Keista, kaip aplamai kyla toks klausimas, ar dera pries vaika vaikscioti nuogai... Kodel turetume tai daryti? As pries. O persirengti prie vaiko, bunant su apatiniais, man atrodo normalu ir naturalu. O nuogumu tikrai neverta demonstruoti....
Niekada nesislėpiau nuo vaikų, jei reikia ir nuoga einu ir miegu nuoga, tai ką daryt jei vaikas į lovą ateina bėgt rengtis
manau viskas yra gerai kas yra su saiku

demonstruoti tikrai nereikia, manau. bet vaikas vaikui nelygu... vienas al visai dėmesio nekreipia, o kitas klauisa, kas čia, nori paliesti... pvz. maniškis labai anksti pradėjo reaguoti tiek į mano, tiek į tėtės nuogumą, tad stengiamės, kad jis neitų į vonią, kai maudomės vienas ar kitas ir tiek... o su aptaniais kad prie vaiko persirengi, tai nieko tokio, manau. juk paaiškint galima, kad čia taip ar taip. man kažkaip atrodo viskas natūraliai ir nieko ne per daug

reikia elgtis naturaliai.
nESIDEMOnstruoju,persirengti manau tai tikrai normalu.Mano berniukas visada maudosi su tetuku,abu nuogi,man labai smagu ir grazu
paziureti.Pas mus maudynes kaip ritualas as viska suruosiu,o vyrai pliuskenasi

As pries. Niekada to nedarau ir nedarysiu.
QUOTE(angeloangel @ 2010 09 27, 14:01)
Niekada nesislėpiau nuo vaikų, jei reikia ir nuoga einu ir miegu nuoga, tai ką daryt jei vaikas į lovą ateina bėgt rengtis
manau viskas yra gerai kas yra su saiku 

tai pagal jus vartytis nuogai lovoj su keturmeciu yra su saiku viskas ( nes jusu vyresneliui 4 metukai) ?

Į dušą meseinam kas vakarą kartu, bet kad vaikščioti ir pan tai ne ir nesmagu butu man . Nes kartą kaip prausiaus taip įdemiai nužiurėjo mane dukrytė, tai nekaip man pasidarė
. Pati mergina mano tai megeja be pampio ir be nieko palakstyti , bet viskam yra proto ribos.

sveikos visos,
mano bernuzeliui 2.4m. na as kai viena namuose bunu ir prausiuosi duse,tai vaikis vonioje kartu zaidzia ar siaip ka veikia. po namus nuoga nevaikstau,bet buna,kad tenka liemenele nusiimti ir persirengti,na bet tik tiek,kazkaip be kelnaiciu butu paciai nepatogu,o draugas mano kazkaip nemegejas demonstruotis
manau kas su saiku,tai tikrai vaikucio nezaloja
mano bernuzeliui 2.4m. na as kai viena namuose bunu ir prausiuosi duse,tai vaikis vonioje kartu zaidzia ar siaip ka veikia. po namus nuoga nevaikstau,bet buna,kad tenka liemenele nusiimti ir persirengti,na bet tik tiek,kazkaip be kelnaiciu butu paciai nepatogu,o draugas mano kazkaip nemegejas demonstruotis

manau kas su saiku,tai tikrai vaikucio nezaloja

As pries nuoguma,nei vyras nei as nuogi nelakstom po namus,del rengimosi tai turbut naturalu visiems yra,o stai drauge turii tai ji net ir rengtis bega i vonia,chalata uzsimetus,drovi labai matyt,na dar manau priklauso nuo to kaip patys buvom auklejami,nors girdejau kad dabar net maudytis kartu su vaikais pataria