mes vaikštom nuogi. nedarom iš to problemos

Nelabai vaikstom prie vaiku nuogi
Kaskaip berysio

Kaskaip berysio

tycia netrypem pliki,bet jei mato tai ir bedos is to nedarom.nematau nieko blogo.yra daugybe straipsniu sia tema ir as su jais sutinku kad nuogumas nera blogai.juk kaip pateiksi taip ir supras..manau reikia atsargiai kad nebutu paskui psichologiniu pasekmiu.geditusi savo kuno ir t.t...na slidi tema
Specialiai nuogi nelakstome
, bet jei pamato nuogus vonioje ar persiriangent, nemanome, kad čia kas blogo. Žinoma, kai jau sūnus bus didesnis ir pradės suprasti kuom skiriasi mergaitės ir berniukai, tuomet man teks pasisaugoti su nuogumu.

QUOTE(Rita_M @ 2008 09 06, 12:02)
Aš irgi manau, kad specialiai plikinėti prie vaikų nedera, bet nematau nieko blogo, jei vaikas pamato savo tėvelį ar mamytę nuogus, na pavyzdžiui duše, arba persirengiat. 

aš taip pat visiškai su jumis sutinku, nereikia nei specialiai kavotis, nei specialiai vaikščiot nuogiems

kaip pateiksi vaikams, taip jie ir suvoks. nenoreciau kad mono vaikas suvoktu plikinejima kaip naturalu dalyka. gedytis seimos nereikia, bet viskas su saiku. man asmeniskai tai nepriimtina.
2 metukai, manau, pats laikas, kai nebereiktu vaikui matyti teveliu nuogu. dvimetinukai gi jau tokie protingi
dar ims pasakot kaimynams ar aukletojoms darzelyje
galim nesuprastos likt

Mano mergyte 2,5 metuku, tai mes kartais kartu ir maudomes,,, o kas cia blogo? Nors ji zino, kad i vonia, kai maudosi tetis, eiti negalima ir niekada neina.... Nenoriu, kad ji manes gedytusi, bet prie svetimu issiplikinusiai taip pat neleidziu lakstyti, turi siek tiek drovetis pries kitus.....

tetis be apatiniu dukrytei nesirodo, i tualeta ten esant teveliui taip pat draudziama eit ir neina. o as prie jos persirengiu, pastebiu, kad ji stebi, bet nematau tame nieko blogo. zino, kad mamyte turi papukus ir Adryte turi papukus. i tualeta einam kartu, nes neimanoma jos uz duru islaikyt
bet jai visai neidomu kas ten pas mane yra. kitu pokalbiu susigalvojam
manau, kad specialiai nuogumu brukti nereikia, bet persirengimas ar maudymasis kartu vonioje zalos nepadarys.
prie svetimu taip pat neleidziu plikinet, aiskinu, kad negrazu mergaitei nuogai lakstyt

prie svetimu taip pat neleidziu plikinet, aiskinu, kad negrazu mergaitei nuogai lakstyt

Tai,kaip dabar elgiames ir kaip savo supratima demonstruojam apie tam tikrus dalykus,kad ir nuoguma,taip vaikas isisavins ir nesis par gyvenima,stai vat sitokia nuomone.Taigi,as manau ir taip darau kad nuogumas yra normalu tam tikroje vietoje ir laike.
mano mama niekada neplikinejo prie manes. atvirksciai, net jau paauglei man liepdavo ieseit is kambario, kai persirengdavo palaidines. galiu pasakyt, kad butent tai mane labai trikde. kazkuria prasmes as tai supratau kaip mamos nenora buti su manim atviresniai. gal del to as prie jos ir dabar nemegstu persirenginet, pirtyje kartu buti. jauciu kazkokia nepaaiskinama geda. todel savo vaikui stengiuosi iteigti, kad nuogas kunas yra pats normaliausias dalykas. tiksliau, jeigu ji pamato mane su apatiniais, specialiai nesidemonstruoju, bet ir nebegu sleptis. normaliai apsirengiu ar persirengiu.