QUOTE(Aurea @ 2006 11 16, 19:04)
Aš tai prieš savo 1,5 metų sūnų nuoga nevaikštau , o kaip tik stengiuosi slėptis , kai persirenginėju , ar maudausi. Šeip , gal nedaryčiau iš viso to problemos , bet maniškis labai audringai reaguoja į nuogą kūną. Aš vis dar maitinu krūtimi ir , patikėkit , dažnai patiriu visokių nepatogumų jį matindama. Visų pirma , žysdamas vieną krūti , jis kitą būtinai turi čiupinėti , iš liemenėlės išsitraukęs

Pavalgęs neleidžia visko paslėpti , o žiūri , juokiasi ir sako "papai!". Po to glaudžiasi , bučiuoja ir pan.

Nežinau , viskas aišku praeis , kai baigsiu maitint , bet man jo tokia reakcija keistoka. Nors aplinkiniai mane ramina , kad džiaugčiausi , - bus tikras vyras!!!!
O kaip tokio amziaus vaikas gali reaguoti i tavo nuoga kuna? Jam tie tavo "papai" tera skanaus maisto saltinis ir jis vien tik del to juos myli. Jei jau taip nepatogu, tai nutrauk maitinti ir baigsis visos bedos. O jei tik slapstysiesi ir dangstysiesi, tai jam tik idomiau bus paziuret, ka ten tu slepi. Nesakau, kad reikia visa diena pries vaika nuogai staipytis, bet ir sleptis nera jokio reikalo. 1,5 metu vaikui dar nera jokio skirtumo ar tu nuoga, ar apsirengusi. Jam tik idomu is ko susideda zmogaus kunas, kokie skirtumai ir panasumai tarp jo, mamos ir tecio. Maniskiui irgi 1,5 metu, jis megsta rytais, kol dar vartomes lovoj, patikrinti, kur mano "pape", kur "bambe", kur jo. Isvardinam ir kitas kuno vietas, palyginam. Jei yra ir tetis, patikrinam ir jo, pasikutenam. Manau i krutine vaikai labiau reaguoja todel, kad is jos yra ar buvo maitinami ir dar jaucia nostalgija. Mano vaikas mane nuoga mato ir kai prausiuosi po dusu, vien del to, kad vienas nelieka kambary. Bet kodel tai turetu but kazkas negero, juk ir ji maudom nuoga. Ir neziuri jis i mane kazkaip ypatingai, ziuri kaip i mama, kuri maudosi. Jam idomu ne tai, kad as nuoga, o tai, kad bega vandenukas, kaip lasa nuo nosies ar plauku, abu pasitaskom. Svarbu ne sleptis, o tiesiog neatkreipti jo demesio, daryti viska naturaliai, nesureiksminant.
Papildyta:
QUOTE(Raganiute @ 2006 10 16, 10:34)
Raganiutes vyras:
cia priklauso nuo to kaip atrodai
Vaikui mama yra graziausia moteris pasaulyje, kokia ji bebutu: stora ar plona, sena ar jauna, todel nereikia cia skleisti savo ribotu paziuru