Juokiausi, kai maziukas uzmate mane su kojinemis, tai reikejo matyti jo akis. Mamaaaa, wuauuuuu, taip su rankyte pagloste koja.... ir nubego pas teti. Teti, teti, mama wuau
Siaip nelabai jau vaikstome po namus nuogi, bet jei tenka kada skubiai persivilkti....ir tai nesidemonstruojame. Aisku vonioje uzmato, tai nedarau problemu. Jei pulsi labai, tai tada ir atkreipsi vaiko demesi.
Juokiausi, kai maziukas uzmate mane su kojinemis, tai reikejo matyti jo akis. Mamaaaa, wuauuuuu, taip su rankyte pagloste koja.... ir nubego pas teti. Teti, teti, mama wuau
O ridikiukui vos 2.5 metuku
QUOTE(Kacaraba @ 2011 01 12, 16:11)
Siaip nelabai jau vaikstome po namus nuogi, bet jei tenka kada skubiai persivilkti....ir tai nesidemonstruojame. Aisku vonioje uzmato, tai nedarau problemu. Jei pulsi labai, tai tada ir atkreipsi vaiko demesi.
na maniskei dar tik 1,2 m,bet taip pat nenuoginejame..nesislepiame ,taciau ir nesidemonstruoju ir to neketinu daryti,tiesiog manau,kad nei per didelis nuogumas,nei jo visiskas slepimas nera i gera...kaip ir kitos pasisake,geriausia,kai viskas su saiku
tiesa,jei teciui reikia is vonios atbegti nuogam pasiimti apatiniu,jis to nedare prie mazosios net kai jai buvo vos keli menesiukai
zinoma slapstosi ir dabar
Sveiki! Mes nuoginejam su saiku,tik tiek kiek reikia.Vyras labai mego vaikstineti nuogas,kol dar maziaus nebuvo,tai jau is anksto liepiau pratintis nebevaikstineti nuogam
.Mazylis labai smalsus,todel pamates kuri nors nuoga tuojau knieti paliesti,pasiklausti kas cia.
QUOTE(Kacaraba @ 2011 01 12, 14:11)
čia jau kogero iš tėčio išmokta
MB visiškai nevaikšto
QUOTE(Kacaraba @ 2011 01 12, 15:11)
Mes nesam prate nuogineti aplamai, tai paliekame lovai ir t.t. nesu drovuole, bet ... nezinau, nenuoginejame po namus ir tiersa sakant nesuprantu to. Necypauju jei vyras uzeina, bet.... o prie vaiku..... aplamai, persirengimui yra vieta, o slapmineti po namus.... ( nors gyvename nuosavame name be giminiu ir tevu) mes to netoleruojame (bet ir nesmerkiame) Kukluma ugdau ir vaikams. Abu dar maziukai, bet daugiau kaip abu i vonia...... ne
Nesu grieztu nusistatymu, bet paciai man .......... ....
nenuoginėjame
QUOTE(kristeen @ 2010 11 06, 18:48)
Nuogi niekada nevaikstome
Mes pries dukrytes nevaikstom pliki. Bet mokau kad nuogas kunas nera geda,kad nereikia gedintis nuogumo jei jis su saiku. Juk jos auga,tures dar daug ko ismokti,daug ko klaus apie augancias formas,keistus pojucius. Tad jei as daug ko gedysiuos,kaip aiskinsiu visa kita.kaip jos nesigedins klausti,rodyti
pritariu
svarbu neakcentuoti, jei jau kas pasimato. cia dar maziukai (1 - 3), o ne suauge su savo baimem
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 25, 17:49)
as nesislepiu, mano berniukui 2 metai turim didele vonia ir visi trys maudomes. zino visas kuno dalis ir jo nuogumas visiskai nejaudina ir niekaip nereguoja.