Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Jei vaikui tik 2 metai, tai jam dar dzin ant nuogybių. maudomės visi kartu, papukus pačiupinėja, pažiūri, mamos papai, tetes papai, leles papai. mama turi (pu)tytę , lele (ji pati) ir turi. tyte daro syse. Čiupo ir tėčiui, bet pasakėm kad negalima, čia tetės, tai ir nebeįdomu. o papai rūpi dėl to, kad dar niekaip negali pamiršti kaip maitinau. Vis tyko pačiulpti. Aišku, nebeleidžiu, tada ji sako : siupti ne ne ne .Ir daro piršteliu nu nu nu lotuliukas.gif man rods, dar koks pusmetis ir į vonią eisim tik mudvi abidvi. Nuo vaikystės eidavom su mama kartu į pirtį, todėl nieko blogo nematau nuogume. namie kartais irgi tenka nuogai pabūti, bet gi ne ištisai rolleyes.gif kaip sakant, viskas proto ribose mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as namie stengiuos kad nelabai matytu, bet buna visko. Manau tokie mazuciai dar nieko nesupranta, bet nereiketu tuo piknaudziauti, visgi vaikai labai greit viska supras.
Atsakyti
mes irgi stengiames kad nelabai matytu, bet buna visko, nemanau, kad reikia sleptis, bet ir demonstruoti aktyviai nereikia 4u.gif
Atsakyti
vasara tenka daznai matyti moteru pliaze -š m berniukus...
na... hm, to jau tikrai PER DAUG, jau tada geriau vaziuotu su tokiu vaiku i "laukini pliaza", kaip mes vadinam, kur zmoniu beveik nera ax.gif
ir vanduo ten svaresnis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta* @ 2008 05 07, 10:28)
vasara tenka daznai matyti moteru pliaze -š m  berniukus...
na... hm, to jau tikrai PER DAUG,  jau tada geriau vaziuotu su tokiu vaiku i "laukini pliaza", kaip mes vadinam, kur zmoniu beveik nera ax.gif
ir vanduo ten svaresnis thumbup.gif

5 - 6 m
Atsakyti
jei tikėti Froidu, tai nuogumo reikėtų vengti tik prieš priešingos lyties vaikus ir tik nuo trejų metų, kai prasideda vadinamasis Edipo kompleksas (kai sūnus "įsimyli" į mamą, dukra-tėtį), nes būtent tuo metu prasideda formuotis žmogaus seksualumas, kurio be reikalo nereikėtų skatinti, idant nesukelti tam tikrų pasekmių. Taigi prieš berniukus nuo trejų metų neturėtų plikinėti mamos, prieš mergaites- tėčiai. Tačiau ši sąlyga visiškai netaikoma tai pačiai lyčiai- ty, mergaitės drąsiai gali eit su mama į vonią, berniukai- su tėčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu mes tai stengėmės nesirodyti, nes ir taip jau ežinau kas ir kada išmokino, ištraukia mano liemenėlę ir sako papai doh.gif o jai rengies tai tuoj rėkia papai doh.gif
Nors maudom abu kartu, tai nekreikia dėmesio kas pas ką, buvo etapas kai sesė ieškojosi pas save pim..... bet jau priprato. O su vaikais į vieną vonią ir dar nuogiems nelimpa mums tokie dalykai, vistiek bacilų turim kiekvienas doh.gif
Atsakyti
Ypatingo slapstimosi pas mus namuose nėra. Mergaitės yra mačiusios nuogą mane ir žino, nors nemato, kad tėtis miega nuogas. Nuogi po namus negastroliuojam prie vaikų. Į bendrą vonią namuose kažkaip neinam, visi atskirai dažniausiai. Tik kelissyk su viena ar kita dukra kartu esu maudžiusis. Tik kai į pirtį važiuojam, maudomės duše su mergytėmis kartu.
Šiaip nemanau, kad nuogumas kenktų, bet priverstinis nuogumo matymas nuolatos irgi naudos nepriduos tikrai.
Atsakyti
Manau tokiam amziuj jau nelabai gerai, nebent trumpai persirengiant ar is duso isejus ir butent mamytei, ne teveliui (as cia kalbu apie auginancias dukrytes, berniukus gal atvirksciai). As jau ir dabar teciui draudziu plikinetis prie vaiko, nors sako, kad dar per maza. biggrin.gif Gal mano toks supratimas, bet kitaip negaliu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balock: 06 rugsėjo 2008 - 10:48
Aš irgi manau, kad specialiai plikinėti prie vaikų nedera, bet nematau nieko blogo, jei vaikas pamato savo tėvelį ar mamytę nuogus, na pavyzdžiui duše, arba persirengiat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_M @ 2008 09 06, 22:02)
Aš irgi manau, kad specialiai plikinėti prie vaikų nedera, bet nematau nieko blogo, jei vaikas pamato savo tėvelį ar mamytę nuogus, na pavyzdžiui duše, arba persirengiat. smile.gif

Visiskai sutinku. Nors gal cia ir senamadiska... ax.gif
Atsakyti
nemanau, kad llabai didele nuodeme greit prabegt kad ir nuogai, juk navaikstom nuolatos nuogos pries vaikus. kai kurios mamos vaikucius maitina krutimi ir iki 2 metuku ir iki 3 metuku. tai tada nesigedija papo parodyti. nieko nera cia baisaus.
Atsakyti
mes taip pa kaip ir daugelis stengiames nesirodyt nuogi vaikui schmoll.gif
Atsakyti