QUOTE(vyšniux @ 2007 02 19, 16:42)
Na,tavo ir pasvarstymai
.
Zinai,yra toks posakis,kad sventa moteriske ir nuo gaidzio bega.
Jetau,kaip gali mazam vaikuciui,kuriam 1,5m.matant mama persirengiancia kilti kazkokiu blogu padariniu
.
Jei pries penkemeti vaiksciotum nuoga,tai pilnai sutikciau,kad yra blogai,na bet cia....

Zinai,yra toks posakis,kad sventa moteriske ir nuo gaidzio bega.
Jetau,kaip gali mazam vaikuciui,kuriam 1,5m.matant mama persirengiancia kilti kazkokiu blogu padariniu

Jei pries penkemeti vaiksciotum nuoga,tai pilnai sutikciau,kad yra blogai,na bet cia....

man uztenka pilnai to, kad pamatau, kaip mano vaikas, jei ka nors panasaus mato telike, kaip reaguoja, neatitraukdamas akiu, todel nuoga vaiksciot pries ji nematau reikalo
Papildyta:
QUOTE(&joy @ 2007 02 18, 21:34)
is pradziu perskaityk atidziai mano pasisakymus, o paskui komentuok
ten beveik visur rasiau, kad mano manymu, pagal mane ir pan., ir pateikiau pvz is savo patirties is darzelio
apie jokius faktus temoj ne nekvimpa

kadangi as issakiau tik savo nuomone, todel nematau reikalo apie tai diskutuoti
tam ir pateikta si tema, kad issakyt savo nuomone apie nagai vaiksciojincia mamyte....o as taip ir padariau
o jau jusu reikalas, ar su ta nuomone sutikt, ar ne, o diskutuot jos tikrai neverta, nes nieko nepesit
kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu apie tai, juk esam aukletos skirtingose seimose ir turim visos savo nuomone
Papildyta:
QUOTE(Tooraa @ 2007 02 19, 16:30)
keisti cia tie visi pasvarstymai
. Is tiesu nesamone, kad reiktu versti 1,5 metu vaika nusisukti, kai mama persirengineja. Cia tik suaugusiu akimis ziurint, kazkas baisaus, o toks mazas vaikas i tai kitaip reaguoja: Siaip kazkada esu skaiciusi, kad maziems vaikams iki tam tikro amziaus nuogas kunas tai taip pat naturalu, kaip sarka uz lango ar saule danguje. Ir tik nuo 5-6 metu atsiranda gedos jausmas, tada mazyliai jau kitaip ir i nuoga kuna (tiek savo, tiek teveliu) reaguoja. Bet iki to laiko, jei vaikas ir pamato savo tevus nevisai apsirengusius tam tikrais momentais, sakykim vonioje, einant miegoti ar keliantis (zinoma, as jokiu budu nesakau, kad reiketu istisai lakstyti po namus nuogiems!) - tai nieko blogo.

siaip jau visiskai sutinku, ta ir norejau pasakyti, tik gal per siurkciai pasakiau
bet tiesiog kai visa tema perskaiciau kraujas buvo uzvires