Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

viskas su saiku ir zinoma proto ribose 4u.gif seip manau cia nieko blogo nuogas kunas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viskas gerai, kas su saiku.....nors nuoga tikrai nevaikstau, bet specialiai nesislapstau ax.gif
Atsakyti
kai maudosi vyras, pasaugau , kad neisiverstu i vonia, o kai as- jei ir uz uzklysta, nedarau tragedijos, juk auga mergaites, nieko cia baisaus...mane vaikysteje labai saugojo nuo tokiu dalyku...ne kad saugojo,, bet stengesi niekada nepasirodyti nuogumo...jau bunant studente ir gyvenant su, dabar jau, vyru..kirbedavo tokia mintis, negrazu, negalima...perlauze mane, tad stengiuosi vaikus nuo to nesaugoti, vyras tai visai kas kita, bet mama pamatyti be rubu-nieko baisaus..jau nemazai dalyku issiaiskinom, kaip kas, juk turi vaikas is tevu isgirsti, o ne is kiemo parsinesti VBS teorija 4u.gif
Atsakyti
nuo kokiu 2.5 metuku tai jau nebevaiksciosi ar kaip kitaip stengsiuosi nesirodyti, es nuo kokiu 3metuku jau pati kai ka atsimenu, tai nenoriu, kad mano vaiko pirmieji prisiminimai butu nuoga mama ar tetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2010 10 06, 21:58)
Viskas gerai, kas su saiku.....nors nuoga tikrai nevaikstau, bet specialiai nesislapstau ax.gif

Pritariu...Aš pati mieliau vaikštau apsirengusi,juolab yra namuose ir didesniu vaikučiu nei 2m.tai jau nori nenori turi pasisaugoti mirksiukas.gif Bet jei užtiktu manau tikrai nešaukčiau ir nesislėpčiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
na kadangi butas vieno kambario tai kartais nori nenori tenka persirengt prie savo dvimetuko,bet teks pradet sleptis vonioj nes pastebejau kad vaikas kuo toliau tuo labiau reaguoja i nuoguma,nes pamato kai persirengineju tuoj atlekia ir rodo pirstu i krutine,saukia mama pap pap ir juokiasi blush2.gif na o vyras nuogais kankolais po kambari nesimaskatuoja lotuliukas.gif bet maudos abu vyrukai kartu,ir i tecio nuoguma nekreipia demesio,ai tik karta vonioj buvo bajeris,vaikas savo pimpyti vadina ,,kityti'' nu ir jau ejo su tetuku maudytis,pasiciupo uz savo peliuko saukia ma kityty,tada parode i tetuka ir sako tete kityti,tada paziurejo i mane ir sako mama ne kityti( nu isvertus butu mano pimpytis,tetes pimpytis o mama neturi pimpycio lotuliukas.gif ) ir viskas nuo tada i tecio nuoguma nekreipia demesio,nes mato kad ir pas ji tas pats.
Atsakyti
Na maudytis tai yra viena, o vaikscioti po kambari tai visai kas kita. Visi juk nuogi maudosi ax.gif Bet vaiksciojimas po kambari nuogam zmogenui ir dar prie vaikui man nelabai suprantamas.Bent jau musu seimoje taip nepriimta schmoll.gif Atsikeliam, apsirengiam chalatais ir keliaujam i vonia. Mazius irgi turi savo chalateli ir su dziaugsmu ji naudoja lygiai taip pat kaip ir mes thumbup.gif
Atsakyti
Mano nuomone tol, kol vaikas pradeda suprasti ir atrasti skirtumus... Dabar jau stebiu, ar kazka mato pas mane kitaip, nei pas ji pati. O jam - uz poros menesiu du metukai.
Aisku, galima aukleti savaip, hipiskai, nudistiskai, bet as tradiciniu paziuriu. Siuo atveju vaikai 'patogiau' gyventi', jei jis bus toks, kaip dauguma... ax.gif
Atsakyti
nuoga nevaikstau, bet jei reikia persirengti, nebegu sleptis... g.gif
Atsakyti
paprastai zmones namie nuogi nevaiksto smile.gif
Atsakyti
nuogi nevaikstome, o jei maudomes ar persirenginejame tikrai nebegame sleptis smile.gif nesivarzau sunaus nuo gimimo, jam jau 2 metai ir 2 men ir toliau elgiuosi taip kaip ir iki siol todel pamates mama besirengiancia jis nereaguoja taip stipriai.. yra keleta kartu ant (.) (.) pasakes "mama niam niam cia" as jam ramiai paaiskinau kad taip cia niam niam, kai mazas buvai valgei mamos pienuka. o jis man dar pridure, kad ir brolis niam niam ... o del zemiau bambos esanciu skirtumu kazkaip neakcentuoja...
Atsakyti
Nuogi niekada nevaikstome
Atsakyti