nieko gedingo
net ir db jei sesuo ar mama maudos, as galiu ieiti i vonia, ir mes viena kitos nesivarzome, juk visos turime ta pati
o tete mane prausdavo maudydavo gal iki kokiu 4 metuku, paskui pradejau gedytis
tad manu kol dar dukryte maziuke, nieko tokio kad maudosi su teciu, bet veliau taip nebus,tik iki tam tikro amziaus, o as su dukryte manau niekada netursiu kazkokios taj nuogumo baimes
man taj atrodo visiskai naturalu

QUOTE(joviliukste @ 2008 04 14, 14:15)
na as nuoga nevaikstau , bet nuogumo tikrai neslepiu,

Aš taip pat nuogumo neslepiu, nes manoji taip pat labai prisirišusi prie manęs, tai kai persirenginėju, ar prausiuosi, tai visada būna šalia, todėl nieko blogo čia nematau.
O specialiai nuoga nevaikštau

nemanau, kad reikia ipatingai sleptis, bet ir demonstruoti aktyviai nera cia ko....