Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

as manau, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
Pirtyje tikrai nesislepsiu, nes megstu nuoga buti ar bent is dalies nuoga, vyras retokai...
Atsakyti
Na manau turint mergaite,nera ko gedytis...Na su berniuku cia jau subtliau,gal ir nevertetu demonstruotis blush2.gif
Atsakyti
Na graziausia,nera kuo puikuotis nuogai pries vaikus,ar tai butu mergaite ar berniukas rolleyes.gif
Atsakyti
Ziurint kaip ir kur. Jei siaip po namus nuogineti, tai man nelabai... O siaip maniske 1 ir 5 men. mato kai as po dusu prausiuosi, nes viena nepasilieka kambaryje, tai nera man ka daryt. Su maudimuku gi nesiprausiu biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad normalu plikinėti tos pačios lyties atstovams, o jei priešingoms lytims tai normalu tik pirtyse ir pan.
Atsakyti
Manau, kad nedera... ax.gif
Atsakyti
Ziurint apie koky amziu snekama,juk kitos maitina iki 2metu. Ar apnuoginta krutis tai jau plikinejimas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2011 05 13, 00:28)
Ziurint apie koky amziu snekama,juk kitos maitina iki 2metu. Ar apnuoginta krutis tai jau plikinejimas? doh.gif

Kaip ir ne apie tokį „plikinėjimą“ kalba eina... rolleyes.gif Pati nemaitinu, dukrytei dar nėra dvejų metukų, bet nematau reikalo jai demonstruoti nei savo krūtinę, nei dar ką nors. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiduuulia: 12 gegužės 2011 - 23:20
nemanau, kad verta labai jau slapstytis, ar labai demonstruotis. vyresnioji mato kaip as rengiuosi, kartais ir prausiames kartu. labai retai dabar, bet buna, jog su vyru eina maudytis. bet jau pastebim komentarus vyro atzvilgiu, todel jis jau nelabai nori su ja eiti biggrin.gif . nes mano poziuriu, kuo daugiau slapstysiesi, tuo vaikui bus smalsiau.
Atsakyti
Nei labai slapstausi, nei labai demonstruojuosi. Maža iš ko visokie kompleksai vaikui gali atsirast. Bet jei nuogų tėvų nematys, tikrai nieko bloga neatsitiks. O kad matydamas nuogas užaugęs neturėtų kažkokių fetišų, tai dar gali tekt ir pavargt, kad taip išauklėt.
Atsakyti
Aš auginu dukrytę,bet tas nuogumo klausimas pas mus neproblema.Nes iš ryto aš apsirengiu gan greit ir to nuogumo ji mato mažai.Vakare jau miega kai aš nusirengiu miegui.Įpročio miegoti be drabužių neturiu kaip ir vaikščioti nuogai po namus.Jei turėčiau berniuką persirenginėčiau tikriausiai vonioje.Aš nesigėdžiu savo kūno ar nuogumo,bet manau,kad viskam savas laikas mirksiukas.gif Labai nemėgstu kai berniukų mamos atsiveda vaikus į baseiną ir jis persirenginėja moterų rūbinėje.Tokių ten vaizdų prisižiūri tas vaikas ,kad siaubas doh.gif Suprantu,kad jos ju dar negali paleisti vienu atskirai apsirengti į vyr rūbines,bet man tai vistiek nepriimtina.
Atsakyti